LAWSTUDIES

Suositut LLM-ohjelmat Pariisi Ranskassa 2021

OTK on latinaa ja tarkoittaa Legum Magister, merkitsee kandidaatti. Meidän Master of Laws (LL.M.)-ohjelma American Law on yhden vuoden jatko-ohjelma. Ulkomaiset oikeustieteen tutkinnon, jotka läpäistyään ohjelman palkitaan tutkinto "OTK American Law."

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Pariisi on väkirikkain kaupunki Ranskassa ja sen pääkaupunki. Se on yli 2 miljoonaa asukasta. Se toimii isäntänä johtavia keskuksia oppimista ja taiteiden Euroopan alueella. Olla kotona eniten korkeasti koulutettuja henkilöitä, Pariisi on useita arvostettuja yliopistoja Ranskassa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Pariisi Ranskassa 2021

Tulokset Filter

OTK Ranskan ja Saksan välillä

Lille Catholic University - Faculty of Law
OTK
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Ranskalainen
Kampus

LL.M. Ranskan ja Saksan ja Euroopan kauppaoikeuden alalla opetetaan ranskaksi, saksaksi ja englanniksi. Ohjelman kahden vuoden aikana - ensimmäinen Saksassa Passaun yliopiston ...

Lue lisää

OTK Euroopan oikeudessa

Collège Européen de Paris - Université Paris II Panthéon-Assas
OTK
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

OTK Oikeustieteen maisteri (European Law) antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada kattava käsitys eurooppalaisesta oikeudesta useimmilla Euroopan unionin toimivaltaan kuuluv ...

Lue lisää