3 LLM Ohjelmat sisään Portugali for 2024

LLM Ohjelmat sisään Portugali for 2024Filter
    • Lisbon, Portugali

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä on ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti valmistuneille, jotka haluavat kehittää uraa globaalissa liikeoikeudessa. Se tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan kansainväliseen, angloamerikkalaiseen ja eurooppalaiseen liikeoikeuteen, joka kattaa laajan valikoiman aiheita, kuten yhtiöoikeutta, kauppa- ja sijoitusvälimiesmenettelyä, rajat ylittäviä liiketoimia, rahoitusoikeutta ja kansainvälistä verooikeutta.

    • Lisbon, Portugali

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä on ohjelma, jollaista ei ole tarjolla Euroopassa. Se ei ole vain yksi ohjelma, joka keskittyy eurooppalaiseen ja kansainväliseen oikeuteen. Sen tarkoituksena on opettaa lakia eurooppalaisessa ja globaalissa kontekstissa innovatiivisten opetusmenetelmien avulla ja antaa opiskelijoille pääsy huippuluokan kansainväliseen tiedekuntaan.

    • Lisbon, Portugali

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tarvittavat tekniset tiedot uusien teknologioiden toiminnasta. Uskomme, että valmistuneet pystyvät pätevästi olemaan yhteydessä digitaalisen talouden sidosryhmiin – olivatpa he sääntelijöitä, aloittavia yrittäjiä tai suuria teknologiayrityksiä – jos he ymmärtävät, kuinka teknologinen konteksti muokkaa kohtaamiaan juridisia ongelmia.