157 LLM Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024

LLM Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Concord, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Suunniteltu yhdysvaltalaisille ja ulkomaisille asianajajille, opiskelijat oppivat alan eturintamassa olevilta teollisuuden ja tieteen asiantuntijoilta kaikki mukavasti omassa kodissaan. Ryhdy IPR-asiantuntijaksi ja katso, mitä maailma tuo tullessaan.

    • Los Angeles, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat saaneet lakitutkinnon vieraassa maassa sijaitsevasta koulusta. Ohjelma on täysin muokattavissa, ja opiskelijoilla on mahdollisuus valita kursseja, jotka liittyvät läheisemmin heidän kiinnostuksensa ja tavoitteensa.

    • Boston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Suffolk University Law School maisteri: Life Sciences (MSLL) -tutkinto-ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat hankkia tietoja ja työkaluja, joita tarvitaan uran jatkamiseen tai jatkamiseen biotieteiden alalla. Olitpa uusi, kokenut tai haluatko tehdä uramuutoksia, MSLL mukauttaa kasvavan kysynnän ammattilaisille, joilla on erikoistunut koulutus.

    • Dallas, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    36 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Verotuksen maisteriohjelma (LLM Tax Law), joka on kokopäiväinen tai osa-aikainen opiskelija, on kattava, kehittynyt koulutusohjelma suunniteltu asianajajille, jotka aikovat erikoistua verotukseen. Siinä keskitytään paitsi verolainsäädännön tekniseen hallintaan myös laajempaan verotus- ja finanssipolitiikkaan. Suurin osa opetussuunnitelman kursseista tarjoaa kyselyn tasovaatimuksia kohteissa, joita tyypillisesti ei käsitellä JD-tason veroasteissa.

    • Philadelphia, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Vahva sijoitus. Henkilökohtainen huomio. Suurin arvo. Ansaitse LL.M. Temple University Beasley School of Law , jossa opiskelet kursseja yhdessä JD-opiskelijoiden kanssa, tulee osaksi vuonna 1974 perustettua tiivistä yhteisöä ja asut kohtuuhintaisessa Philadelphian kaupungissa, joka sijaitsee strategisesti New Yorkin ja Washington DC: n välissä. Kutsumme sinut liittymään Temple-perheeseen edistääksesi uraasi.

    • Fort Worth, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Nykypäivän globaalissa, tietoon perustuvassa taloudessa on tärkeämpää kuin koskaan hankkia älykäs immateriaalioikeus. Olitpa teet IP-uran, omistat aloittavan yrityksen tai olet mukana luomassa maasi IP- tai teknologiapolitiikkaa, ainutlaatuisesti suunniteltu oikeustieteen maisteri (LL.M.) teollis- ja tekijänoikeuksissa valmistaa sinut monimutkaiseen ja kehittyvä teollis- ja tekijänoikeusympäristö. IP LL.M. tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo JD-tutkinto tai ensimmäinen lakitutkinto muusta kuin Yhdysvaltain lakikoulusta. Tämä tutkinto on suunnattu harjoittaville asianajajille, Yhdysvaltain lakikoulusta valmistuneille ja kansainvälisen oikeuden opiskelijoille, mukaan lukien ne, jotka haluavat istua Texas Bar -kokeessa.

    • Miami Gardens, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tervetuloa kulttuurienvälisten ihmisoikeuksien LL.M.-ohjelmaan St. Thomas University College of Law'ssa! Tämä innovatiivinen LL.M.-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan syvällistä opetusta aikamme kriittisestä kysymyksestä: ihmisarvon suojelusta poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten ja kulttuuristen linjojen yli.

    • Carlisle, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    LL.M. Penn State's Dickinson Law -ohjelma antaa Yhdysvaltojen ulkopuolella koulutetuille opiskelijoille ja lakimiehille korkean tason ymmärryksen Yhdysvaltain oikeusjärjestelmästä.Ohjelman peruskurssit tutustuttavat ainutlaatuisiin analyyttisiin menetelmiimme.Opiskelijat voivat sitten valita kursseja "Lakimies As…" -opetussuunnitelmastamme jaettuna erikoisalojen mukaan ja luoda yksilöllisiä kappaleita kiinnostuksen kohteiden perusteella.

    • San Diego, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    LLM vertaileva oikeus-ohjelma on suunniteltu asianajajille ja oikeustieteen tutkinnon suorittaneille koulutettu ulkopuolella Yhdysvalloissa. Ehdokkaat LLM vertaileva laki on ilmoittautunut kahteen vaadittava kursseja, Johdatus Yhdysvaltain oikeustieteen ja Legal Writing ja tutkimus. Muut kurssit ovat valinnaisia, ja ne voidaan tehdä millä tahansa oikeusalueella. Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa keskittymistä yhdellä kuudesta suosituimmista oikeudellisista alueista.

    • Dayton, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tammikuusta 2019 alkaen University of Dayton School of Law alkoi tarjota täysin online-vaihtoehtoa opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan LL.M. tutkinto amerikkalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa.

    • Columbus, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Moritzissa voit suunnitella oman opetussuunnitelmasi, joka sopii uratavoitteisiisi ja akateemisiin kiinnostuksiisi. Voit valita yli 100 kurssista Yhdysvaltain, kansainvälisen ja kansainvälisen oikeuden tärkeimmillä aloilla suorittaaksesi yleistä opetussuunnitelmaa tai keskittyäksesi erikoistuneeseen oikeusalaan.

    • Columbia, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Mizzou LL.M. American Law tarjoaa johdannon Yhdysvaltojen oikeusjärjestykseen ja Yhdysvaltojen oikeuskäytäntöön opiskelijoille, jotka ansaitsivat ensimmäisen asteensa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

    • Irvine, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Kalvoveden yliopiston Graduate Tax Programissa Irvine School of Law tarjoaa innovatiivisen opetussuunnitelman, jonka avulla opiskelijat saavat sekä doktrininaalisen syvyyden että käytännön taidot, joita tarvitaan verolainsäädännön harjoittamiseen korkeimmilla tasoilla Yhdysvalloissa tai ulkomailla.

    • Arlington, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Flex-LLM in US Law on intensiivinen opintojakso, joka on suunniteltu täyttämään DC Barissa työskentelyyn vaadittavat korkeat vaatimukset. Se kattaa Yhdysvaltain hallituksen ja oikeusjärjestelmän rakenteen ja sisältää aineellisia oikeuden osa-alueita, jotka täyttävät DC:n asianajajatutkinnon aineluottovaatimukset. Kokopäiväinen opiskelu tammi- tai toukokuussa valmistaa sinut asianajajakokeeseen seuraavan vuoden, helmi- tai heinäkuussa.

    • Sacramento, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Englanti

    LLM vesi- ja ympäristölaissa valmistaa sinut palvelemaan yritysten ja kehittäjien, maanviljelijöiden ja karjanhoitajien, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja julkisten virastojen monipuolisia tarpeita kaikilla tasoilla paikallisesta kansainväliseen.