LAWSTUDIES.FI

Täältä löydät LLM-ohjelmia Vertaileva oikeustiedessa Yhdysvalloissa 2020

OTK on latinaa ja tarkoittaa Legum Magister, merkitsee kandidaatti. Meidän Master of Laws (LL.M.)-ohjelma American Law on yhden vuoden jatko-ohjelma. Ulkomaiset oikeustieteen tutkinnon, jotka läpäistyään ohjelman palkitaan tutkinto "OTK American Law."

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Suositut Oikeustieteen tutkinnot Vertaileva oikeustiedessa Yhdysvalloissa 2020

4 tulosta kohteessa Vertaileva oikeustiede, Yhdysvallat Filter

LLM / MCL-ohjelma ulkomaalaisille asianajajille

California Western School of Law
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Yhdysvallat San Diego + 1 lisää

Oikeustieteen maisteri Yhdysvaltain lain (LLM)

OTK vertailevassa ja kansainvälistä oikeutta

The Catholic University of America - Columbus School of Law
Kampus Full-time Part-time 12 - 36 kuukautta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Washington + 1 lisää

Master of Laws (LL.M.) on edistyksellinen ohjelma oikeudellinen tutkimus, joka on räätälöity tarpeisiin yksittäisen opiskelijan. OTK ehdokkaat, ohjasivat asiantuntija tiedekunnan, suunnitella opintonsa johonkin seuraavista pitoisuuksista: Law and Technology, arvopaperisääntely tai Vertaileva ja kansainvälisiä lakeja.

Oikeustieteen vertailevan oikeustieteen ohjelmassa

University of Florida Levin College of Law
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Gainesville

OTK vertailevan oikeustieteen ohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat parantaa ymmärrystä oikeusjärjestelmä USA ja Englanti common law-järjestelmä, josta se kehittyi.

LLM vertailevassa laissa

University of San Diego School of Law
Kampus Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat San Diego + 1 lisää

LLM vertaileva oikeus-ohjelma on suunniteltu asianajajille ja oikeustieteen tutkinnon suorittaneille koulutettu ulkopuolella Yhdysvalloissa. Ehdokkaat LLM vertaileva laki on ilmoittautunut kahteen vaadittava kursseja, Johdatus Yhdysvaltain oikeustieteen ja Legal Writing ja tutkimus. Muut kurssit ovat valinnaisia, ja ne voidaan tehdä millä tahansa oikeusalueella. Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa keskittymistä yhdellä kuudesta suosituimmista oikeudellisista alueista.