LAWSTUDIES

Näytä kaikki 3 Suosituinta LLM-ohjelmaa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2021

OTK Ohjelmat vaihtelevat pituuden, arvon ja määrän. Säännöllinen ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen artikkeli tai kaksi kolmen vuoden osa-aikaiset opinnot. Opiskelijat usein edetä opinnoissaan joko erikoistua tietyn alan, kuten kansainvälisen oikeuden tai luoda mukautetun opinto sopivat heidän henkilökohtaisten etujen tai ammatillisia tarpeita.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

Pyydä lisätietoa Suosituimmat Oikeustieteen tutkinnot Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2021

Tulokset Filter

LLM-laki

Middlesex University Dubai
OTK
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

LLM-laki on tarkoitettu syventämään ja laajentamaan opiskelijoiden tietoa laista akateemisena aiheena tarjoamalla opiskelijoille järjestelmällinen käsitys oikeudellisista pros ...

Lue lisää

Yksityisoikeuden päällikkö

UAEU United Arab Emirates University
OTK
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
Arabialainen
Kampus

Yksityisoikeus on laki, joka käsittelee yksilöiden tai instituutioiden välisiä suhteita eikä näiden ja valtion suhteita.

Lue lisää

Julkisen oikeuden maisteri

UAEU United Arab Emirates University
OTK
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
Arabialainen
Kampus

Julkisen oikeuden erikoisuus korostaa valtiota itsenäiseksi valtioksi liittyviä lakeja, kuten rikoslaki, hallintolaki, kansainvälinen oikeus ja perustuslaki.

Lue lisää