Filter
MBA

Täältä löydät Lakikoulutusta 2019

Oikeustieteen MBA on tradenomin tutkinto, jossa erikoistutaan oikeustieteeseen. Oikeustieteen MBA-ohjelmat sopivat loistavasti opiskelijoille, joita kiinnostaa yhtiöoikeus, yrittäjyys, liikkeenjohdon konsultointi tai liiketalous.

Mitä hyötyä oikeustieteen MBA-tutkinnosta on?

Oikeustieteen MBA-tutkinnon suorittamisesta hyötyy monella tapaa. Huomionarvoista on, että oikeustieteen MBA-ohjelmista valmistuneilla voi olla itse asiassa kaksi kertaa enemmän mahdollisia työpaikkoja, sillä kyse on oikeastaan kaksoistutkinnosta.  Oikeustieteen MBA-tutkinnnon suorittaminen kestää yleensä vain kolme vuotta. Useat oikeustieteelliset tiedekunnat tarjoavat myös osa-aikaisia tai verkossa suoritettavia oikeustieteen MBA-tutkintoja, mikä mahdollistaa työn ja opintojen yhteensovittamisen.

Mistä yritysjuridiikan MBA-tutkinto koostuu?

Oikeustieteen MBA-ohjelmissa voi olla tarjolla esimerkiksi seuraavien alojen kursseja: laskentatoimi ja rahoitus, markkinointi, strategia, henkilöstöhallinto, tietojärjestelmät, toimeenpano ja kestävä kehitys; ja valinnaiskursseja seuraavilta: kauppaoikeus, vertaileva kaupallinen arbitraatio ja pankkilainsäädäntö.

Mitä ovat yritysjuridiikan MBA-tutkinnon pääsyvaatimukset?

Oikeustieteen MBA-ohjelmaan hakijoilla täytyy olla hyvin arvosanoin suoritettu alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Joissain yliopistoissa hakijoilta vaaditaan myös vähintään kahden vuoden oman alan työkokemusta ennen oikeustieteen MBA-ohjelman aloittamista.

Paljonko yritysjuridiikan MBA-tutkinnon suorittaminen maksaa?

Oikeustieteen MBA-tutkinnon kustannukset vaihtelevat oikeustieteellisestä tiedekunnasta, suoritustavasta ja maasta riippuen. Jo opintoja harkitessa kannattaa huomioida lukukausimaksut, muut maksut, tarvikkeet ja elinkustannukset. Joissain oikeustieteellisissä tiedekunnissa opiskelijoita autetaan hakemaan apurahoja ja stipendejä. Kannattaa olla suoraan yhteydessä yliopistoon ja tiedustella oikeustieteen MBA-tutkinnon kustannuksista.

Suorittaisinko oikeustieteen MBA-tutkinnon verkossa?

Opiskelijat, joille kampukselle matkustaminen on hankalaa, tai jotka aikovat jatkaa töissäkäymistä oikeustieteen MBA-tutkintoa suorittaessaan, voivat hakea verkossa suoritettavaan eli online oikeustieteen MBA-ohjelmaan. Huipputasoiset yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat oikeustieteen MBA-tutkintoja verkossa, ja nämä verkkotutkinnot ovat aivan yhtä päteviä kuin kontaktiopintoina suoritetut tutkinnot.

Kuinka yritysjuridiikan MBA-ohjelmaan haetaan?

Jos oikeustieteen tutkinto kiinnostaa, mutta sinulla on vahvat siteet liike-elämään, oikeustieteen MBA-tutkinto on juuri sinua varten. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen hakijapalveluihin verkkolomakkeen avulla.

Read More Read Less

Tulokset

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

Meidän MBA in Business Law tarjoaa opiskelijoille pohja tietoa ja ymmärrystä yrityksen ja kyky erikoistua lain aiheet toisella aikavälillä. ... [+]

MBA @ BGS alkaen £ 2500

MBA in Business Law

&nbsp

Meidän MBA in Business Law tarjoaa opiskelijoille pohja tietoa ja ymmärrystä yrityksen ja kyky erikoistua lain aiheet toisella aikavälillä. Toinen termi antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada käsitys oikeudellisen käytännön ja teorian sisällä elinkeinoelämän ja kykyä muotoilla sekä kirjallista että suullista argumentteja ajankohtaisista liikkeeseen liiketoiminnan ja laki.

MBA-ohjelma koostuu yhteensä kahdeksan moduulia kukin keskittyy eri teeman Liiketoiminnan / hallintaa Kansainvälisen liiketoiminnan suuntautumista. Opetusta ja oppimista tämä ohjelma toimitetaan kautta luentoja, seminaareja, opetusohjelmia, ohjattu ja itsenäinen opiskelu.Opetus ja oppiminen-ohjelma on edelleen elävöittää aktiivinen tutkimus henkilöstön, erityisesti yleisten liiketoiminta-alueilla ja hallinta teoriassa. MBA-ohjelma on arvoltaan yhteensä 180 opintopistettä. ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
August 2019
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi