Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Tšekki Prague

Suositut LLM-ohjelmat Prague Tšekissä 2019/2020

OTK Ohjelmat vaihtelevat pituuden, arvon ja määrän. Säännöllinen ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen artikkeli tai kaksi kolmen vuoden osa-aikaiset opinnot. Opiskelijat usein edetä opinnoissaan joko erikoistua tietyn alan, kuten kansainvälisen oikeuden tai luoda mukautetun opinto sopivat heidän henkilökohtaisten etujen tai ammatillisia tarpeita.

OTK voit laillisesti katvealueiden tussles minkä tahansa alan uran erikoistumista. OTK antaa runsaasti tietoa, useimmat ihmiset, jotka valmistuvat tämän tutkinnon voi erikoistua tahansa alalla oikeusturvan.

Tšekki on vakiintunut ja tutkimukseen perustuvaa yliopisto-opetusta. Tämä on tehnyt oppimista ini Praha yksi arvostetuimmista opetussuunnitelman 's Euroopassa, koska se viljelee luovuuden ja innovoinnin opiskelijoiden keskuudessa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Prague Tšekissä 2019/2020

Read More Read less

Tulokset

University of New York in Prague (UNYP)

Prahan New Yorkin yliopisto toimii yhteistyössä Boltonin yliopiston kanssa akkreditoidun oikeustieteen kandidaatin (LL.M) ohjelman tarjoamiseksi. Kaupan ja liiketoiminnan ... [+]

Ota oikeustieteellinen tutkinto globaalisti Ison-Britannian oikeustieteen maisterin tutkinnon avulla

Prahan New Yorkin yliopisto toimii yhteistyössä Boltonin yliopiston kanssa akkreditoidun oikeustieteen kandidaatin (LL.M) ohjelman tarjoamiseksi. Kaupan ja liiketoiminnan muuttuessa yhä globaalimmaksi, lakiasiantuntijoiden odotetaan katsovan kansallisen lainkäyttövallan ulkopuolelle ja ymmärtävän EU: n ja kansainvälisen oikeuden kysymyksiä. Ohjelma keskittyy oikeudelliseen kehykseen, joka hallitsee eurooppalaista ja kansainvälistä yhteisöä, sekä erilaisiin kansainvälisen kaupan ja globaalien markkinoiden ympäristöön liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Työnantajat asettavat nyt korkeaan palkkioon tutkinnon suorittaneita, jotka voivat osoittaa syvällisen ymmärryksen kansainvälisestä yhtiöoikeudesta, kauppaoikeudesta ja yritysoikeudesta.... [-]

Tšekki Prague
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Anglo-American University

AAU tarjoaa akateemisesti koulutettuja opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita LL.M. Ohjelmoida. LL.M. ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet ensimmäisen ... [+]

OTK

AAU tarjoaa akateemisesti koulutettuja opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita LL.M. Ohjelmoida. LL.M. ohjelma on avoin opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet ensimmäisen asteen; oikeudellinen koulutus ei ole edellytys tutkimukselle.

Lontoon yliopistossa on yli 54 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat yhtä yli sadasta eri tutkinto-, tutkinto- ja todistusohjelmasta. Entisiin opiskelijoihin ja alumneihin kuuluu seitsemän Nobel-palkinnon saajaa, Kansainyhteisön maiden johtajia, hallituksen ministereitä, tunnettuja kirjailijoita, tutkijoita, tuomareita ja yritysjohtajia. Lontoon yliopistossa on aktiivinen alumniyhdistys, joka tarjoaa ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia.

... [-]
Tšekki Prague
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi