LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki 4 Suosituinta LLM-ohjelmaa Portugalissa 2019/2020

Kandidaatiksi yleisesti tunnettu OTK, on ​​kehittynyt jatko oikeustieteellisen tutkinnon. Ehdokkaat usein jo pitää ensimmäisen asteen perusteet ja ovat kiinnostuneita edistämään opintojaan lain. Hankkiminen varatuomari lla on useita selviä etuja.

LLM on jatko oikeustieteellisen tutkinnon, jota harjoitetaan opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen lain. Valmistuneet tämän erikoiskoulutusta usein pätevä toimimaan maailmanlaajuinen oikeudellinen ympäristöissä.

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Pyydä lisätietoa Suosituimmat Oikeustieteen tutkinnot Portugalissa 2019/2020

Tulokset Filter

Oikeustieteen maisteri

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kampus Full-time Part-time 2 lukukaudet Lokakuu 2019 Portugali Porto + 1 lisää

Nykypäivän haastavassa ja kehittyvässä kontekstissa kyky ymmärtää todellisuuden monimutkaisuutta ja dynaamisuutta edellyttää monitieteistä lähestymistapaa. Oikeustieteen maisteriohjelma tarjoaa selkeän vastauksen tähän markkinoiden tarpeeseen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttaa ammattilaisia, joilla on vankka tietämys molemmilla aloilla.

Oikeustieteen maisteri

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kampus Full-time Part-time Lokakuu 2019 Portugali Porto

Maaliskuun 24. päivänä annetulla asetuksella nro 74/2006 säädetään, että "korkeakoulututkinnossa maisterin tutkintoon johtavan opintokierroksen on varmistettava, että opiskelija hankkii akateemisen luonteen erikoistumiseen tutkimustoiminnan avulla. innovaatioita tai ammatillisen pätevyyden syventämistä "(18 artiklan 3 kohta). Katolisen Porton oikeustieteen kandidaatti pyrkii saavuttamaan tämän tavoitteen täysimääräisesti.

Kehittynyt ll.m. kansainvälisessä kauppaoikeudessa

Católica Global School of Law
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Portugali Lisbon + 1 lisää

Tämä OTK on yksi harvoista ohjelmista suunniteltu erityisesti niille asianajajia, jotka pyrkivät kehittämään uransa kansainväliseen liikejuridiikkaan.

OTK Laki Euroopan ja globaalissa kontekstissa

Católica Global School of Law
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Portugali Lisbon

Tämä on ohjelma kuin mikään muu tarjotaan Euroopassa. Tavoitteenamme on opettaa lain Eurooppa ja koko maailma ja tehdä niin parhaita kansainvälisiä tiedekunnan ja palkata uusia menetelmiä ja pedagogisia menetelmiä.