LAWSTUDIES

5 Osa-aikainen LLM-ohjelmaa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa

OTK Ohjelmat vaihtelevat pituuden, arvon ja määrän. Säännöllinen ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen artikkeli tai kaksi kolmen vuoden osa-aikaiset opinnot. Opiskelijat usein edetä opinnoissaan joko erikoistua tietyn alan, kuten kansainvälisen oikeuden tai luoda mukautetun opinto sopivat heidän henkilökohtaisten etujen tai ammatillisia tarpeita.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

5 Parasta Osa-aikainen oikeustieteen tutkintoa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020/2021

Tulokset Filter

Yksityisoikeuden päällikkö

UAEU United Arab Emirates University
OTK
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
29 Huhti 2021
Arabialainen
Kampus

Yksityisoikeus on laki, joka käsittelee yksilöiden tai instituutioiden välisiä suhteita eikä näiden ja valtion suhteita.

Lue lisää

LLM-laki

Middlesex University Dubai
OTK
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

LLM-laki on tarkoitettu syventämään ja laajentamaan opiskelijoiden tietoa laista akateemisena aiheena tarjoamalla opiskelijoille järjestelmällinen käsitys oikeudellisista pros ...

Lue lisää

OTK

University of Dubai
OTK
<
Täyspäiväinen
<
12 kuukautta
Englanti
Kampus

College of Laws tarjoaa OTK kahden hengen suurten ja myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita OTK dual pitoisuudet yhdistämällä kahden suuren yhtiön.

Lue lisää

Oikeustieteen maisteri (LLM) taloudellisista rikoksista ja rahanpesusta

University Of Dubai
OTK
Englanti

Master of Laws (LLM) talousrikosten ja rahanpesun alalla on ainutlaatuinen tilaisuus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita taloudellisten rikosten ehkäisemisestä. Kurssi on räät ...

Lue lisää

Julkisen oikeuden maisteri

UAEU United Arab Emirates University
OTK
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
29 Huhti 2021
Arabialainen
Kampus

Julkisen oikeuden erikoisuus korostaa valtiota itsenäiseksi valtioksi liittyviä lakeja, kuten rikoslaki, hallintolaki, kansainvälinen oikeus ja perustuslaki.

Lue lisää