LSAT-testin valmistelukurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Oletko valmistautumassa lakikoulun pääsykokeeseen (LSAT)?

Ilmoittaudu suorittamaan ilmainen diagnostinen testi vahvuuksien ja heikkouksien selvittämiseksi.

Pisteet parhaiten! Keskustele koulutus- ja uraneuvojiemme kanssa saadaksesi lisätietoja online-testivalmistelukursseistamme, yliopistoon pääsystä ja uraneuvonnasta.

Kaikki testivalmistelukurssit sisältävät:

  • Videotunteja
  • Online-oppimateriaalit
  • Monivalintakäytäntö kysyy pankeilta
  • Live-online-luokat, joita johtavat huippuopettajat
  • Näytekokeet
  • Mobiilisovelluksen käyttö monissa tapauksissa

esittely

Lähes vuosikymmenen ajan Grace Education on digitaalinen etäopiskelukeskusinstituutio opiskelijoille ja ammattilaisille, joka yhdistää pääsykonsultoinnin ja pääsykokeiden valmistelun korkeakoulu-, liike- ja jatkokouluun työllistämispalveluihin, uranhallinnan neuvontaan ja johtamisen kehittämiskoulutukseen elinikäisen akateemisen toiminnan kehittämiseksi. eteneminen ja jatkuva ammatillinen kehitys.

Perustamisestaan lähtien vuonna 2012, Grace Education on tehnyt yhteistyötä erinomaisten LSAT-ohjaajien kanssa suunnitellakseen digitaalisia, yksi kerrallaan räätälöityjä testien valmistelukursseja luottamuksen lisäämiseksi, testausstrategioiden vahvistamiseksi ja pisteiden parantamiseksi.

Pisteet parhaiten LSAT: lla Gracen avulla

Valmistellessaan pääsyä amerikkalaisiin ja eurooppalaisiin lakikouluohjelmiin hakijoiden on osoitettava tietty kriittinen lukeminen, suullinen päättely ja analyyttinen ajattelu mitattuna standardoidulla testillä: LSAT.

LSAT-testivalmistelun lisäksi monet opiskelijamme hyödyntävät myös Grace Education -yliopisto-, liike- tai jatko-opiskelijoiden valmentajia auttamaan yliopistosovelluksissaan ja pääsemään erittäin valikoiviin Yhdysvaltain, Ison-Britannian ja Euroopan korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Grace Education 97 prosentin opiskelijavalintamenestysaste on perustamisensa jälkeen vuonna 2012 auttanut satoja hakijoita pääsemään arvostettuihin lakiohjelmiin Harvardissa, Yalessa, Stanfordissa, Columbiassa ja Pennsylvanian yliopistossa.

Lisäksi monet näistä opiskelijoista jatkavat suurta uraa Grace Education -uran ja Leadership Institute -valmentajien avulla.

pedagogiikka

Grace rakentaa menestyksensä kokeilluilla ja testatuilla opetusmenetelmillä

Opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet määritetään diagnostisella testillä. Hänen oppimistyylinsä määrää myös oppimistyylitesti. Analyysin jälkeen opiskelijat yhdistetään testivalmennusvalmentajan kanssa, jonka kanssa he järjestävät räätälöidyn ja yksilöllisen kurssin, joka valmistautuu parhaiten saavuttamaan parhaat tulokset tentissä.

Esimerkkipohjainen opetus, käytännön testien ottamisstrategiat, testisimulaatiot ja katsaus ovat Grace Education opetusmenetelmien ydin.

Opiskelijat valitsevat henkilökohtaisten henkilökohtaisten kurssiensa päivän ja ajan.

Joustavia maksusuunnitelmia on saatavana.

Olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka ottavat hinnoittelussa huomioon maantieteelliset elinkustannukset, jotta ohjelmamme ja palvelumme olisivat kaikkien opiskelijoiden saatavilla heidän asuinpaikastaan riippumatta.

Mielipiteitä

Luulin, että Grace Education LSAT -kurssi oli hieno. Minulla oli loistava ohjaaja, joka tiesi mitä hän teki ja pystyi opettamaan metodologian tehokkaasti. Kurssimateriaalit olivat hienoja, koska ne antoivat valtavan määrän kysymyksiä ja käytännön testejä, jotka kaikki otettiin aikaisemmista LSAT: ista. Oppituntien avulla ja tarkastelemalla itse käyttäen online-oppimateriaaleja pystyin nostamaan pisteitäni 18 pistettä ensimmäisestä harjoitustestistä todelliseen LSAT: iini. Monet ystävät suosittelivat tätä kurssia minulle ja olin niin iloinen, että kuuntelin heitä. Kurssin jälkeen olen suositellut sitä monille ihmisille, jotka ovat nyt ilmoittautuneet kurssille, ja olen varma, että he eivät myöskään tule pettymään kurssilla. ”Kimberly, USA

Grace Education LSAT -kokeen valmistelukurssi toimii. Etsitpä suurta pisteiden nousua tai vain yrität saada nämä viimeiset pisteet saavuttamaan ihanteelliset pisteet, Grace Education -kurssi kattaa sinut. Materiaalien leveys ja syvyys ovat avainasemassa. Todellisten tenttikysymysten, online-resurssien ja tehokkaiden ohjaajien ainutlaatuinen järjestely on kuitenkin se, mikä tekee tämän kurssin todella toimivan. Jos haluat käydä läpi kaikki koskaan julkaistut kysymykset, ne ovat kaikki materiaaleissa. Mutta jos joudut tasapainottamaan koulutyötä ja tätä kurssia, Grace Education oppitunnit ja kotitehtävät tekevät kaiken käyttämäsi ajan tehokkaimmaksi. Parasta on, että Grace Education lähestymistapa KAIKKIIN kysymyksiin on johdonmukainen, joten kun kohdistat yhden kysymykseen, joka kompastuttaa sinua, taitosi kaikissa kysymystyypeissä kasvaa. Olen kuullut tarinoita muiden testivalmisteluyritysten ohjaajista, jotka “oppivat testin opiskelijoiden kanssa” (kauhu!), Mutta Grace Education ohjaajat eivät ole vain huippuluokkaa, mutta he ovat käyneet läpi intensiivisen koulutuksen ja ovat pääsy laajaan, jatkuvaan opetusresurssiin. ”Sunil, USA

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Näytä vähemmän