LAWSTUDIES.FI

Suositut LLM-ohjelmat Prague Tšekissä 2019/2020

OTK Ohjelmat vaihtelevat pituuden, arvon ja määrän. Säännöllinen ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen artikkeli tai kaksi kolmen vuoden osa-aikaiset opinnot. Opiskelijat usein edetä opinnoissaan joko erikoistua tietyn alan, kuten kansainvälisen oikeuden tai luoda mukautetun opinto sopivat heidän henkilökohtaisten etujen tai ammatillisia tarpeita.

OTK voit laillisesti katvealueiden tussles minkä tahansa alan uran erikoistumista. OTK antaa runsaasti tietoa, useimmat ihmiset, jotka valmistuvat tämän tutkinnon voi erikoistua tahansa alalla oikeusturvan.

Tšekki on vakiintunut ja tutkimukseen perustuvaa yliopisto-opetusta. Tämä on tehnyt oppimista ini Praha yksi arvostetuimmista opetussuunnitelman 's Euroopassa, koska se viljelee luovuuden ja innovoinnin opiskelijoiden keskuudessa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Prague Tšekissä 2019/2020

Tulokset Filter

Oikeustieteen kandidaatti - LLM

University of New York in Prague (UNYP)
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Tšekki Prague

Prahan New Yorkin yliopisto toimii yhteistyössä Boltonin yliopiston kanssa akkreditoidun oikeustieteen kandidaatin (LL.M) ohjelman tarjoamiseksi. Kaupan ja liiketoiminnan muuttuessa yhä globaalimmaksi, lakiasiantuntijoiden odotetaan katsovan kansallisen lainkäyttövallan ulkopuolelle ja ymmärtävän EU: n ja kansainvälisen oikeuden kysymyksiä. Ohjelma keskittyy oikeudelliseen kehykseen, joka hallitsee eurooppalaista ja kansainvälistä yhteisöä, sekä erilaisiin kansainvälisen kaupan ja globaalien markkinoiden ympäristöön liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Työnantajat asettavat nyt korkeaan palkkioon tutkinnon suorittaneita, jotka voivat osoittaa syvällisen ymmärryksen kansainvälisestä yhtiöoikeudesta, kauppaoikeudesta ja yritysoikeudesta.

OTK

Anglo-American University
Kampus Full-time Part-time 1 - 5 vuotta Syyskuu 2019 Tšekki Prague + 1 lisää

AAU tarjoaa akateemisesti koulutettuja opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita LL.M. Ohjelmoida. LL.M. ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet ensimmäisen asteen; oikeudellinen koulutus ei ole edellytys tutkimukselle.