$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Lakikoulutusta 2021/2022

Oikeustieteen MBA on tradenomin tutkinto, jossa erikoistutaan oikeustieteeseen. Oikeustieteen MBA-ohjelmat sopivat loistavasti opiskelijoille, joita kiinnostaa yhtiöoikeus, yrittäjyys, liikkeenjohdon konsultointi tai liiketalous. Mitä hyötyä oikeustieteen MBA-tutkinnosta on? Oikeustieteen MBA-tutkinnon suorittamisesta hyötyy monella tapaa. Huomionarvoista on, että oikeustieteen MBA-ohjelmis… Lue lisää

Oikeustieteen MBA on tradenomin tutkinto, jossa erikoistutaan oikeustieteeseen. Oikeustieteen MBA-ohjelmat sopivat loistavasti opiskelijoille, joita kiinnostaa yhtiöoikeus, yrittäjyys, liikkeenjohdon konsultointi tai liiketalous.

Mitä hyötyä oikeustieteen MBA-tutkinnosta on?

Oikeustieteen MBA-tutkinnon suorittamisesta hyötyy monella tapaa. Huomionarvoista on, että oikeustieteen MBA-ohjelmista valmistuneilla voi olla itse asiassa kaksi kertaa enemmän mahdollisia työpaikkoja, sillä kyse on oikeastaan kaksoistutkinnosta.  Oikeustieteen MBA-tutkinnnon suorittaminen kestää yleensä vain kolme vuotta. Useat oikeustieteelliset tiedekunnat tarjoavat myös osa-aikaisia tai verkossa suoritettavia oikeustieteen MBA-tutkintoja, mikä mahdollistaa työn ja opintojen yhteensovittamisen.

Mistä yritysjuridiikan MBA-tutkinto koostuu?

Oikeustieteen MBA-ohjelmissa voi olla tarjolla esimerkiksi seuraavien alojen kursseja: laskentatoimi ja rahoitus, markkinointi, strategia, henkilöstöhallinto, tietojärjestelmät, toimeenpano ja kestävä kehitys; ja valinnaiskursseja seuraavilta: kauppaoikeus, vertaileva kaupallinen arbitraatio ja pankkilainsäädäntö.

Mitä ovat yritysjuridiikan MBA-tutkinnon pääsyvaatimukset?

Oikeustieteen MBA-ohjelmaan hakijoilla täytyy olla hyvin arvosanoin suoritettu alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Joissain yliopistoissa hakijoilta vaaditaan myös vähintään kahden vuoden oman alan työkokemusta ennen oikeustieteen MBA-ohjelman aloittamista.

Paljonko yritysjuridiikan MBA-tutkinnon suorittaminen maksaa?

Oikeustieteen MBA-tutkinnon kustannukset vaihtelevat oikeustieteellisestä tiedekunnasta, suoritustavasta ja maasta riippuen. Jo opintoja harkitessa kannattaa huomioida lukukausimaksut, muut maksut, tarvikkeet ja elinkustannukset. Joissain oikeustieteellisissä tiedekunnissa opiskelijoita autetaan hakemaan apurahoja ja stipendejä. Kannattaa olla suoraan yhteydessä yliopistoon ja tiedustella oikeustieteen MBA-tutkinnon kustannuksista.

Suorittaisinko oikeustieteen MBA-tutkinnon verkossa?

Opiskelijat, joille kampukselle matkustaminen on hankalaa, tai jotka aikovat jatkaa töissäkäymistä oikeustieteen MBA-tutkintoa suorittaessaan, voivat hakea verkossa suoritettavaan eli online oikeustieteen MBA-ohjelmaan. Huipputasoiset yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat oikeustieteen MBA-tutkintoja verkossa, ja nämä verkkotutkinnot ovat aivan yhtä päteviä kuin kontaktiopintoina suoritetut tutkinnot.

Kuinka yritysjuridiikan MBA-ohjelmaan haetaan?

Jos oikeustieteen tutkinto kiinnostaa, mutta sinulla on vahvat siteet liike-elämään, oikeustieteen MBA-tutkinto on juuri sinua varten. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen hakijapalveluihin verkkolomakkeen avulla.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
MBA
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Santa Clara University
Santa Clara, Yhdysvallat

Santa Claran laki ja Leavey School of Business tarjoavat kaksi yhteistä tutkinto-ohjelmaa oikeutetuille oikeustieteen opiskelijoille. Yhteiset JD / MBA- ja JD / MSIS-tutkinto- ... +

Santa Claran laki ja Leavey School of Business tarjoavat kaksi yhteistä tutkinto-ohjelmaa oikeutetuille oikeustieteen opiskelijoille. Yhteiset JD / MBA- ja JD / MSIS-tutkinto-ohjelmat on suunniteltu ensisijaisesti 3,5 - 4 vuoden kokopäiväisiksi ohjelmiksi. Ohjelmat ovat vain SCU School of Law- ja Leavey School of Business -opiskelijoiden käytettävissä, jotka molemmat koulut ovat hyväksyneet osallistumaan johonkin ohjelmaan. Oikeustieteen opiskelijoiden on haettava Leavey School of Business -opiskelua oikeustieteen ensimmäisen vuoden aikana. Opiskelijoiden on osallistuttava ohjelmaan ennen kuin he ovat suorittaneet 45 lakikouluyksikköä. Saadakseen luottoa JD-tutkintoon kauppakorkeakoulusta, opiskelijoiden on täytynyt suorittaa 78 yksikköä lakikursseja ja olla kahden kurssin sisällä yritystutkinnon suorittamisesta. -
MBA
Englanti
Kampus