Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Noin

Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) on yksi tämän alan tärkeimmistä ohjelmista Manner-Euroopassa. Sijoitusrahastolainsäädäntöoptio toisen vuoden toisella vuosipuoliskolla on ainutlaatuinen oikeudellinen pätevyys Euroopassa.

Master keskittyy tutkimaan kolmea keskeistä pilaria - pankkilainsäädäntöä, arvopapereita ja pääomamarkkinalainsäädäntöä sekä sijoitusrahastolainsäädäntöä - tai yhteissijoitusjärjestelmiä koskevaa lainsäädäntöä - Euroopan unionin oikeuden, Luxemburgin lainsäädännön ja vertailevan oikeuden puitteissa.

Opetushenkilöstöön kuuluu tutkijoita ja tunnettuja ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet pankki- ja rahoitusoikeuteen.

Käyttämällä moderneja ja vuorovaikutteisia opetusmenetelmiä, yhdistämällä yksilöllistä opiskelua ja tiimityötä, ohjelmassa yhdistyvät ensimmäisen vuosipuoliskon peruskäsitteiden hankkiminen ja niiden käytännön soveltaminen toisella vuosipuoliskolla.

97922_Library.jpg

5 syytä erikoistua pankki- ja rahoitusoikeuteen Luxemburgin yliopistossa:

  • Hanki korkeatasoinen asiantuntemus pankki- ja rahoituslainsäädännöstä sekä eurooppalaisesta lainsäädännöstä, Luxemburgin lainsäädännöstä ja vertailevasta lainsäädännöstä.
  • Erikoistuvat kasvavaan sijoitusrahastolainsäädäntöön.
  • Ohjelman lopussa olet valmis tekemään yhteyden teorian ja käytännön välille ja astumaan ammatilliseen maailmaan.
  • Kaksikielinen ohjelma (opetetaan ranskaksi ja englanniksi) tarjoaa kilpailuetua työmarkkinoilla.
  • Löydä mielenkiintoinen työharjoittelu tai työ pankki- ja rahoituslain tai sijoitusrahasto-oikeuden alalla valmistumisen jälkeen.

Uramahdollisuudet

Master en Droit Bancaire et Financier Européenin tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä oikeudellisessa urallaan pankki- ja rahoitusalalla (pankit, rahoituspalvelujen tarjoajat, sääntelyelimet jne.), Vakuutussektorilla tai rahastoalalla. He voivat myös työskennellä asianajotoimistoissa, Euroopan pankki- ja rahoituslaitoksissa tai kansallisissa hallintoelimissä.

Master en Droit Bancaire et Financier Européen mahdollistaa myös opiskelijat, jotka täyttävät vaaditut edellytykset jatkaa opintojaan Ph.D. taso.

97923_MaisonDesEtudiants_SophieMargue.jpg

Tutkimusten rakenne

”Master en Droit Bancaire et Financier Européen” perustuu kaikkien kuuden LL.M.n yhteiseen ensimmäiseen vuoteen (M1). oikeustieteiden, taloustieteen ja rahoituksen tiedekunnan tarjoamat erikoisalat, jotka tarjoavat tarvittavat perusteet ohjelman toteuttamiseksi. Ensimmäisen ensimmäisen vuosipuoliskon moduuli 3 sisältää pakollisen kurssin Euroopan pankki- ja rahoitusoikeudesta. M1-moduulin moduuli 6 tarjoaa pakollisen seminaarin eurooppalaisista sijoitusrahastoista.

Toisen vuoden (M2) Droit Bancaire et Financier Européen -ohjelmaan kuuluu pankki- ja rahoituslainsäädäntö, joka perustuu kolmeen pilariin - pankkioikeuteen, arvopapereihin ja pääomamarkkinoiden lakiin sekä sijoitusrahastolainsäädäntöön (yhteissijoitusjärjestelmät - IVY). M2: n ensimmäinen lukukausi on suunniteltu yhteiseen ytimeen, jonka avulla kaikki opiskelijat voivat hankkia ja hallita näiden kolmen pilarin perusasiat. Toisella lukukaudella Master jakautuu kahteen kappaleeseen. Yleinen seuranta syventää kolmen pilarin tuntemusta painottaen Luxemburgin lainsäädäntöä ja vertailevaa pankki- ja rahoitusoikeutta. Kollektiivisten investointiohjelmien seuranta tarjoaa opiskelijoille erikoisalaa tällä alalla perusteellisen tutkimuksen avulla Luxemburgin sijoitusrahastolainsäädännöstä ja erilaisista sijoitusrahastoista (yhteissijoitusyritykset ja vaihtoehtoiset sijoitusrahastot) sekä tietyistä erityisistä näkökohdista (verotus, rikosoikeus, käytännesäännöt jne.). .) samalla kun he saavat tietoa investointirahastojen vertailukelpoisesta lainsäädännöstä ja salkunhoidosta.

Ohjelmoida

Ensimmäisen lukukauden ohjelma on omistettu eurooppalaisen pankki- ja finanssioikeuden perusteiden oppimiselle. Toinen lukukausi on omistettu seminaareihin ja tapauskohtaiseen oppimiseen. Vuodesta 2012 lähtien opiskelijat voivat halutessaan ohjelman suuntaviivojen perusteella valita toisen vuosipuoliskon aikana "Sijoitusrahastojen" raidan.

Valittu joukko opiskelijoita, saatavuuden mukaan, voi osallistua maksutta korkean tason islamilaisen rahoituksen seminaarissa, joka tapahtuu yleensä maaliskuussa.

Ohjelmaa voidaan seurata vuoden kuluessa tai sopimuksen ja rajoitetun määrän osallistujia varten osa-aikaisesti.

97924_Students1.jpg

Osa-aikainen ohjelma - kaksi vuotta

Opiskelijalla on mahdollisuus seurata Master en Droit Bancaire et Financieria osa-aikaisesti. Alla on osa-aikaisen opiskelun ensimmäisenä vuonna noudatettavan ohjelman rakennetta, jonka tarkoituksena on varmistaa kurssien pedagoginen eteneminen, mukaan lukien opiskelijoiden kesän lukukauden valitsema valinnainen kurssi.

Ohjelman johdonmukaisuuden ja opintojen järjestämisen varmistamiseksi opiskelijat eivät voi laatia omaa kursseja. Opiskelijoiden tulee osallistua kaikkiin seminaareihin missä tahansa kurssissa.

Pankkiala ja Euroopan rahoitusoikeus: harjoittelu

Master of European Law - Euroopan pankki- ja rahoituslainsäädäntö - ei sisällä pakollista sijoittelua.

Opiskelijat voivat suorittaa aloitteen omasta aloitteestaan, jonka tarkoituksena on täydentää yliopistokoulutusta ammatillisella kokemuksella. Tämä luokitellaan vapaaehtoiseksi sijoitteluksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European in ... Lue lisää

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European institutions, Luxembourg’s leading international financial centre and its vibrant business community. Institutional and private sector partnerships, sponsored Chairs and a growing network of international partner universities make the FDEF a vibrant academic hub at the heart of Europe. Näytä vähemmän
Luxemburgin kaupunki