LAWSTUDIES.FI

Suositut LLM-ohjelmat in Zurich Sveitsissä 2019

LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.

OTK voit laillisesti katvealueiden tussles minkä tahansa alan uran erikoistumista. OTK antaa runsaasti tietoa, useimmat ihmiset, jotka valmistuvat tämän tutkinnon voi erikoistua tahansa alalla oikeusturvan.

Sveitsi (saksa: Schweiz, ranska: Suisse, italia: Svizzera, retoromaania: Svizra. Sveitsi on joitakin maailmanmainetta universites kuten ETH Zurich, EPFL Lausanne, IHEID Genevessä, Lausannen yliopisto tai yliopiston St. Gallen. Muista, se 's paljon parempi puhua paikallista kieltä, joten jos voit ' t puhuvat joko ranska, saksa tai italia, parempi mennä kielikurssille ensin.

Zürich asuu yli 60000 ihmistä 20 yliopistoa ja vielä muissa korkea-asteen kouluissa. Se tunnetaan myös teknologian ja ammattikorkeakouluissa, lähinnä voittaa palkintoja Euroopan ja maailman yleissopimusten ja tuottamalla Noble saajat.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja in Zurich Sveitsissä 2019

Tulokset Filter

LL.M. International Banking, Finance and Insurance Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich + 1 lisää

LL.M. Mergers & Acquisitions and Corporate Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Part-time 4 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich

OTK Yrityskaupat ja yhtiöoikeus

LL.M. International Sports Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Full-time Part-time 2 - 4 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich + 1 lisää

LL.M. Business Transactions and Technology Transfer

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Part-time 4 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich

OTK kansainväliseen liikejuridiikkaan

University Of Zurich - Faculty of Law
Kampus Full-time Part-time 2 - 4 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich + 1 lisää

OTK Kansainvälinen kauppaoikeus

Online MSc International Business with Law - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Online Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Elokuu 2019 Sveitsi Zürich Switzerland Online + 2 lisää

Verkossa OTK kansainvälinen kauppaoikeus - Salfordin yliopistossa (UK)

Robert Kennedy College
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich Switzerland Online Yhdistynyt kuningaskunta Salford UK Online + 5 lisää

Tämä kurssi tarjoaa laki loppututkinnon mahdollisuuden kehittyneen oppimisen keskeisillä aloilla kansainvälisen kauppaoikeuden, mukaan lukien: kansainvälistä tavaran, International Intellectual Property Law, International Corporate Law ja hallinto, ja Advanced sopimusoikeus ja Neuvottelu.

Verkossa OTK kansainvälisen liikejuridiikan - University of Cumbria (UK)

Robert Kennedy College
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich Switzerland Online Yhdistynyt kuningaskunta City of Carlisle + 4 lisää

Online kandidaatti (OTK) in International Business Law on ensisijainen johto pätevyys asianajajien ja johtajille, jotka haluavat vahvistaa lainsäädännön tuntemusta; tutkimus osoittaa, että OTK on katalysaattorina yksilöiden vahvan uran toiveita. The University of Cumbria nyt tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittamaan OTK by blended learning, jotta ne voivat tutkia ja jatkaa työelämässä.