Global Ph.D. Ohjelman

Uuden Ph.D. Ohjelman tavoitteena on luoda todellinen tiedeyhteisön tutkijoita, joiden työ seuraa ja ohjaa alan parhaiden kansainvälisten standardien alalla.

MIKSI GLOBAL PH.D. OHJELMA

Täysin rahoittama Ph.D. ohjelma

Católica Global School of Law on vastaan ​​työhakemuksia päteviä hakijoita Global Ph.D. Ohjelma. Hyväksyttyjen hakijoiden saavat täyden opetusta luopuminen ja kuukausittaisen stipendin laskettu kattamiseen elinkustannukset kuin jatko-opiskelijoiden Lissabonissa.

Seuraavat julkisen tarjouskilpailun keskuudessa jatko-ohjelmia eri tieteenalojen, ohjelma valitsi kansainvälinen asiantuntijapaneeli kattavaa rahoitusta Foundation for Science and Technology (FCT).

Keskittyi lain maailmanlaajuisessa kontekstissa ja Englanti työkielenä, tutkinto perustuu valtava menestys Católica n OTK ohjelmia. Erittäin valikoiva ryhmä opiskelijoita rekrytoidaan vuosittain keskuudesta maailman kirkkaimmat liittyä Católica Global School of Law kuten Ph.D. opiskelijat. Väittelijän saavat suoran pääsyn tähtien tiedekunta, joka opettaa Católica Global School of Law. Ne hyötyä myös laaja joukko vaihto sopimusten ja tieteellisten käytäntöjen että Católica Global School of Law pitää korkean profiilin oikeustieteellisten tiedekuntien Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Ph.D. opiskelijoita kannustetaan käyttämään vähintään vuoden ulkomailla asiantuntijavierailuja kumppanuusoppilaitoksessa ja rahoitetaan vastaavasti.

Global Ph.D. Ohjelma ilmentää uuden mallin jatko oikeustieteen opinnot sisällä Manner-Euroopassa. Ohjelma kunnioittaa perinteitä koskien väitöskirjan huomattava ja aidon panoksensa oikeudellinen stipendin osoituksena kyky ehdokas itsenäiseen laadukasta tutkimusta. Toisin kuin perinteinen malli, mutta joka perustuu ainoastaan ​​halusta ja luontainen kyky ehdokas tuottaa väitöskirja ilmapiirissä yksinäinen henkisen synnytyksen, ohjelmassa pyritään luomaan todellisia tiedeyhteisön tutkijoita, joiden työ on seuraa ja ohjaa parhaiden kansainvälisten standardien alalla.

Ohjelman tavoitteena on houkutella valitse ryhmä lahjakkaita nuoria tutkijoita omistettu yksinomaan jatkokoulutusohjelmaansa ja jotta heitä kirjoittamaan tiukkaa, luettava, alkuperäinen, kohtuullisen kokoinen väitöskirjat neljässä vuodessa. Tohtorin pidetään varhaisessa sijaan kehittynyt askel tutkija uran. Näin ollen ohjelma on sitoutunut ajan mittaan muuttaa Law School uskottava toimittaja junior tutkijoiden maailmanlaajuisen oikeuden opetuksen markkinoilla, että sillä on muita toimintoja - esimerkiksi toimittajana erittäin pätevä ja hienostunut virkamiehet, asianajajat ja oikeudelliset konsultit - joka tohtoria oikeudessa luonnollisesti ajankäytön.

Ohjelmatiedot

Global Ph.D. Programme in Law on jaettu kahteen vaiheeseen: kahden lukukauden PhD kurssi vastaa 60 opintopistettä ja kuuden lukukauden väitöskirja valmisteluvaiheessa vastaa 180 op. Tavoitteena PhD on valmistaa ehdokas tuottaa opinnäytetyön ehdotuksen [30 op]. Opiskelijat ovat velvollisia ottamaan kolme ehdotonta kursseja tässä vaiheessa: lukukauden mittainen Menetelmät Seminaari [10 op], lukukauden mittainen Research Workshop [10 op], ja vuoden kestänyt tieteellistä keskustelua Forum [10 op].

Menetelmät seminaari tutkii luonteen oikeudellinen päättely, totuus-ehdot oikeudellista perustelua, historia oikeudellisen ajattelun ja erilaisia ​​resursseja muilta aloilta hyödyllistä tutkimus lakia. Se on "mutterit ja pultit" kurssi alan tutkijoiden.

Tutkimus Workshop tarkoituksena on mahdollistaa jatko laatia ja toteuttaa tutkimus-ehdotusta ja tekemään muotoja tutkimusta tutkimuksen kannalta merkittävän lain globaalissa kontekstissa, eli perinteinen kirjasto tutkimus, online-tutkimus, ja empiiristä tutkimusta.

Tieteellinen Keskustelu Forum järjestetään joka toinen viikko; se koostuu paperille esityksen asiakas akateeminen seurasi keskustelu avoin koko tiedeyhteisö Law School ja tutkimuskeskus. Osallistumisprosentti Forum on pakollinen jatko, jonka tavoitteena on altistamalla heidät huippuluokan oikeudellisia stipendin eri oikeuden aloilla ja embroiling niitä kulttuurin akateemisen keskustelun.

PhD Kurssi huipentuu opinnäytetyön ehdotuksen, joka on asiakirja enintään 63000 merkkiä tunnistaa ehdotetun väitöskirjan aihepiirin, selittää menetelmän (tai menetelmien) hyväksyi, jossa on lyhyt kirjallisuuskatsaus, ja hahmotellaan rakennuspalikoita tulevaisuuden tutkielma. Suunnitelma arvioidaan komitea, joka muodostuu ohjaajan ja kaksi professoria nimittää tieteellinen hallituksen Law School. Hyväksyvät ehdotuksen siirtyy ehdokkuus toisen vaiheen ohjelma - valmistelee väitöskirja.

Opetussuunnitelman rakenne väitöskirjan valmisteluvaiheessa on joustava, jotta tarpeisiin kunkin ehdokkaan. Jokainen ehdokas ja hänen / ohjaajansa, avulla Tutor, pitäisi päättää, mitä opinto on aiheellista antanut entisen tavoitteet ja aihe hänen / väitöskirjaansa. Joka tapauksessa hakijan odotetaan vuosittain raportoimaan edistymisestä hänen / hänen työstään ja olisi valvottava tarkasti ja tukea ehdokasta läpi tässä vaiheessa.

Mentorointi opiskelijoista

Mentorointi on turvattu Tutor ensimmäisessä vaiheessa ohjelman ja entisen ja ohjaaja kun ehdokas etenee toiseen vaiheeseen. Tutor on valittu joukosta CGSL tiedekunnan. Ohjaajan tehtävänä on tukea ja seurata Ph.D. ehdokkaita. Ensimmäisessä vaiheessa ohjelman, Tutor (i) täyttää kunkin ehdokkaan oppia hänen / hänen tutkimusohjelmaa ja auttaa häntä / häntä rakentamaan Suunnitelma; (Ii) ohjaa hänet / häntä tiedekunnan jäseniä, jotka ovat julkaisseet alueella; (Iii) avustaa ehdokas valittaessa suuri määrä potentiaalisia valvojien; (Iv) ehdottaa osallistuminen kursseille, seminaareihin ja konferensseihin lisäksi virallisen opetussuunnitelman, jotka todennäköisesti rikastuttaa hakijan tiedot ja lainaamaan enemmän huomiota hänen / hänen tutkimuksen tavoitteisiin; (V) ja vastauksia ehdokkaiden kyselyt ja huoli opetussuunnitelman mekaniikka ja hallintorakenne ohjelman. Kaiken Tutor henkilöityy institutionaalista tukea, että Law School suo jokaisen ehdokkaan heti ensimmäisenä päivänä osaksi ohjelmaa.

Esimiesten odotetaan seuraamaan tiiviisti työtä niiden supervisees. Em. aikana väitöskirja valmisteluvaiheessa ehdokkaita odotetaan täyttävän esimiehensä kanssa kuukausittain pyrkivää voidaan arvioida edistymistä, keskustella tekstejä ja testata väitteitä, laatimaan tutkimukseen strategioita, ja tutkia luonnosta luvuissa opinnäytetyön. Esimiesten odotetaan ottamaan vastuuta ehdokkaan työn ja jälkimmäisen pitäisi pitävät valvojien ensisijaisena keskustelukumppaneita koko väitöskirja valmisteluvaiheessa.

Kansainvälisyys

CGSL on vaihto sopimuksia ja tieteellisten käytäntöjen korkean profiilin oikeustieteellisten tiedekuntien ympäri maailmaa.

Yhdysvallat: Cornel Law School, Duke Law School, University of Iowa College of Law, University of Illinois College of Law, University of Houston Law Center, Washington University in St. Louis Law School.

Eurooppa: Antwerpenin yliopisto Oikeustieteellinen tiedekunta, EBS Wiesbaden Law School, Fribourg University Law School, IE Law School, Kings College London - Dickson Poon Law School, Leuven Oikeustieteellinen tiedekunta - Maastrichtin yliopisto, Oslon yliopisto Oikeustieteellinen tiedekunta, Tilburg Law School , School of Law - Utrecht University.

Brasilia: Escola de Direito da Fundação Getúlio Vargas (São Paulo) e Escolan de Direito da Fundação Getúlio Vargas (Rio de Janeiro).

Osana jatkuvaa strategiaa varaa jatko-opiskelijoille state-of-the-art resursseja tutkimukseen, CGSL kumppanuussuhteita oikeustieteellisten tiedekuntien on Michiganin yliopiston ja University of Georgetown, Yhdysvalloissa, helpottamaan maahanpääsyä meidän Ph.D. ehdokasta kuin vierailevia tutkijoita näiden oikeustieteellisten tiedekuntien. CGSL omistaa myös erityisjärjestelyin Tilburg Law School Alankomaissa, joka mahdollistaa meidän väitöskirjaa osallistua Ph.D. seminaareja tarjotaan siellä.

APURAHAT & lukukausimaksuja

GLOBAL PHD OHJELMA opetusta ja maksuja - 2013-14

Sovellus Fee: € 150 Rekisteröintimaksu: € 385 Ensimmäinen lukukausi Opetus: € 1,925 50% maksetaan vasta maaliskuussa, 3 2014: € 962,50 50% maksetaan vasta kesäkuussa, 3 2014: € 962,50 Second Lukukausi Opetus: € 1.925 50% maksetaan vasta syyskuussa, 3 2014: € 962,50 50% maksetaan vasta joulukuussa, 3 2014: € 962,50 kolmas-kahdeksas lukukauden (5 kuukautta lukukauden (€ 275 / kk)): € 8.250 Muihin lukukautta kunnes jättämisen thesis: € 275/per kuukausi jättäminen thesis: 650 € Maksut yhteensä: € 13,560

Sovellustietojen

Ainoastaan ​​henkilöt, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset otetaan huomioon ottamista:

1.A perus oikeustieteellisen tutkinnon (OTK, Licenciatura, JD tai vastaava) tai poikkeuksellisesti naapurimaiden kurinalaisuutta, jos ehdokkaan väitetystä tutkimus kuuluu risteyksessä lakia ja kuria kyseessä.

2.A maisterin tutkinto lain tai poikkeuksellisesti, pre-Bologna kandidaatin tutkinto yhdistettynä akateemisesti ennätys.

3.Proficiency in Englanti sertifioitu TOEFL pisteet 600 paperilla perustuva testi tai 100 internet-pohjainen testi, tai IELTS pisteet 7,0, saadaan kahden vuoden kuluessa ennen hakemuksen tai Cambridgen pätevyystodistus Englishwith vähintään arvosanalla A.

 • Suorittamalla vähintään yhden merkittävän tieteellisen tekstin, joka voi olla gradu tai tekstin vertailukelpoisten soveltamisalaa.

Hakemukset on toimitettava Hakutoimisto ja tulisi sisältää seuraavat:

 • Viralliset selostukset (joko Englanti tai Portugali) antama korkeakoulu (t), että ehdokas on osallistunut.
 • Ansioluettelo.
 • Henkilökohtainen lausuma enintään 1000 sanaa selitetään hakijan motiivit osallistua ohjelmaan.
 • Alustava tutkimus ehdotuksen enintään 3000 sanaa.
 • Kaksi kirjainta suosituksen.
 • Merkittävä pala tieteellisen kirjoittamisen, joka voi olla diplomityön tai vastaavan tekstin.
 • Täytetty hakulomake.
 • Valokopioita tai digitaalinen versio hakijan henkilötodistusta.
 • Kolme kuvaa
 • Tosite hakemusmaksu.
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Católica Global School of Law »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
8 lukukautta
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä