Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Ruotsi Lund

Suositut LLM-ohjelmat in Lund Ruotsissa 2019

Kandidaatiksi yleisesti tunnettu OTK, on ​​kehittynyt jatko oikeustieteellisen tutkinnon. Ehdokkaat usein jo pitää ensimmäisen asteen perusteet ja ovat kiinnostuneita edistämään opintojaan lain. Hankkiminen varatuomari lla on useita selviä etuja.

Opiskelijat, jotka jatkaa varatuomari (Master of Law) viettävät yksi-kaksivuosi opiskeluun tietyn alueen lakia. Heidän jatkokoulutus valmistaa heitä työskentelemään erikoisalojen kuten kansainvälisessä oikeudessa tai vero-oikeuden.

Ruotsi, virallisesti Ruotsin kuningaskunta, on pohjoismaa Pohjois-Euroopassa. Ruotsin rajojen Norjassa ja Suomessa, ja se on kytketty Tanskaan silta-tunneli Juutinrauman. Ruotsissa on kehitetty jälkiteollisen yhteiskunnan kehittynyt hyvinvointivaltion. Elintason ja elinajanodotteen joukossa korkeimpia maailmassa.

Yli 80000 asukkaan Lund kaupunki on hallinnollinen keskus Lund kunnan, maakunnan Scania, Ruotsi. Se on kaupunki, jossa on useita korkean teknologian perusta yrityksiä. Lund on 4 yliopistoissa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja in Lund Ruotsissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Lund University

Tämä eurooppalaisen kauppaoikeuden maisteriohjelma tarjoaa syvällistä ymmärrystä sekä Euroopan talousoikeuden käytännöllisistä ja teoreettisista näkökohdista että Euroopa ... [+]

Skandinavian vanhin ohjelma, joka kattaa Euroopan talousoikeuden, tarjoaa syvällisen ymmärryksen sekä Euroopan taloudellisen oikeuden käytännön ja teoreettisista näkökohdista että Euroopan markkinoiden sääntöjen toimivuudesta maailmanlaajuisesti. Ohjelma tarjoaa vankan perustan EU: n perustuslailliselle kehykselle, joka tukee Euroopan markkinoiden sääntelyä. Opiskelija osaa räätälöidä ohjelman omien etujensa ja tulevaisuuden uransa kautta erikoistumisen kautta, erityisesti ohjelman toisen vuoden aikana.

Ohjelmaosat / kurssit

Kaksi vuotta kestävän ohjelman kurssit:

Pakolliset kurssit (yhteensä 75 opintopistettä): EU: n perustuslaki (12), liiketoimintaneuvottelut (3), sisämarkkinalaki (12), väite ja metodologia (3), EU: n kilpailulaki (15), diplomityö (30).Valinnaiset kurssit (yhteensä 45 op) sellaisilla aloilla kuin kilpailuoikeus, IP-laki, verolainsäädäntö, digitaalisen aikakauden laki ja Euroopan oikeuslaitoksen kilpailu jne.... [-]
Ruotsi Lund
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Lund University

Lundin kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön maisteriohjelma oli yksi ensimmäisistä LL.M-ohjelmista, jotka perustettiin nimenomaan monimutkaisen alueen akateemisen hall ... [+]

Kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön maisteri on tarjonnut 25 vuoden ajan oikeustieteellisen tiedekunnan. Se on oikeustieteellisen tiedekunnan ja Raoul Wallenbergin ihmisoikeus- ja humanitaarisen oikeuden instituutin (RWI) yhteistyöhanke. Tämä tekee koulutuksestasi ainutlaatuisen: mikään muu LL.M-ohjelma ei tarjoa arvostetun lakikoulun ja toteutukseen keskittyvän ihmisoikeuslaitoksen yhteisiä resursseja. Uskomme, että tämä antaa mahdollisuuden tieteelliseen lähestymistapaan ihmisoikeuksiin lähellä ihmisoikeuskäytäntöä.

Pyrimme kouluttamaan kontekstuaalista tietoisuutta, analyyttistä selkeyttä ja käytännön taitoja. Sekä Lund University oikeustieteellinen tiedekunta että RWI ovat arvostettuja koulutusalan toimijoita, ja valmistuneet hyötyvät siitä, että Lundin maisteriohjelma pidetään arvostettuna maailmanlaajuisesti. Ohjelman henkilökunta on valittu varmistamaan tutkimuksen ja koulutuksen korkeimmat tieteelliset standardit. Lisäämme säännöllisesti erinomaisia tutkijoita, asiantuntijoita, tuomareita kansainvälisistä tuomioistuimista, diplomaateista ja ihmisoikeusluonnollisista oppilaitoksista vierailevien professorien luetteloon. Tiedekunnan ja RWI: n merkittäviä vieraita ovat mm. Kofi Annan, Shirin Ebadi, Hans Corell, Chris Patten, Rosalyn Higgins ja Gro Harlem Brundtland.... [-]

Ruotsi Lund
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi