Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Uusi-Seelanti

Näytä kaikki 3 Suosituinta LLM-ohjelmaa Uudessa-Seelannissa 2019/2020

OTK tai OTK perehdyttää uusia heitä kiinnostavia sekä mahdollisuus edelleen erikoistua nykyistä alueilla käytäntö ja yleensä vain niille, jotka saavutetaan kunnia asema aiemmista laillisista tutkimuksia.

LLM (kandidaatti) on jatkotutkinto opiskeleville lakia. Se on yleensä suunniteltu laki ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka haluavat saada tietoa erikoistuneella lain alalla, kuten kansainvälisessä tai vero-oikeuden.

Uusi-Seelanti on maa upea ja monipuolinen luonnon kauneutta. Kiwi eivät ole vain yksi kansallisten symbolien - muut ovat hopea saniainen lehtiä ja Koru - mutta myös nimi uusiseelantilaiset yleensä kutsuvat itseään. Overseas opiskelijoiden tulee maksaa kokonaisuudessaan lukukausimaksut ja omat elinkustannukset opiskellessaan Uuden-Seelannin laitos.

Pyydä lisätietoa Suosituimmat Oikeustieteen tutkinnot Uudessa-Seelannissa 2019/2020

Read More Read less

Tulokset

The University of Waikato

Joissa yhden vuoden kandidaatti pätevyys yliopistosta Waikaton voit räätälöidä ohjelman kautta valikoima opetti paperit ja / tai tutkimuksen tutkielma. ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti

Joissa yhden vuoden kandidaatti pätevyys yliopistosta Waikaton voit räätälöidä ohjelman kautta valikoima opetti paperit ja / tai tutkimuksen tutkielma.

Oikeustieteellisen tiedekunnan yliopiston Waikato painotetaan voimakkaasti kehittämiseen tutkimuksen taitoja. Luokat ovat pieniä ja tarjotaan yleensä seminaarissa tyyliin keskusteluissa. Tämä lähestymistapa opetuksen edistyneellä tasolla luo mahdollisuuksia voit jakaa näkökulmia ja keskustella aiheeseen liittyviä. Se auttaa sinua parantamaan vuorovaikutustaitojaan ja hankkii asiantuntemusta. Se luo mahdollisuuksia voit verkostoitua muiden kanssa ja uudistaa motivaatiota ja luottamusta. Saat myös paljon yhden-on-one aikaa luennoinut tai valvovan akateemisen henkilöstön.... [-]

Uusi-Seelanti Hamilton Tauranga
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Victoria University of Wellington

Ota passiivinen laki seuraavalle tasolle edistyneiden opintojen ja tutkimuksen avulla. Keskustele keskustelun, analyysin ja vuoropuhelun kesken Uusi-Seelantiin liittyväst ... [+]

Yleiskatsaus

Ota passiivinen laki seuraavalle tasolle edistyneiden opintojen ja tutkimuksen avulla. Keskustele keskustelun, analyysin ja vuoropuhelun kesken Uusi-Seelantiin liittyvästä lainsäädännöstä ja laillisuuskysymyksistä.

Kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tutkimuksesi ovat asiaankuuluvia, helppokäyttöisiä ja älyllisesti palkitsevia - tutkimaan lain alaa, joka kiinnostaa sinua tai räätälöi urasi tavoitteisiin sopivaa opintojaksoa.

Joustava tutkimus

Suunniteltu joustavaksi, Master of Laws tarjoaa kursseja, jotka opetetaan eri muodoissa. Jotkut kurssit tapaavat viikoittain, toiset opetetaan pienemmässä muodossa.

Block-kursseja opetetaan keskitetysti yhden tai kahden viikon aikana ja intensiivikurssit jaetaan kahdeksan tai kahdentoista tunnin jaksoihin. Heitä opetetaan usein kahden tai kolmen peräkkäisen iltaisin tai perjantaina iltapäivällä ja lauantaina, ja kahden tai kolmen viikon jakso istuntojen välillä.... [-]

Uusi-Seelanti Wellington
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
8 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The College of Law

Oikeustieteen maisteriohjelma (Sovellettu laki) on suunniteltu vastaamaan Uuden-Seelannin oikeusturvan tarpeisiin korkeamman tason käytännön taitojen hankkimiseen useilla ... [+]

LLM (APPLIED LAW) YHTEINEN LAINSÄÄDÄNTÖ

Oikeustieteen maisteriohjelma (Sovellettu laki) on suunniteltu vastaamaan Uuden-Seelannin oikeusturvan tarpeisiin korkeamman tason käytännön taitojen hankkimiseen useilla erikoistuneilla käytännön alueilla.

Kuusi tämän ohjelman alkuopetuksesta on myös suunniteltu tarjoamaan ulkomaalaisia ​​päteviä asianajajia, joilla on tarvittavat tiedot ja taidot, jotta kuusi aihealuetta voidaan siirtää Uuden-Seelannin lain ja käytännön kokeiden (NZLPE) kautta.

NZLPE I osa (Uuden-Seelannin oikeusjärjestelmä) - NZLP1: n perustuslaillinen ja hallinnollinen käytäntö (Uusi-Seelanti)NZLPE II osa (Sopimuslainsäädäntö) - NZLP2 kaupallinen sopimuskäytäntö (Uusi-Seelanti)NZLPE III osa (Rikosoikeus) - NZLP3 rikosoikeus (Uusi-Seelanti)NZLPE IV osa (Kiinteistövälitys) - NZLP6 Kiinteistölainsäädäntö (Uusi-Seelanti)NZLPE osa V (lintujen laki) - NZLP5 henkilövahinko- ja kurkkukäytäntö (Uusi-Seelanti)NZLPE Osa VI (Equity) - NZLP7 Wills, Estates ja Trusts Practice (Uusi-Seelanti)MIKSI LAINSÄÄDÄNTÖ (LAAJENTETTU LAIN)?... [-]
Uusi-Seelanti Auckland
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi