LAWSTUDIES.FI

Suositut LLM-ohjelmat in Frankfurt am Main Saksassa 2019/2020

OTK tai OTK perehdyttää uusia heitä kiinnostavia sekä mahdollisuus edelleen erikoistua nykyistä alueilla käytäntö ja yleensä vain niille, jotka saavutetaan kunnia asema aiemmista laillisista tutkimuksia.

LLM (kandidaatti) on jatkotutkinto opiskeleville lakia. Se on yleensä suunniteltu laki ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka haluavat saada tietoa erikoistuneella lain alalla, kuten kansainvälisessä tai vero-oikeuden.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Koska suurin kaupunki Hessen osavaltiossa Frankfurt am Main kaupungissa on yli 700.000 asukasta. Tämä on taloudellinen keskus Saksassa ja Euroopassa. Kaupungissa on kaksi yliopistoa ja useita erikoistuneita kouluja korkeakoulujen.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja in Frankfurt am Main Saksassa 2019/2020

Tulokset Filter

Sulautumisten päällikkö

Frankfurt School of Finance & Management
Kampus Part-time 4 - 4 lukukaudet Marraskuu 2019 Saksa Frankfurt

Tavoita tavoitteesi kansainvälisessä M

Master of Financial Law

Frankfurt School of Finance & Management
Kampus Part-time 4 lukukaudet Marraskuu 2019 Saksa Frankfurt

Investointi- ja rahoitusinstrumenttien tarjonta kasvaa vääjäämättä - sekä niiden taloudellinen ja oikeudellinen monimutkaisuus. Rahoitusoikeuden päällikön avulla laajennat ja syvennät taloudellista ja oikeudellista asiantuntemustanne nykyisten rahoitusasioiden alalla. Tällä tavoin vahvistat käytännön neuvottelu- ja päätöksentekokykyäsi ja hanki oikeudellinen ja rahoituksellinen asiantuntemus, joka on välttämätön menestyksekkään uran yrityksille, pankeille, konsultointiin tai valvontaan.

OTK kansainvälisessä pankkitoiminnassa, arvopaperit

Institute for Law and Finance
Kampus Full-time 1 vuosi Lokakuu 2020 Saksa Frankfurt

LL.M: hen liittymistä voivat hakea Aasian diplomi-insinöörit, joilla on ensimmäinen oikeustieteellinen, kaupallinen tai taloudellinen tutkinto. Kansainvälinen rahoitusohjelma. LL.M. International Finance -ohjelma tarjoaa erinomaisen monitieteisen ja käytännönläheisen koulutuksen kansainvälisen ja eurooppalaisen pankki-, arvopaperi- ja rahoitusoikeuden aloilla.

OTK rahoittaa

Institute for Law and Finance
Kampus Full-time Part-time 1 vuosi Lokakuu 2020 Saksa Frankfurt + 1 lisää

OTK Finance koulutusohjelmassa ILF kouluttaa sinua ei vain käsitellä myös kunnostautua tällä yhä tärkeämpi alue, jossa maailmat kansainvälisen oikeuden ja globaalin rahoituksen tavata.