Oikeustieteen kandidaatti (LLM) tarjoaa ulkomaisille oikeustieteilijöille kriittisen koulutuksen yleisen oikeudellisen perinteen ja Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän aikana lukuvuoden Pittsburghin yliopistossa, joka sijaitsee Pittsburghin vilkkaalla Oaklandin alueella.

Pitt Lawin LLM-ohjelma tarjoaa lakimiehille, jotka ovat suorittaneet laillisen asteensa Yhdysvaltojen ulkopuolella, mahdollisuuden opiskella yhteistä lakia koskeva oikeusperinne ja Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä Yhdysvaltoihin.

Rakenne

Opiskelijan on suoritettava vähintään 24 opintopistettä valmistuakseen. Ohjelma valmistuu yhdellä lukuvuodella elokuusta toukokuuhun. Osa-aikainen pääsy katsotaan tapauskohtaisesti. CILE Academic Director, Executive Director ja Program Administrator osallistuvat aktiivisesti henkilökohtaiseen neuvontaan jokaisen LLM-opiskelijan kurssivaihtoehdoista, mikä auttaa sinua suunnittelemaan yksilöllisesti räätälöityjä opintojaksoja henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Pakolliset kurssit

  • Johdatus amerikkalaiseen oikeuteen (3 op)
  • Yhdysvaltain oikeudellinen analyysi ja kirjoittaminen (2 lukua joka lukukausi, 2 lukukautta tarvitaan)
  • LLM Colloquium (1 op)

Valittavien

Valitse valittavien valita laaja kurssi tarjotaan Pitt Law JD opiskelijoille. Kirjoitusvaatimus - Valitse jokin seuraavista:

  • Riippumaton opiskelu (2 op)
  • Seminaarikurssit (yleensä 3 op - eri kursseja tarjotaan joka lukukausi)

Yksilöllistä tukea

Suhteellisen pienellä luokalla (vuosittain keskimäärin 15-25 LLM-opiskelijaa) tarjoamme jokaiselle opiskelijalle yksilöllisiä neuvoja, ohjausta ja tukea.

Täysi integraatio JD: n opiskelijaelimen kanssa

Muu kuin kaksi vaadittua LLM-luokan luokkia, otat kaikki harjoituksesi samaan luokkaan ja seminaareihin kuin Yhdysvaltain JD-opiskelijoillemme.

Maailmanluokan opetusta

Meidän tiedekuntaamme ovat tiiviitä yhteisöjä, jotka ovat suorittaneet ja energiset tutkijat, jotka ovat kotimaisen ja kansainvälisen oikeudellisen tutkimuksen ja apurahan eturintamassa.

Moot-kilpailut

Kokeile LLM: n kaupallista välimiesryhmäämme, joka maaliskuussa 2016 voitti LLM-joukkueet eri puolilta Yhdysvaltoja, kuten amerikkalaisia, Georgetownia ja Pennia, voittaakseen LLM: n kansainvälisen kaupallisen välimiesmenettelyn Washingtonissa.

Mahdollisuuksia työharjoitteluun

Chile työskentelee LLM-opiskelijoilla, jotka haluavat pysyä Pittsburghissa kesällä valmistumisensa jälkeen ja harjoittelija asianajotoimistossa tai muussa organisaatiossa. Työskentelemme jokaisen oppilaan kanssa auttaaksemme heitä etsimään harjoittelua palveluntarjoajaa, joka sopii parhaiten hänen kiinnostavalle alueelleen.

Toiminnot luokkahuoneen ulkopuolella

Jokaisen vuoden LLM-opiskelijaryhmän toimintaan kuuluu:

  • Suunnistusviikon retki Frank Lloyd Wrightin kuuluisalle Fallingwater-talolle naapurimaiden Laurel Highlandsissä.
  • Vastaanotot Pitt Lawissa ja tiedekunnissa.
  • Perinteinen kiitospäivällinen tiedekunnassa tai henkilökunnan jäsenen talossa.
  • Monen päivän matkan Washington DC: hen, jossa käydään korkeimmassa oikeudessa, Valkoisessa talossa ja muissa historiallisissa kohteissa.
Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Part-time
Full-time
Hinta
38,500 USD
- Kokopäiväinen lukukausi 2017-18 lukuvuonna
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä