Master in European and International Tax Law (LL.M.)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Noin

Tämä erittäin erikoistunut LL.M. valmistelee tutkinnon suorittaneita tullakseen johtajiksi omilla verotuksellisilla aloillaan - olkoon se yksityisoikeudellisessa käytännössä tai kirjanpitoyrityksessä, valtionhallinnossa, oikeuslaitoksessa tai korkeakouluissa.

Opiskelijat ovat valmiita hallitsemaan verolainsäädännön yleiset periaatteet voidakseen työskennellä uusien tai tuntemattomien oikeussääntöjen kanssa ja tunnistaa menestyksekkäästi uusissa verotusalueissa syntyvät ongelmat tällä jatkuvasti muuttuvalla alalla.

Lisäksi opiskelijat oppivat käyttämään laajaa Luxemburgin verosopimusverkostoa ja saamaan ensimmäisen käden reaalisia verokysymyksiä ja Euroopan unionin tuomioistuimen oikeuskäytäntöä. Tässä ohjelmassa korostetaan erityisesti verosopimuksen lain ja kansallisen verolainsäädännön vuorovaikutusta sekä EU: n ensisijaisen ja johdetun oikeuden vaikutuksia kansallisiin verosääntöihin.

Kurssin aikana opiskelijat työskentelevät useiden tapaustutkimusten pohjalta johtavien veroasiamiehen valvonnassa ja osallistuvat ATOZ: n eurooppalaisen ja kansainvälisen verotuksen johdon järjestämiin tutkimushankkeisiin.

97926_CampusLimpertsberg.JPG

5 syytä erikoistua Euroopan ja kansainväliseen verolakiin Luxemburgin yliopistossa:

  1. Ohjelma hyötyy Luxemburgin keskeisestä asemasta kansainvälisessä rahoituksessa ja maassa sijaitsevien kansainvälisten veroasiantuntijoiden tuella, jotka haluavat tavata oppilaitamme työharjoitteluun ja mahdollisiin tuleviin työllistymismahdollisuuksiin.
  2. Kurssit opettavat johtavat yliopistot ja ammattilaiset Luxemburgista ja Euroopasta.
  3. Opiskelijat hankkivat käytännön taitoja verotustyöpajassa ja asiantuntijoiden valmennusta.
  4. Ohjelma hyötyy läheisestä vuorovaikutuksesta ATOZ: n eurooppalaisen ja kansainvälisen verotuksen johtajan tutkimustoimintaan. Paras hakija (t) ATOZ-säätiö tarjoaa arvokkaan stipendin, joka on enintään 10 000 euroa Luxemburgin asumis- ja opiskelukustannusten kattamiseksi.
  5. Opiskelijat suorittivat tutkinto, joka on räätälöity Luxemburgin verokäytännön vaatimuksiin ja joka takaa erinomaiset työllistymisnäkymät. Kansainvälisen näkökulman vuoksi saadut taidot ovat yhtä tärkeitä opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä ulkomailla.

Uramahdollisuudet

Opiskelijat valmistautuvat työllistymismahdollisuuksiin oikeudellisella vero- ja neuvonta-alalla, rahoitus- tai lakitoimistoissa, kansallisissa hallinnoissa sekä eurooppalaisissa ja kansainvälisissä instituutioissa. LL.M. eurooppalaisessa ja kansainvälisessä verolainsäädännössä on myös ponnahduslauta jatko-opinnoille tohtorintutkinnon tasolla.

97922_Library.jpg

Opintojen rakenne:

Opiskelijat, jotka hakevat maisterin eurooppalaista ja kansainvälistä verolakia, voivat siirtyä suoraan Master-ohjelman toiseen vuoteen (M2) tavoitteenaan saada LL.M. asteen. Tämä edellyttää, että neljän vuoden opinnot suoritetaan menestyksekkäästi 240 opintopisteen verran, tyypillisesti hankkimalla oikeustieteen tai vastaavien opintojen, mukaan lukien eurooppalaista oikeutta ja verolainsäädäntöä, tutkinnon. Opiskelijat otetaan vastaan hyväksymiskomitean päätöksellä.

Hakijat, jotka ovat suorittaneet 3 vuoden opinnot, jotka ovat 180 op (yleensä Bachelor of Law tai vastaavat opinnot), voivat hakea LL.M. Luxemburgin yliopistossa (M1). Se tarjoaa erilaisia ​​kursseja eurooppalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa, josta opiskelijat voivat valita valmistaakseen toisen vuoden erityistarpeita (M2).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European in ... Lue lisää

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European institutions, Luxembourg’s leading international financial centre and its vibrant business community. Institutional and private sector partnerships, sponsored Chairs and a growing network of international partner universities make the FDEF a vibrant academic hub at the heart of Europe. Näytä vähemmän
Luxemburgin kaupunki