LPC Online - Kokopäiväinen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

LPC Online - Kokopäiväinen

Kokopäiväinen LPC Online -kurssi tukee niitä, joilla on lakitutkinto tai GDL ja jotka haluavat kouluttaa asianajajana tuetun verkko-oppimisvaihtoehtomme kautta.

 • Opiskele verkossa yli 11 kuukauden ajan (osallistuminen vaaditaan)
 • Räätälöidä kurssisi erikoistuneille alueillene laajan valikoiman valittavia aiheita
 • Hyväksy LPC ja Master's Award (LLM) ilman lisäkustannuksia

95% 2017/18 kokopäiväisistä, UK, LPC-tutkinnon suorittaneistamme on hankkinut työn tai jatko-opiskelun viidentoista kuukauden kuluessa tämän kurssin suorittamisesta perustutkintotietojen perusteella.

Kurssivaatimukset

Jotta voisit hakea paikkasi LPC: ssä, sinun on noudatettava Solicitors Regulation Authority (SRA: n) laatiman lakitoimintokurssin (LPC) vaatimuksia - katso alla. Näiden kelpoisuusvaatimusten noudattamatta jättäminen tarkoittaa, että yliopistolla ei ole muuta mahdollisuutta kuin peruuttaa paikkasi kurssiin.

Jos olet ETA: n ulkopuolinen opiskelija, tarvitset myös viisumin, joka kattaa kurssin koko keston - katso viisumivaatimukset alla.

LPC: n valintaperusteet

 • Akateeminen profiili ja saavutukset, yleensä vähintään tosiasiallinen tai ennustettu toisen luokan kunniatohtorin tutkinto tai GDL / CPE / MA-laki *
 • Riittävä englannin kielen taito kurssin suorittamiseen - katso englanninkieliset vaatimukset alla
 • Hakemuksessasi paljastetut erityiset olosuhteet

Akateemiset tai muut viitteet

* Tämä vaatimus täyttyy jommallakummalla seuraavista: A) Pätevän lakitutkinnon myöntäminen. Oikeustieteen tutkinnon on täytettävä tietyt akateemiset vaatimukset, jotta se voidaan saada. Tähän on sisällyttävä riittävän läpäissyt arvioinnit seitsemästä oikeudellisen tiedon perustasta - julkisoikeudesta, velvoitteista I (sopimus), velvoitteista II (vahingonkorvaus), rikosoikeudesta, maalainsäädännöstä, osakkeista ja rahastoista sekä Euroopan unionin oikeudesta. Lisäohjeita siitä, mikä on tutkinnon suorittanut lakitutkinto; tai B) yhteisen ammatillisen kokeen (CPE) / oikeustieteen tutkinnon (GDL) / MA-oikeuden suorittaminen ja oikeustieteen, MA-lain tai vastaavan, kuten CILEX, tutkinnon suorittaminen.

Oikeusyliopisto noudattaa täysin yhtäläisiä mahdollisuuksia koskevaa lainsäädäntöä ja kannustaa aktiivisesti lakimiesten monimuotoisuutta. Valintaprosessimme toimii oikeudenmukaisesti ja pyrkii antamaan opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää kykyjään parhaalla mahdollisella tavalla. Sinua kehotetaan kertomaan meille kaikista erityisvaatimuksista mahdollisimman pian. Tämä antaa meille mahdollisuuden keskustella siitä, miten voimme vastata vaatimuksiisi.

Sinun on täytettävä kaikki kelpoisuusvaatimukset kurssin alkaessa - jos näin ei tehdä, se saattaa estää osallistumasta kurssille. Jos luulet, että tämä voi olla ongelma (esimerkiksi jos sinulla on myöhäisiä arviointituloksia), ota yhteyttä Admissionsiin mahdollisimman pian.

Tulevat harjoittelijat Solicitors

SRA: ta on kuultu äskettäin useista ehdotetuista muutoksista, mukaan lukien poistamalla opiskelijoiden vaatimus hakea opiskelijan ilmoittautumista ja hyväksyä heidän akateemisen koulutustasonsa ennen LPC: n aloittamista.

Jos sinulle on tarjottu koulutussopimus, sinun on varmistettava, että Solicitors Regulation Authority (SRA) on tarkistanut sinun "luonteen ja sopivuuden" olevan asianajaja.

Tämä voi kestää vähintään kuusi kuukautta, jos sinulla on:

 • Sitouduttuihin rikoksiin
 • Todettiin syyllistyneen akateemisiin rikoksiin
 • Oliko vakavia rahoituskysymyksiä (kuten konkurssi, yksittäiset vapaaehtoiset järjestelyt tai lääninoikeuden tuomiot)
 • Haitallisia sääntelytapoja
 • Osoitimme kaiken muun käyttäytymisen, jota emme odota solicitorilta (esimerkiksi käyttäytyminen, joka oli epärehellistä, väkivaltaista tai syrjivää)

Katso lisätietoja SRA-soveltuvuustesta 2011: sta ja täytä valintakelpoisuushakemus, jos haluat kertoa heille kaikista asioista.

Jos sinulla ei ole mitään kerrottavaa SRA: lle, voit ilmoittaa tästä, kun sinä ja työnantajasi ilmoittavat, että koulutuksesi on aloitettava.

Jos SRA: n päätöstä ei vahvisteta ennen LPC: n aloituspäivää, voit jatkaa kurssia, mutta tee se omalla taloudellisella riskimallanne. Jos sinulla on ongelmia huolta ja sopivuudesta, ota yhteyttä SRA-palveluun.

Aikaisemman oppimisen akkreditointi

Jos olet aiemmin tutkinut BVC: n tai BPTC: n, voit olla vapautettu tietyistä LPC: n elementeistä. Lisätietoja on SRA: n verkkosivustolla ja ottamalla yhteyttä Admissions-tiimiin.

Englannin kielivaatimukset

Jos olet suorittanut tutkinnon Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella ja et ole "enemmistö englanninkielisestä maasta", lähetä oikeaksi todistettu jäljennös hyväksytystä englanninkielisestä testistä.

Kesto

41 viikkoa (LPC) ja 44 viikkoa (LPC LLM tai LPC MSc)

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Lue lisää

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Näytä vähemmän