MSL julkisissa hankinnoissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Vuodesta 1960 lähtien GW on tarjonnut tiukan opetussuunnitelman, joka kattaa julkisten hankintojen koulutuksen poikkitieteelliset ulottuvuudet. Nykyään liittohallituksen vuotuinen palvelujen, tarvikkeiden ja rakentamisen hankinta on yli 500 miljardia dollaria. Valtion ja kuntien hankinnat lisäävät merkittävästi julkisten hankintojen määrää ja niihin liittyviä oikeuskäytäntömahdollisuuksia. Kun globaalit markkinat muuttuvat sujuvammiksi ja yhdentyneemmiksi, kansainvälisten ja vertailevien julkisten hankintojen tuntemus on yhä tärkeämpää. Maailman kauppajärjestön kehitys on herättänyt uutta vuoropuhelua julkisten hankintojen roolista sekä kehitysmaissa että kehittyneissä maissa. Monipuolinen kurssitarjonta sekä asiantuntijakokoiset ja täydentävät tiedekunnat antavat tulevaisuuden johtajille ja päättäjille hankintayhteisössä täällä ja ulkomailla.

GW Law on julkisia hankintoja koskevan lain kurinalaisuus. Tiedekuntamme arvostetut jäsenet tunnustetaan alan ajattelijoiksi, jotka tuottavat stipendiä, joka muuttaa maailman ajattelutapaa ja puhetta julkisista hankinnoista. Kokemuksellinen, käytäntöön perustuva opetussuunnitelma valmistaa opiskelijoita monimutkaisen hankintalain käytännön vaatimuksiin. Tarjoamme vertaansa vailla olevia tutkintoja koulutukseen osallistuville asianajajille, asianajajille ja muille kuin asianajajille, joilla on kokemusta julkisista hankinnoista.

Tämän käytännön alueen kursseilla tutkitaan sääntöjä, jotka säätelevät prosessia, jolla liittohallitus tekee sopimuksia yksityisten osapuolten kanssa ja valvoo näiden sopimusten toteuttamista. Hallituksen sopimukset on yhden lukukauden tutkimuskurssi opiskelijoille, jotka etsivät yleiskatsausta tämän alan laista. ne, jotka haluavat syvällisemmän opintojakson, voivat sen sijaan valita Julkisten sopimusten muodostaminen ja Julkisten sopimusten suorittaminen -järjestyksen. Tämän alan syventävät kurssit sisältävät sarjan seminaareja, jotka on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille rikkaampi käsitys hankintajärjestelmien toiminnasta sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla, ja valikoituja aiheita sisältävät kurssit, jotka on tarkoitettu tarjoamaan opiskelijoille erilaisia näkökulmia lain esiin nouseviin kysymyksiin.

GW Lawn MSL auttaa vastaamaan kasvavaan kysyntään lakimiesten tuntea monia tapoja, joilla laki vaikuttaa teollisuuteen. MSL-ohjelma on tarkoitettu ammattilaisille, jotka eivät ole kiinnostuneita lakitutkinnon suorittamisesta tai lakimiehen harjoittamisesta, mutta työskentelevät työpaikoilla, joissa lain tuntemus on tärkeää. Saatu tieto voi lisätä uravalmistelua tai ammatillista etenemistä.

Kuka voi hyötyä?

 • Liittovaltion tai valtion virkailijat
 • journalistit
 • konsultit
 • Asiantuntijatodistajat, jotka todistavat valtion virastoissa
 • Vaatimustenmukaisuuden valvojat
 • Hankintojen asiantuntijat
 • Politiikan analyytikot
 • Toiset, jotka etsivät laillista tietoa liittyvistä urista

Nauti joustavasta, monipuolisesta opetussuunnitelmasta

Tiukan, mutta hallittavan opetussuunnitelman ansiosta MSL-ohjelma tarjoaa opiskelijoille joustavuuden suunnitella yksilöllisesti räätälöityjä kursseja heidän tarpeidensa mukaan.

Pakolliset kurssit - 11 op

Valinnaiset kurssit - 13 opintopistettä (valitaan tästä edustavasta otoksesta)
 • Hallituksen sopimusten muodostaminen (6502) - 3 op
 • Hallituksen sopimusten suorittaminen (6503) - 3 op
 • Korruptiontorjunta ja sääntöjen noudattaminen (6511) - 2 op
 • Valtion sopimusten kustannukset ja hinnoittelu (6506) - 2 op
 • Edistynyt kirjoittaminen (65xx) - 1 op

 • Hallituksen sopimusten edistäminen (6505) - 3 op
 • Vertaileva julkinen hankinta (6508) - 2 op
 • Valtion ja paikallisten hankintojen seminaari (6509) - 2 op
 • Hankintojen uudistusseminaari (6509) - 2 op
 • Ulkomaisen hallituksen sopimusseminaari (6509) - 2 op
 • Julkiset hankinnat teollis- ja tekijänoikeuksia koskevasta seminaarista (6512) - 2 op
 • Liittovaltion apurahalaki (6514) - 2 op
 • Hankinnat kansainvälisessä kehityksessä (6516) - 2 op

Valmistuneille myönnetään MSL-tutkinto ja merkintä heidän keskittymisalueestaan.

Opi omalla tahdillasi

Suurimman joustavuuden varmistamiseksi ohjelma voi majoittaa sekä kokopäiväisiä opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan tutkinnon yhden vuoden aikana, että osa-aikaisia opiskelijoita, jotka saattavat haluta suorittaa yhden tai kaksi kurssia lukukaudessa tai kesäistunnossa, jos asiaankuuluvia kurssitöitä tarjotaan. Kaikki ilmoittautuneet opiskelijat osallistuvat kursseille Foggy Bottom -kampuksella yhdessä JD- ja LLM-opiskelijoiden kanssa hyödyntäen siten tiedekunnan, aloittavien oikeudellisten ammattilaisten ja kokeneiden ammattilaisten kokemusta.

Pääset Nationin pääkaupungin sydämeen

Kaikki opiskelijat hyötyvät GW Lawn vertaansa vailla olevasta sijainnista Washington DC: n sydämessä, kadun toisella puolella Kansainvälistä valuuttarahastoa ja Maailmanpankkia, kahden korttelin päässä K Streetin kansainvälisesti tunnetuista asianajotoimistoista, kolmen korttelin päässä Yhdysvaltain ulkoministeriöstä ja metromatkan päässä korkeimmasta oikeudesta ja lukuisista valtiosta riippumattomista ja poliittisista virastoista. Opiskelijamme ovat säännöllisesti vuorovaikutuksessa läheisten oppilaitosten korkean tason harjoittajien ja päättäjien kanssa harjoittelupaikoilla, harjoittelupaikoilla, muissa vapaaehtoistyömahdollisuuksissa sekä lukuisissa luennoissa ja ajankohtaisissa ohjelmissa päivän ajankohtaisista aiheista.

MSL pääsy

GW Lawn MSL auttaa vastaamaan kasvavaan kysyntään lakimiesten tuntea monia tapoja, joilla laki vaikuttaa teollisuuteen. MSL-ohjelma on tarkoitettu ammattilaisille, jotka eivät ole kiinnostuneita lakitutkinnon suorittamisesta tai lakimiehen harjoittamisesta, mutta työskentelevät työpaikoilla, joissa lain tuntemus on tärkeää. Saatu tieto voi lisätä uravalmistelua tai ammatillista etenemistä.

Sisääntulovaatimukset

MSL-hakijoiden on oltava ylioppilastutkinto tai vastaava, ja heillä on oltava vähintään 3-5 vuoden työkokemus keskittymisalueeseensa, kuten arvioivat suoritetut johtajat ja dekaanit. Opiskelijoiden, joiden perustutkinto on suoritettu muusta kuin yhdysvaltalaisesta koulusta, jossa englanti ei ole opetuskieli, on täytettävä vähimmäisvaatimukset. Hakijoilla on oltava myös vahvat suosituskirjeet niiltä, jotka pystyvät kommentoimaan yksityiskohtaisesti työnsä luonnetta ja MSL: n hyötyä uralla etenemisestä.

Online-ohjelma

Julkisten hankintojen MSL-opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa tutkinto kokonaan verkossa. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain julkisten hankintojen MSL: ssä. Hakuprosessi on sama, kuten alla on esitetty. Voit valita online-opiskelun valitsemalla online-vaihtoehdon hakiessasi.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Näytä vähemmän