Llm öljy-, kaasu- ja kaivoslain

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssi pohjautuu huomattavaan osaamiseen tällä alalla, ja se on suunniteltu vastaamaan öljy-, kaasu- ja kaivosteollisuuden oikeudellisten kysymysten kasvavaan merkitykseen.

Se tarjoaa sinulle perustan tulevalle uralle tai jatko-opiskelijoille (MPhil / PhD) tutkimukselle useimmissa sääntely- ja kaupallisessa maailmassa, koska ne liittyvät kansainväliseen energiateollisuuteen, keskittymällä erityisesti öljy- ja kaivosalaan tämä kasvava taloudellisen toiminnan alue.

Miksi valita tämä kurssi?

 • Saavuttaa vahva analyyttinen ymmärrystä keskeiset oikeudelliset kysymykset tässä asiantuntija ja laajentuvan lain.
 • Saada arvostusta Öljy, kaasu ja kaivosteollisuudessa niiden maailmantalouden tilanteessa.
 • Hyötyvät asiantuntemusta Öljy, kaasu ja Mining sekä toisiaan täydentävää kansainvälisen kaupan ja Kauppaoikeus.
 • Valitse tutkimus reitti, joka sopii sinulle koko ajan, osa-aika ja etäopiskelu vaihtoehtoja.
 • Osallistu International Summer School mahdollisuuden tutkia lain Euroopan laajuisesti.
 • Apurahat käytettävissä.
 • Yksittäisiä moduuleja voidaan opiskella Jatkuvan ammatillisen kehityksen (CPD) palkinnot. Lähetä meille lisätietoja.
 • 98% jatko-opiskelijakouluopiskelijoistamme työskentelee tai harjoittaa jatkotutkimusta kuuden kuukauden kuluttua valmistumisesta (DLHE, jatko-opiskelijat 2015-16).

Mitä voit opiskella

Tämä kurssi antaa sinulle vahvan analyyttisen ymmärryksen alan keskeisistä oikeudellisista kysymyksistä, keskittyen erityisesti öljy-, kaasu- ja kaivosteollisuutta koskeviin ympäristölainsäädäntöön ja sijoituslainsäädäntöön. Se perustuu myös vahvuuksiimme kansainvälisessä kauppa- ja kauppaoikeudessa, mikä auttaa sinua ymmärtämään öljy-, kaasu- ja kaivosteollisuutta maailmanlaajuisessa taloudellisessa tilanteessa.

Miten olet opettanut

Lukuvuoden OTK kurssit on jaettu kolmeen osaan: kaksi kymmenen viikon ehdoin (Term Yksi kulkee alusta lukuvuoden kunnes joululoma, Term Kaksi joulun ja pääsiäisen) ja kesän aikana.

Päätoimiset opiskelijat, jotka suorittavat kurssin yhden lukuvuoden aikana, tutkivat opintojaksolla kolme moduulia ja suorittavat väitöskirjan kesällä.

Osa-aikaiset opiskelijat, jotka suorittavat kurssin kahdella lukuvuodella, tutkivat kolmea moduulia eri ehdoin (One, Two ja Two) joka vuosi (yhteensä kuusi), jotka aloittavat väitöskirjan tutkimisen ensimmäisen kesätilan aikana ja suorittavat sen toisessa vaiheessa.

On kokopäiväistä ja osa-aika-tilat moduulit opetetaan koko viikon. Riippuen aikataulusta saatat olla odotetaan osallistuvan enemmän kuin yhden päivän. Seminaarit johtavat tutkijat mutta yleensä vaativat voit tehdä laajaa opastettuja valmistelutyön ja edellyttää usein lyhyt esityksiä tai muita maksuja. Moduulit voidaan poikkeuksellisesti pelattavaksi vuoksi kurssin tarpeisiin.

Tulevaa uraa

LLM: n öljy-, kaasu- ja kaivoslain opetetut moduulit tarjoavat opiskelijoille perustan tulevalle uralle tai lisätutkimukselle useimmissa sääntely- ja kaupallisessa maailmassa, koska ne liittyvät kansainväliseen energiateollisuuteen, keskittyen erityisesti öljy- ja kaivosalaa tämän taloudellisen toiminnan kasvavasta alueesta.

Urakehitys on olennainen osa ohjelmaa ja ura-alueidemme tiimimme ajaa useita työpajoja, joissa voit tunnistaa menetelmät ja strategiat, joiden avulla voit jatkaa urasuunnitelmasi.

Oikeusalan ammattilaisen hyvästä maineesta johtuen tutkinnon suorittaneet ovat erittäin haluttuja ja tunnustettuja tietonsa syvyydestä ja merkityksellisyydestä.

Sisäänpääsyvaatimukset

UK

 • Hyvä lain tutkinto, 2,2 tai yli.
 • Hakijoilta, joiden ensimmäisen asteen tutkintotodistus ei ole laki, on esitettävä todisteet sitoutumisesta LLM-aiheeseen, jota he haluavat opiskella.
 • Hakijat muilta aloilta on tervetullut sopivissa olosuhteissa, varsinkin jos heillä on kokemusta alueella, vaikka ei niin asianajajia.

Määritämme nämä vähimmäisvaatimukset, mutta arvioimme sinulle yksilöllisesti kykynne hyötyä kurssista. Joskus tarjoamme paikkoja poikkeuksellisilla maahantuloluokilla ja teollisella tai ammatillisella kokemuksella.

Kansainvälinen

Hyväksymme tutkintoja kouluista, oppilaitoksista ja yliopistoista ympäri maailmaa pääsemään UG- ja PG-tutkintoihin. Jos et ole varma, miten kansainvälinen pätevyys vastaa meidän kurssin vaatimukset käy kansainvälinen pätevyys sivulta.

Säätiön kursseja

Jos haluat tehdä peruskurssille vastaamaan kurssin vaatimukset osoitteessa Nottingham Trent International College (NTIC). Jos olet jo opiskelusta Isossa-Britanniassa oppilaitoksessa ja haluaisi tietää, jos voimme hyväksyä pätevyys käy peruskurssit sivulta.

Englanti kielellä pääsyvaatimukset

Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun on osoitettava, että kielitaito on riittävän vahva intensiiviselle akateemiselle opiskelulle. Tälle kurssille yleensä vaaditaan jokin seuraavista:

 • IELTS 6,5 vähintään 5,5 kussakin taito.
 • Vastaava Englanti kielellä pätevyys.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Lue lisää

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Näytä vähemmän
Nottingham , Nijmegen + 1 Lisää Vähemmän