74 Osa-aikainen LLM Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024

Osa-aikainen LLM Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Concord, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suunniteltu yhdysvaltalaisille ja ulkomaisille asianajajille, opiskelijat oppivat alan eturintamassa olevilta teollisuuden ja tieteen asiantuntijoilta kaikki mukavasti omassa kodissaan. Ryhdy IPR-asiantuntijaksi ja katso, mitä maailma tuo tullessaan.

    • Boston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Suffolk University Law School maisteri: Life Sciences (MSLL) -tutkinto-ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat hankkia tietoja ja työkaluja, joita tarvitaan uran jatkamiseen tai jatkamiseen biotieteiden alalla. Olitpa uusi, kokenut tai haluatko tehdä uramuutoksia, MSLL mukauttaa kasvavan kysynnän ammattilaisille, joilla on erikoistunut koulutus.

    • Dallas, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    36 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Verotuksen maisteriohjelma (LLM Tax Law), joka on kokopäiväinen tai osa-aikainen opiskelija, on kattava, kehittynyt koulutusohjelma suunniteltu asianajajille, jotka aikovat erikoistua verotukseen. Siinä keskitytään paitsi verolainsäädännön tekniseen hallintaan myös laajempaan verotus- ja finanssipolitiikkaan. Suurin osa opetussuunnitelman kursseista tarjoaa kyselyn tasovaatimuksia kohteissa, joita tyypillisesti ei käsitellä JD-tason veroasteissa.

    • Fort Worth, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Nykypäivän globaalissa, tietoon perustuvassa taloudessa on tärkeämpää kuin koskaan hankkia älykäs immateriaalioikeus. Olitpa teet IP-uran, omistat aloittavan yrityksen tai olet mukana luomassa maasi IP- tai teknologiapolitiikkaa, ainutlaatuisesti suunniteltu oikeustieteen maisteri (LL.M.) teollis- ja tekijänoikeuksissa valmistaa sinut monimutkaiseen ja kehittyvä teollis- ja tekijänoikeusympäristö. IP LL.M. tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo JD-tutkinto tai ensimmäinen lakitutkinto muusta kuin Yhdysvaltain lakikoulusta. Tämä tutkinto on suunnattu harjoittaville asianajajille, Yhdysvaltain lakikoulusta valmistuneille ja kansainvälisen oikeuden opiskelijoille, mukaan lukien ne, jotka haluavat istua Texas Bar -kokeessa.

    • Miami Gardens, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tervetuloa kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien LL.M.-ohjelmaan St. Thomas University College of Law'ssa! Tämä innovatiivinen LL.M.-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan syvällistä opetusta aikamme kriittisestä kysymyksestä: ihmisarvon suojelusta poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten ja kulttuuristen linjojen yli.

    • San Diego, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    LLM vertaileva oikeus-ohjelma on suunniteltu asianajajille ja oikeustieteen tutkinnon suorittaneille koulutettu ulkopuolella Yhdysvalloissa. Ehdokkaat LLM vertaileva laki on ilmoittautunut kahteen vaadittava kursseja, Johdatus Yhdysvaltain oikeustieteen ja Legal Writing ja tutkimus. Muut kurssit ovat valinnaisia, ja ne voidaan tehdä millä tahansa oikeusalueella. Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa keskittymistä yhdellä kuudesta suosituimmista oikeudellisista alueista.

    • Dayton, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tammikuusta 2019 alkaen University of Dayton School of Law alkoi tarjota täysin online-vaihtoehtoa opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan LL.M. tutkinto amerikkalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa.

    • Columbia, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    LL.M. tutkinto-ohjelma koostuu 24 opintopisteen tunneista ja se voidaan yleensä suorittaa vuoden aikana, vaikka osa-aikainen vaihtoehto on kotimaisille opiskelijoille LL.M. riitojenratkaisuohjelmassa.

    • Champaign, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Master of Studies in Law (MSL) -ohjelma on ei-ammattimainen, terminaalinen koulutusohjelma, joka on suunniteltu niille, jotka eivät aio harjoittaa lakia tai suorittaa asianajajatutkintoa, mutta haluavat lisätä ymmärrystään laista ja oikeudellisesta analyysistä.

    • Madrid, Espanja
    • Online
    • + 1 more

    Osa-aikainen

    9 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    Tämä muutosohjelma avaa rajoja kunnianhimoisille lakimiehille, jotka ovat innokkaita keksimään taitokokonaisuutensa uudelleen ja kehittämään liiketoimintatietoa, jota he tarvitsevat kehittyäkseen. Sen usean lainkäyttöalueen painopiste antaa osallistujille 360 asteen strategisen oikeudellisen ja liiketoiminnan näkemyksen, joka antaa heille mahdollisuuden murtaa esteitä ja kehittää uraansa globaalilla näyttämöllä. Executive LL.M. Ohjelma on kahden maailman johtavan oikeustieteellisen korkeakoulun: IE Law School ja Northwestern Pritzker School of Law tarjoama yhteinen tutkinto. Näiden kahden akateemisen voiman yhdistäminen varmistaa, että osallistujat saavat molempien maailmojen parhaat puolet ainutlaatuisessa ohjelmassa, joka integroi asiantuntevasti yrityshallinnon sisällön rajat ylittävään lainsäädäntökehykseen. Ohjelman päätyttyä osallistujat saavat LL.M./MSL-tutkinnon Northwestern Lawsta ja Business Administration Certificate -todistuksen IE Business Schoolista, mikä vahvistaa heidän profiilinsa ainutlaatuisella asemalla toimimaan oikeudellisissa ja liiketoiminnallisissa asioissa, joilla on haastavia kansainvälisiä ulottuvuuksia.

    • Washington, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    GW Law on julkisia hankintoja koskevan lain kurinalaisuus. Tiedekuntamme arvostetut jäsenet tunnustetaan alan ajattelijoiksi, jotka tuottavat stipendiä, joka muuttaa maailman ajattelutapaa ja puhetta julkisista hankinnoista. Kokemuksellinen, käytäntöön perustuva opetussuunnitelma valmistaa opiskelijoita monimutkaisen hankintalain käytännön vaatimuksiin. Tarjoamme vertaansa vailla olevia tutkintoja koulutukseen osallistuville asianajajille, asianajajille ja muille kuin asianajajille, joilla on kokemusta julkisista hankinnoista.

    • Washington, Yhdysvallat
    • Gambia Online, Gambia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    8 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Lansing, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Vakuutusoikeus Law opetussuunnitelmaa on kehitetty kuullen alan asiantuntijoiden ja tarkoituksena on tarjota altistuminen moninaisia ​​näkökohtia vakuutuksen ja riskienhallinnan.

    • Albany, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    LL.M. ohjelma tarjoaa useita erilaisia ​​opintovaihtoehtoja. Ehdokkaat voivat erikoistua valtion hallintoon ja sääntelyyn, terveyslainsäädäntöön, immateriaalioikeuteen tai kansainväliseen oikeuteen tai suunnitella opinto-ohjelmaa muilla kuin erityisohjelmilla. Koulu tarjoaa tietotekniikan tietoverkkorikollisuutta ja tietosuojalainsäädäntöä, joka tarjotaan täysin verkossa ja jonka ansiosta kansainväliset opiskelijat voivat ottaa kursseja kotoa.

    • New York, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille joustavuutta kehittää opetussuunnitelman Yhdysvaltain laki aiheista sopivin keinoin tarpeet ja edut. Tämä tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat saaneet ensisijainen oikeudellinen koulutus siviilioikeuden maassa ja jotka aikovat palata kotimaihinsa muutaman vuoden vastaanottamisesta kandidaatti astetta.