Laitoksen päällikkö (LL.M) henkisestä omaisuudesta - WIPO

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oikeustieteen kandidaatti (LL.M) henkiseen omaisuuteen

LL.M. henkiseen omaisuuteen on suunniteltu osallistujille hankkimaan tarvittavat taidot, jotta heillä olisi johtava asema teollis- ja tekijänoikeuksiin liittyvissä käytännöissä ja opetuksessa kansainvälisen ja vertailevan lähestymistavan kautta. Opetussuunnitelman tavoitteena on tutkia syvällisesti IP-oikeuden klassisia aiheita sekä analysoida viimeisimpiä tapahtumia patenttien, teollisen suunnittelun, integroitujen piirien, tavaramerkkien, verkkotunnusten, tekijänoikeuksien ja lähioikeuksien, bioteknologian patentit ja kasvilajikkeet sekä internet, ohjelmistot, tietokannat ja sähköinen kaupankäynti.

Ohjelmoida


LL.M. henkisen omaisuuden opetetaan englanniksi ja se koostuu kolmesta eri vaiheesta, jotka ulottuvat yli 9 kuukauden ajan kesäkuusta 2014 helmikuuhun 2015.

  • Ensimmäinen vaihe kesäkuusta elokuuhun 2014 koostuu kursseista, joita tarjotaan internetin kautta tapahtuvan etäopetuksen kautta. Tämä ensimmäinen online-vaihe antaa osallistujille alustavan ja homogeenisen taustan.
  • Toinen vaihe merkitsee ohjelman asuinosaa. Se tarjoaa kasvotusten luokkahuoneen opetuksen, joka pidetään ILO : n kansainvälisessä koulutuskeskuksessa Torinoon 1.9.-12.12.2014. Talousanalyysin alustavan tarkastelun pohjalta tässä vaiheessa analysoidaan IP-suojaa sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
    Seuraavat moduulit tarjoavat professoreita ja ohjaajia sekä asiantuntijoita.
  • Kolmas vaihe koostuu tutkimuspaperin lopullisesta versiosta. Jokaisen osallistujan on toimitettava toisen vaiheen alun perin laaditun tutkimuspaperin lopullinen versio.
    Lopullisten tutkimusasiakirjojen toimittaminen ja luokittelu päättää ohjelman.

Henkisen omaisuuden oikeustieteen kandidaatti (Master of Laws) myönnetään menestyksekkäästi päätökseen ja kolmen osan

Hakijoiden on täytettävä seuraavat edellytykset:

  • ovat suorittaneet ensimmäisen asteen korkeakoulututkinnon lailla, taloustieteessä, tekniikassa, lääketieteessä, kemian, viestinnän tai liiketoiminnan hallinnossa.
  • olla sujuvasti englanti-kieltä (saatat tarvita todisteita englannin kielen taidoista)

Palkkiot ja apurahat

Kurssin lukukausimaksu on 8000 euroa sisältäen koulutusmahdollisuudet, koulutusmateriaalit, vakuutukset ja yliopiston rekisteröintimaksut.

Hakemuksen jättöaika: 29. maaliskuuta 2014


Rajoitettu osa osittaisista apurahoista, jotka kattavat lukukausimaksut ja / tai majoituksen ITC-ILO- kampuksella, ovat yleensä saatavilla kehitysmaiden / siirtymätalousmaiden opiskelijoille kilpailukykyisin perustein ansioituneiden ehdokkaiden keskuudessa, jotka eivät pysty täyttämään koko opetusta ja majoituskustannuksia.


Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA

A UNIQUE PARTNERSHIP BETWEEN THE INTERNATIONAL TRAINING CENTRE OF THE ILO, UN ORGANIZATIONS AND ACADEMIA Näytä vähemmän
Torino , Barcelona + 1 Lisää Vähemmän