LAWSTUDIES

Suositut LLM-ohjelmat Fayetteville Yhdysvalloissa 2021

Kandidaatiksi yleisesti tunnettu OTK, on ​​kehittynyt jatko oikeustieteellisen tutkinnon. Ehdokkaat usein jo pitää ensimmäisen asteen perusteet ja ovat kiinnostuneita edistämään opintojaan lain. Hankkiminen varatuomari lla on useita selviä etuja.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Fayetteville on kolmanneksi suurin kaupunki Arkansasissa ja rankattu yhdeksi parhaista paikoista eläkkeelle. Arkansasin yliopisto on kaupungin tunnetuin päällä ja lippulaiva yliopisto suurempi valtio. Kaupunki on tunnettu tarjoaa arkkitehtuurin tutkinto ja master-ohjelmiin mm.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Fayetteville Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

OTK maatalous- ja elintarvikelainsäädännössä

University of Arkansas School of Law
OTK
Syys 2021
Englanti
Kampus

Ensimmäinen korkeakoulututkinto maatalous- ja elintarvikelainsäädännössä perustettiin University of Arkansas School of Law yli 30 vuotta sitten. Siitä lähtien LL.M. Maatalous- ...

Lue lisää