LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki 9 Oikeustieteen maisteria (LLM) Vertaileva oikeustiedessa

Oikeustieteiden maisterin tutkinto tai LLM on kansainvälisesti tunnustettu jatkotutkinto. Korkeakoulututkintotodistusta haetaan usein opiskelijoilta tai ammattilaisilta, jotka haluavat keskittyä lain kapeaan osaan, lisäämällä sitä muihin olemassa oleviin valtakirjoihin tai hankkimalla globaaleja valtakirjoja.

Mikä on LLM vertailevassa laissa? Monet opiskelijat vetäytyvät tähän tutkintoon globaalista näkökulmastaan. Tutkinto on myös hyödyllinen niille, jotka haluavat aloittaa akateemisen alan. Vertailulakiin perustuvassa LLM: ssä tarkastellaan kulttuuristen tai poliittisten oikeusjärjestelmien, perinteiden, sääntöjen ja menettelyjen välisiä eroja. Tutkinto on taipuvainen houkuttelevaksi monien maiden oppijoihin, mikä johtaa eri luokkahuoneisiin ja tarjoaa arvokasta syvyyttä keskusteluihin, opiskeluun ja ymmärrykseen.

Ylioppilastutkinnon suorittaneella LLM: llä on taipumus olla globaali näkökulma, ja kulttuurierojen arvostus voi auttaa ammattilaisia ​​vuorovaikutuksessa muiden kanssa henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Lopuksi on olemassa myös monikielisiä ohjelmia, joiden avulla tutkinnon suorittaneet voivat vahvistaa vieraan kielen taitoaan.

Ohjelmakustannuksiin vaikuttavat tekijät ovat yleensä itse koulu, yliopiston arvostus, ohjelman pituus ja laitoksen sijainti. LLM-ohjelmaa etsivien henkilöiden tulisi tutkia huolellisesti vaihtoehtojaan.

Tämän tutkinnon laaja keskittyminen tarjoaa paljon joustavuutta kartoissa. LLM: n vertaileva opinnot suorittavat usein kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön, kansainvälisen kauppaoikeuden ja kansainvälisen julkisoikeuden mukaisen pätevyyden. Valmistuneet ovat usein löytäneet työtä yrityksissä, joissa keskitytään ulkomaiseen lakiin, toimivat kansainvälisen rikosoikeuden kannattajina tai kansainvälisten kauppayhtiöiden kansainvälisten yritysten neuvonantajana.

LLM: n oppimisen vertailuopintoihin voisi avata ovet hyödylliselle ja täyttävälle kansainväliselle oikeudelliselle uralle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

9 tulosta kohteessa Vertaileva oikeustiede Filter

LLM / MCL-ohjelma ulkomaalaisille asianajajille

California Western School of Law
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Yhdysvallat San Diego + 1 lisää

Oikeustieteen maisteri Yhdysvaltain lain (LLM)

LLM vertaileva ja eurooppalainen yksityisoikeus

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh + 1 lisää

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa sinulle perusteellinen ymmärrys ydinala-alueista yksityisoikeuden kautta kahdesta suuresta oikeudellisesta perinteestä, yhteisestä ja siviilioikeudesta.

OTK vertailevassa ja kansainvälistä oikeutta

The Catholic University of America - Columbus School of Law
Kampus Full-time Part-time 12 - 36 kuukautta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Washington + 1 lisää

Master of Laws (LL.M.) on edistyksellinen ohjelma oikeudellinen tutkimus, joka on räätälöity tarpeisiin yksittäisen opiskelijan. OTK ehdokkaat, ohjasivat asiantuntija tiedekunnan, suunnitella opintonsa johonkin seuraavista pitoisuuksista: Law and Technology, arvopaperisääntely tai Vertaileva ja kansainvälisiä lakeja.

LLM vertaileva medialainsäädännön

Independent College Dublin
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Irlanti Dublin + 1 lisää

OTK Vertaileva Media laki on ensimmäinen ja ainoa kurssi laatuaan olla tarjolla Irlannin tasavallassa. Se on erikoistunut ohjelma, joka tutkii sääntelyä median Irlannissa ja kansainvälisesti. Erityisesti Irlannin ja kansainvälinen kehitys rajoituksia koskevan median vaihtelevat lait yksityisyyttä, kunnianloukkauksesta, oikeuden halventamisesta

Oikeustieteen vertailevan oikeustieteen ohjelmassa

University of Florida Levin College of Law
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Gainesville

OTK vertailevan oikeustieteen ohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat parantaa ymmärrystä oikeusjärjestelmä USA ja Englanti common law-järjestelmä, josta se kehittyi.

Oikeustieteen maisteri kansainvälisessä ja vertaileva liiketoimintaoikeus

SRH University Heidelberg
Kampus Full-time 12 kuukautta Request Info Saksa Heidelberg

Nykyaikaiset yritykset tarvitsevat syvällisesti koulutettuja ja hyvin koulutettuja oikeudellisia asiantuntijoita. Ohjelma keskittyy erittäin sitoutuneisiin ja päteviin opiskelijoihin, jotka ovat kiinnostuneita perusteellisesta globaalista ymmärryksestä laista ja sen mekanismeista ihmisten vuorovaikutusten koordinoimiseksi nyky-yhteiskunnissa. Oikeuden toiminnallisen vertailun käsitteen mukaan opiskeluohjelma keskittyy nykyajan liike-elämän tärkeisiin kysymyksiin keskittyen saksalaiseen, eurooppalaiseen, englantilaiseen ja kiinalaiseen oikeuteen. Valmistujat valmistautuvat parhaiten kansainvälisiin liiketoimiin, johtaviin rooleihin kulttuurienvälisissä ryhmissä ja kohtaavat nykyisen globalisoituneen talouden haasteet.

OTK vertailevassa yksityisoikeudessa

Université de Montréal Law Faculty
Kampus Full-time 12 kuukautta Request Info Kanada Montreal

Tämä ohjelma vastaa yhä useammin toisiinsa liittyvän maailman todellisuuteen, joka vaatii juristeja käsittelemään erilaisia oikeusjärjestelmiä sekä siviilioikeudesta että yleisen oikeuden perinteistä. Tiedekunnan tiedekuntaan kuuluvat tunnetut professorit eri maista jakamaan oikeusjärjestelmiensä perustan.

OTK vertailevassa laissa

Université de Montréal Law Faculty
Full-time 12 kuukautta Tammikuu 2020 Kanada Montreal

Vertaileva yhteinen laki LL.M. aikoo vastata juristien ja ulkomaalaisten opiskelijoiden koulutustarpeisiin, jotka ovat kiinnostuneita vaihto-ohjelmien globalisoitumisesta, Amerikan taloudellisesta yhdentymisestä ja näihin tapahtumiin liittyvistä erityisistä oikeudellisista tarpeista. Teoreettisella, kriittisellä ja käytännöllisellä lähestymistavalla ohjelma sisältää erilaisia opetusmenetelmiä, kuten luentoja, seminaareja ja ongelmapohjaista oppimista.

LLM vertailevassa laissa

University of San Diego School of Law
Kampus Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat San Diego + 1 lisää

LLM vertaileva oikeus-ohjelma on suunniteltu asianajajille ja oikeustieteen tutkinnon suorittaneille koulutettu ulkopuolella Yhdysvalloissa. Ehdokkaat LLM vertaileva laki on ilmoittautunut kahteen vaadittava kursseja, Johdatus Yhdysvaltain oikeustieteen ja Legal Writing ja tutkimus. Muut kurssit ovat valinnaisia, ja ne voidaan tehdä millä tahansa oikeusalueella. Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa keskittymistä yhdellä kuudesta suosituimmista oikeudellisista alueista.