LAWSTUDIES.FI

Suositut LLM-ohjelmat in Joensuu Suomessa 2019

OTK (OTK) on kansainvälisesti tunnustettu jatko oikeustieteellisen tutkinnon. OTK voimaa vain ei yleensä anna yksi asianajajana, useimmiten, varatuomariopiskelijat on ansaittava ammatillinen tutkinto

LLM on jatko oikeustieteellisen tutkinnon, jota harjoitetaan opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen lain. Valmistuneet tämän erikoiskoulutusta usein pätevä toimimaan maailmanlaajuinen oikeudellinen ympäristöissä.

Muodollinen korkeakoulutuksen järjestelmä Suomessa on 7-3-2-2 kuvio. Yliopisto kestää kaksi vuotta ammatillista tai teknistä koulutusta ja lopulta kahden vuoden pre-asteen koulutuksen. Suomessa on myös useita julkisia sekä yksityisiä yliopistoja, jotka ovat mahdollistaneet saatavuutta korkeakoulujen opiskelijoille.

Joensuu sijaitsee Itä-Suomen alueella. Se on kunta Pohjois-Karjalassa, jossa asuu yli 70000 ihmistä. Se on koti Joensuun yliopistossa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja in Joensuu Suomessa 2019

Tulokset Filter

Ympäristöpolitiikan ja -oikeuden maisteri

University of Eastern Finland
Kampus Full-time 2 vuotta Elokuu 2019 Suomi Joensuu

Ympäristöpolitiikan ja -tilanteen maisteriohjelmaympäristö, luonnonvarat ja ilmastonmuutos on uusi monitieteinen kaksivuotinen maisteriohjelma, joka yhdistää korkeatasoisen opetuksen ja ammatillisen koulutuksen tavoitteisiin.