Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Tšekki Prague Prague

Suositut LLM-ohjelmat in Prague Tšekissä 2019/2020

OTK on latinaa ja tarkoittaa Legum Magister, merkitsee kandidaatti. Meidän Master of Laws (LL.M.)-ohjelma American Law on yhden vuoden jatko-ohjelma. Ulkomaiset oikeustieteen tutkinnon, jotka läpäistyään ohjelman palkitaan tutkinto "OTK American Law."

Ne, joilla on ammatillinen tutkinto oikeustieteen voi jatkaa pitkälle akateemisen tutkinnon Masters of Law, joka lyhentää varatuomari. Voit ottaa kurssin, sinulla on oltava ensin koulutukseltaan juristi sekä laaja käytännön kokemus. Se tarjotaan eri maista eri puolilta maailmaa.

Tšekin tasavalta, on sisämaavaltio Keski-Euroopassa. Maa rajautuu Saksa länteen, Itävalta etelään, Slovakia itään ja Puolan pohjoiseen. Sen pääkaupunki ja suurin kaupunki, jossa on 1,3 miljoonaa asukasta, on Praha.

Tämä on suurin kaupunki Tšekissä, ja se 's yksi tärkeimmistä tutkimuksen ja koulutuksen keskuksia. Monet oppilaitokset sijaitsevat täällä varmistaa opiskelijoiden sekä paikallisten että kansainvälisten on laaja valikoima ohjelmia harjoittaa oleskelunsa aikana. Koulutus törmää tässä kaupungissa erittäin positiivisesti kannalta sosioekonomisen kasvun.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja in Prague Tšekissä 2019/2020

Read More Read less

Tulokset

University of New York in Prague (UNYP)

Prahan New Yorkin yliopisto toimii yhteistyössä Boltonin yliopiston kanssa akkreditoidun oikeustieteen kandidaatin (LL.M) ohjelman tarjoamiseksi. Kaupan ja liiketoiminnan ... [+]

Ota oikeustieteellinen tutkinto globaalisti Ison-Britannian oikeustieteen maisterin tutkinnon avulla

Prahan New Yorkin yliopisto toimii yhteistyössä Boltonin yliopiston kanssa akkreditoidun oikeustieteen kandidaatin (LL.M) ohjelman tarjoamiseksi. Kaupan ja liiketoiminnan muuttuessa yhä globaalimmaksi, lakiasiantuntijoiden odotetaan katsovan kansallisen lainkäyttövallan ulkopuolelle ja ymmärtävän EU: n ja kansainvälisen oikeuden kysymyksiä. Ohjelma keskittyy oikeudelliseen kehykseen, joka hallitsee eurooppalaista ja kansainvälistä yhteisöä, sekä erilaisiin kansainvälisen kaupan ja globaalien markkinoiden ympäristöön liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Työnantajat asettavat nyt korkeaan palkkioon tutkinnon suorittaneita, jotka voivat osoittaa syvällisen ymmärryksen kansainvälisestä yhtiöoikeudesta, kauppaoikeudesta ja yritysoikeudesta.... [-]

Tšekki Prague
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Anglo-American University

AAU tarjoaa akateemisesti koulutettuja opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita LL.M. Ohjelmoida. LL.M. ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet ensimmäisen ... [+]

OTK

AAU tarjoaa akateemisesti koulutettuja opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita LL.M. Ohjelmoida. LL.M. ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet ensimmäisen asteen; oikeudellinen koulutus ei ole edellytys tutkimukselle.

Lontoon yliopistossa on yli 54 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat yhtä yli sadasta eri tutkinto-, tutkinto- ja todistusohjelmasta. Entisiin opiskelijoihin ja alumneihin kuuluu seitsemän Nobel-palkinnon saajaa, Kansainyhteisön maiden johtajia, hallituksen ministereitä, tunnettuja kirjailijoita, tutkijoita, tuomareita ja yritysjohtajia. Lontoon yliopistossa on aktiivinen alumniyhdistys, joka tarjoaa ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia.

... [-]
Tšekki Prague
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi