Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki 4 Oikeustieteen maisteria (LLM) Riita-asiatssa

Opiskelijat, jotka ansaitsevat tutkintotodistuksen ja haluavat edelleen parantaa tietämystään tietystä ala-alueesta, voivat valita LLM: n. Tämäntyyppinen pitkälle edenneen juridisen tutkinto auttaa oppilaita oppimaan tietyn opintoalan kentästä, joka koskee oikeudellista aluetta.

Mikä on LLM oikeudenkäynnissä? Opiskelijat, jotka työskentelevät tätä korkeakoulututkintoa varten, osallistuvat tyypillisesti kursseihin, jotka liittyvät oikeuskysymysten oikeudenkäyntiin. Esimerkiksi opiskelijat voivat tehdä edistyneitä oikeudenkäynneitä, edistyneitä todisteita, neuvotteluja ja konfliktien hallintaa, rikostutkintotapaa ja välimiesoikeuksia. Luokat voivat myös mennä etiikkaan riita-oikeudenkäynnissä ja vaihtoehtona riita-asioissa riita-asioiden ratkaisemiseksi.

Yksi tärkeimmistä etuja LLM: n ansaitsemisesta riita-asioissa on se, että oppilaat voivat oppia ratkaisemaan tehokkaasti kahden osapuolen väliset riidat, jotka voivat auttaa heitä sitouduttamaan tehokkaita oikeudellisia ammattilaisia. Ne voivat myös parantaa tietämystään riita-asioiden käytännöistä ja tarkentaa riita-asioiden taktiikkaa, mikä voi auttaa heitä ansaitsemaan enemmän urallaan.

Tämän pitkälle edenneen juridisen tutkinnon ansaitsemiseen ei ole asetettuja kustannuksia. Tämä johtuu siitä, kuinka paljon LLM oikeudenkäyntikuluista riippuu monista tekijöistä, kuten lukukausimaksuista ja siitä, onko ohjelma pidetty henkilökohtaisesti tai online-muodossa.

Useimmat opiskelijat, jotka ovat valmistuneet LLM: ssä oikeudenkäynneissä, joutuvat jonkinlaiseen riita-asiaan. Vaikka jotkut päättävät työskennellä yksityisellä sektorilla kaupallisille järjestöille tai yksityishenkilöille, muut voivat päättää toimia hallituksen puolustajana. Ne, jotka ansaitsevat tämän tutkinnon, voivat myös päättää omaksua taitojaan ja käyttää niitä ammattimaisena välittäjänä, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä tehokkaasti ratkaisemaan konflikteja tuomioistuinjärjestelmän ulkopuolella.

Ne, jotka ansaitsevat LLM: n oikeudenkäynnissä, saattavat joutua käynnistämään itsensä onnistuneeksi uralla. Lisätietojen saamiseksi hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää Näytä vähemmän

4 tulosta kohteessa Riita-asiat

Catholic University of Central Africa

Tavoitteena tätä koulutusta on kouluttaa lakimiehiä riita ja välimiesmenettelyssä tapauksissa. ... [+]

Koulutuksen tavoitteena

Tavoitteena tätä koulutusta on kouluttaa lakimiehiä riita ja välimiesmenettelyssä tapauksissa.

harjoitusaika

Koulutus kestää kaksi vuotta.

AIHE TAIDOT

Haltijat Master voi puuttua kysymyksiin:

Haltijat Master pystyy puuttumaan seuraavilla aloilla: Siviili menettelyt, rikos- ja hallinto hätätilannemenetelmät Menettelyjä "common law" Kotimainen ja kansainvälinen välimiesmenettely Yksityiset ja julkiset liiketoiminnan riita

TUKIKELPOISUUS

Kaksi mahdollisuutta:

Opiskelijoille, joilla on lisenssi tiedekunnasta sosiaali- ja PAFU Management Sciences alalla lain ottamista ensimmäisenä vuonna tehdään kirjallisen aineiston tarkastelu Ulkoiseen ehdokas ylempi korkeakoulututkinto Oikeustieteen 3, sisäänpääsy on ensimmäisenä vuonna hakemuksesta tutkimus ... [-]
Kamerun Yaounde
Helmikuu 2020
Ranskalainen
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Law School

Menestyneen lakimiehen - riippumatta siitä, onko riita-asia vai ei - on hallittava taitot, jotka liittyvät oikeudenkäyntiin, neuvotteluihin, sovintoon, sovitteluun ja vai ... [+]

oikeudenkäynti

Menestyneen lakimiehen - riippumatta siitä, onko riita-asia vai ei - on hallittava taitot, jotka liittyvät oikeudenkäyntiin, neuvotteluihin, sovintoon, sovitteluun ja vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun, mukaan lukien kansainvälinen riitojenratkaisu. George Washingtonin lakikoulun riita- ja riitojenratkaisuohjelma haastaa opiskelijat kehittämään ja parantamaan lakimiestaitoja, joita tarvitaan tehokkaaseen edustamiseen nykypäivän monimutkaisessa lakikäytännössä, antaen samalla heille mahdollisuuden käyttää näitä taitoja käytännössä.

GW Law on omistettu tarjoamaan kattava ammatillisten taitojen ja arvojen opetus, mukaan lukien akateemiset mahdollisuudet luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella Juris-tohtorin tutkinnon suorittaneille ja jatko-opintojen suorittamiselle oikeudenkäynnin ja riitojen ratkaisun maisteriohjelmassa. Opetussuunnitelma täydentää lain teoreettista tutkimusta todellisella kokemuksella haastattelemalla asiakkaita; kirjelmien, päätöslauselmien laatiminen, valmistelu ja arkistointi; tutkitaan tosiasioita; esiintyminen valtion virastoissa; välittäjänä; sovittelua; ja oikeudenkäyntien suorittaminen tuomarien ja tuomaristojen edessä. Kaikki tämä tapahtuu Washington DC: n laillisen yhteisön sydämessä, vain muutaman minuutin päässä kymmenistä tärkeistä kansallisista ja kansainvälisistä organisaatioista. Tämä läheisyys tarkoittaa, että GW-oikeustieteen opiskelijat eivät vain oppi ammatillisia oikeustaidoja, vaan myös käyttävät niitä tarkoituksenmukaisella tavalla.... [-]

Yhdysvallat Washington
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Washington College of Law

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto (Advocacy LL.M.-ohjelma) American University Washington College of Law , jota hallinnoi lakikoulun Stephen S. Weinsteinin oikeudenkäynt ... [+]

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto (Advocacy LL.M.-ohjelma) American University Washington College of Law , jota hallinnoi lakikoulun Stephen S. Weinsteinin oikeudenkäyntiä edistävä ohjelma, yhdistää tiukan akateemisen osan ja käytännön oikeudenkäyntikoulutuksen laajan. Ohjelma tarjoaa joukon kursseja, ulkomaalaisia ​​ja mahdollisuuksia harjoittaa oikeudellista apurahaa ja saada opetuskokemusta. Tärkeät painopisteet Advocacy LL.M. Ohjelma on nykyaikaisen teknologian käyttö oikeudenkäynteissä ja eettisten oikeudenkäyntien asianajajien koulutus. Ohjelman innovatiivinen opetussuunnitelma auttaa valmistuneita valmistautumaan kaikkiin riita-asioihin.

Advocacy LL.M. on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisimman joustavaa. Se on kehitetty ottamaan huomioon opiskelijoiden ja ammattilaisten erilaiset tarpeet ja edut. Ohjelmaan osallistujat voivat valita yksilöllisen opetussuunnitelman luettelosta 17 ydinkokeilun edistämiskursseista ja 40 oikeudenkäyntikursseista. Jokainen opiskelija on suorittanut Advanced Trial Advocacy ja etiikka koealan juristien kursseille ennen kuin hän saa LL.M. asteen. LL.M. tutkinto, opiskelija on velvollinen ansaitsemaan vähintään 24 opintopistettä, kun hän opiskelee täysi- tai osa-aikatyötä.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loyola Law School

LLM siviilioikeudellisissa oikeudenkäynneissä ... [+]

alt = "Loyola's LLM-ohjelma on suunniteltu ulkomaisten lakien tutkinnon suorittaneille ja kokeneille ulkomaisten ja yhdysvaltalaisten asianajajille. Ohjelmamme avulla opiskelijat voivat rakentaa joustavan opinto-ohjelman Yhdysvaltain lainsäädännössä ja valmistaa heidät tulemaan johtaviksi globalisoituneilla markkinoilla. alt =" Loyolan kampus, suunnitellut maailmankuulu arkkitehti Frank Gehry sijaitsee ihanteellisella paikalla Los Angelesin keskustassa, Kaliforniassa - laillinen, tekninen, media, muoti- ja taloudellinen pääoma. Alt alt = "Loyola välitämme opiskelijoistamme ja haluamme heidän saavuttavan akateemiset ja ammatilliset tavoitteensa.

LLM siviilioikeudellisissa oikeudenkäynneissä... [-]

Yhdysvallat Los Angeles
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi