LAWSTUDIES

Suositut LLM-ohjelmat miami Yhdysvalloissa 2021

OTK on ensimmäinen askel kohti tutkijat monissa maissa. Se esittelee monia mahdollisuuden erikoistua tietyn alan tai tekemään perusteellinen tutkimus. Se voi myös olla hyödyllistä saada tohtoritason tutkinto lakia.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Miami on läänin istuin Miami-Dade Countyn, joka sijaitsee Atlantin rannikolla Etelä-Floridassa. Miami sijoittui seitsemänneksi koko Yhdysvalloissa, kun puhumme ilmoittautuminen opiskelijoiden asukasta kohden. Miami tunnetaan myös voittoa ja voittoa ammatillisia ohjelmia.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja miami Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Juris-maisterin tutkinto

Florida International University College of Law
OTK
Englanti

FIU: n oikeustieteiden korkeakoulun Juris Master (JM) -tutkinto-ohjelma on suunniteltu erityisesti lakimiehille, jotka haluavat edetä urallaan lakikoulutuksella. 30 opintopist ...

Lue lisää

OTK

Florida International University College of Law
OTK
Englanti

Miksi oikeustieteen kandidaatti FIU: n laissa? Keskeinen LL.M-opetussuunnitelmamme tarjoaa ulkomaisille lakimiehille vankan perustan Yhdysvalloissa ja kansainväliselle lainsää ...

Lue lisää