Llm, pgdip, pgcert merioikeus, kestävä kehitys ja kansainvälinen oikeus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Maailman valtameret ja meret ovat ratkaisevan tärkeitä elämän ylläpitämiseksi maan päällä. Ne voivat vähentää köyhyyttä, turvata elintarviketurva ja käsitellä pääomakysymyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on ymmärrettävä Kansainvälisen merioikeuden ja muiden kestävän kehityksen kansainvälisen oikeuden välisten suhteiden välinen suhde.

Kansainvälinen merioikeus on aina kehittymässä. Tällä hetkellä New Yorkissa käydään parhaillaan neuvotteluja uuden laillisesti sitovan välineen kehittämiseksi meren biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja kestäväksi hyödyntämiseksi kansallisella lainkäyttöalueella.

Tämä kurssi keskittyy Kansainvälisen merioikeuden ja muiden kansainvälisen oikeuden alueisiin. Näihin aloihin kuuluvat kansainvälinen biodiversiteetti; ihmisoikeudet; käydä kauppaa; ja sijoituslainsäädäntöä. Se antaa sinulle tietoa ja taitoja, joita sinun täytyy ymmärtää merenkulun hallinnan ja kaiken sisällön. Saat kehittyneitä, erikoistuneita ja kattavia tietoja merenkulun hallinnan tieteen, politiikan ja kansainvälisen oikeuden tuntemuksesta. Saat myös tietoa muista kestävän kehityksen kansainvälisen oikeuden aloista. Sinun on kehitettävä analyyttiset taidot ymmärtää ja edistää kansainvälisen merioikeuden jatkuvaa kehittämistä ja täytäntöönpanoa. Valmistuttuaan tästä kurssista voit osallistua kansainvälisiin neuvotteluihin merioikeudesta ja muista asiaan liittyvistä prosesseista.

Maailman johtavat asiantuntijat Sinua opettavat maailman johtavat asiantuntijat ja harjoittajat. He hyödyntävät korkealaatuista akateemista tutkimusta ja heidän suoraa osallistumistaan ​​merioikeuteen ja hallintoprosesseihin.

Joustava oppiminen Tarjoamme joustavan blended-learning -ohjelman. Se on erinomainen vaihtoehto, jos olet varhaisvaiheinen tai keski-uran ammattilainen, joka ei ehkä pysty ottamaan koko vuoden opiskelemaan. Tutustut etäältä kahteen viikon intensiiviseen asuinpaikkaan Skotlannissa. Nämä istunnot antavat sinulle mahdollisuuden vahvistaa asiantuntemusta ja taitoja ja rakentaa ammatilliseen verkostoosi.

Taustat Tämän kurssin tutkimiseksi sinulla olisi oltava asianmukainen työkokemus valtamerihallinnossa tai taustalla meritieteessä ja / tai politiikassa. Et tarvitse aikaisempaa oikeustieteitä.

Mitä tutkimme Me käsittelemme laajaa osaamisaluetta valtamerihallinnossa, joka on välttämätön kestävän kehityksen näkökulmasta: meriympäristön suojelusta meren ja rannikon biologisen monimuotoisuuden hoidossa ilmastonmuutoksen ja valtameren välinen suhde elintarviketurvaan ja kalatalouden kestävyyteen mahdollisuudet ja haasteet (matkailu, hiilivetyjen ja mineraalivarojen hyödyntäminen ja etsintä, merenkulku ja kauppa, merellisten uusiutuvien energialähteiden käyttö) Työllistettävuus Kansainvälinen työllistymismahdollisuutesi on tämän kurssin ydin. Kurssin opettamat elementit tarjoavat sinulle taitoja ja tietämystä kansainvälisten organisaatioiden ja kansallisten hallitusten kansainvälisten, alueellisten, EU: n ja / tai valtioiden välisten valtamerien oikeusasioissa harjoittavien uran jatkamiseksi tai edistämiseksi. Sinulla on myös pätevyys työskennellä ajatuslaitoksissa, konsulttiyrityksissä, yksityisissä yrityksissä ja kansalaisjärjestöissä, jotka toimivat kansainvälisellä, alueellisella, kansallisella ja kansallisella tasolla. Kurssin johtajat tarjoavat räätälöityjä neuvoja kansainvälisistä urasuunnitelmista.

Palvelut Kirjastomme on laaja lakiluonnos, lainsäädäntö, sarja- ja monografiat. Sillä on myös keskeinen lakiraportin sarja ja taloa laajoja kokoelmia julkisissa julkaisuissa ja muilla siihen liittyvillä aloilla. Sinulla on mahdollisuus käyttää monia sähköisiä tietoja, joista pääset käsiksi kotoa. Tämä sisältää kaikki tärkeät oikeudelliset tietokannat ja kurssimateriaalit.

Vierailuluennot Jotkut oppitunnistasi sisältävät myös ulkopuolisten asiantuntijoiden ja asiantuntijoiden panoksia, joiden kanssa SCELG: llä on käynnissä kumppanuuksia. Tähän kuuluvat muun muassa: Yhdistyneiden Kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestö (FAO), Kansainvälinen ympäristökeskus ja kehitysyhteistyö (IIED) Marine Scotland Global Oceansin biologisen monimuotoisuuden aloite (GOBI).

Verkosto muiden ammattilaisten kanssa maailmanlaajuisesti Kansainvälisten organisaatioiden vieraiden puhujia kutsutaan vain jakamaan kokemuksiaan ja syvällistä tietämystään, vaan myös rakentamaan ammattimaiseen verkostoosi. LLM-opiskelijat tulevat osaksi LinkedInin suljettua alumniryhmää, jonka tarkoituksena on verkottua ympäristöoikeuden ja hallinnon muiden ammattihenkilöiden kanssa ja päivittää valittuja työpaikkoja ja kumppanuuksia.

Opettajankoulutuksen maailmanlaajuiset harjoittajat Sinua opetetaan yksi Yhdistyneen kuningaskunnan laajimmista ympäristölainsäädännön asiantuntijoista. Henkilökunnallamme on asiantuntemusta muun muassa biologiseen monimuotoisuuteen, ilmastonmuutokseen, ihmisoikeuksiin ja ympäristöön, ympäristöoikeuteen ja yritysvastuuseen. Ne eivät saa pelkästään oman huipputason akateemisen tutkimuksensa vaan myös osallistumisensa monenvälisiin ympäristökeskusteluihin, Yhdistyneiden kansakuntien ja alueellisten järjestöjen konsultteihin, kehitysmaiden oikeudellisiin neuvontaan luonnonvarojen lakien uudistamisesta sekä yhteistyöstä hallitustenvälisten ja valtioista riippumattomat järjestöt ja alkuperäiskansat ja paikallisyhteisöt.

Strathclyden ympäristölainsäädännön ja -hallinnon keskus Strathclyden ympäristölakia ja hallintoa (SCELG) pyrkii tunnistamaan ja muovaamaan ympäristöteknisen ohjauksen uusimpia alueita. Opiskelijamme ovat olennainen osa keskusta yhdessä akateemisen henkilökunnan, tohtoriopiskelijoiden ja vierailevien tutkijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus osallistua keskuksen tekemään tutkimus- ja konsultointityöhön. Voit laittaa uudet taidot ja tietosi käytäntöön ja vahvistaa ansioluettelosi.

Viimeksi päivitetty Marras 2017

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Lue lisää

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Näytä vähemmän