Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Portugali Porto

Suositut LLM-ohjelmat in Porto Portugalissa 2019

OTK tai OTK perehdyttää uusia heitä kiinnostavia sekä mahdollisuus edelleen erikoistua nykyistä alueilla käytäntö ja yleensä vain niille, jotka saavutetaan kunnia asema aiemmista laillisista tutkimuksia.

Ne, joilla on ammatillinen tutkinto oikeustieteen voi jatkaa pitkälle akateemisen tutkinnon Masters of Law, joka lyhentää varatuomari. Voit ottaa kurssin, sinulla on oltava ensin koulutukseltaan juristi sekä laaja käytännön kokemus. Se tarjotaan eri maista eri puolilta maailmaa.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Porto on toiseksi väkirikkain kaupunki Portugalissa Lissabonin jälkeen väkiluku on noin 1,3 miljoonaa henkilöä. Porton yliopisto on huippuyliopisto Portugalissa se palvelee opiskelijoita kaikkialta Euroopasta ja maailmasta yleensä. On monia muita teknisiä korkeakoulujen Porto liikaa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja in Porto Portugalissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Nykypäivän haastavassa ja kehittyvässä kontekstissa kyky ymmärtää todellisuuden monimutkaisuutta ja dynaamisuutta edellyttää monitieteistä lähestymistapaa. Oikeustieteen ... [+]

esittely

Nykypäivän haastavassa ja kehittyvässä kontekstissa kyky ymmärtää todellisuuden monimutkaisuutta ja dynaamisuutta edellyttää monitieteistä lähestymistapaa. Oikeustieteen maisteriohjelma tarjoaa selkeän vastauksen tähän markkinoiden tarpeeseen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttaa ammattilaisia, joilla on vankka tietämys molemmilla aloilla.

Tämä alue edustaa ensimmäistä kertaa tiedekuntamme välikohtaiseen koulutukseen päälliköiden tasolla ja pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka ovat päteviä vastaamaan organisaation tarpeisiin maailmanlaajuisesti, valmistelemalla heitä paitsi tunnistamaan ja esittämään ratkaisuja organisaation kysymyksiin, vaan myös päättää ja toteuttaa.... [-]

Portugali Porto
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
Part-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Maaliskuun 24. päivänä annetulla asetuksella nro 74/2006 säädetään, että "korkeakoulututkinnossa maisterin tutkintoon johtavan opintokierroksen on varmistettava, että opi ... [+]

esittely

Maaliskuun 24. päivänä annetulla asetuksella nro 74/2006 säädetään, että "korkeakoulututkinnossa maisterin tutkintoon johtavan opintokierroksen on varmistettava, että opiskelija hankkii akateemisen luonteen erikoistumiseen tutkimustoiminnan avulla. innovaatioita tai ammatillisen pätevyyden syventämistä "(18 artiklan 3 kohta). Katolisen Porton oikeustieteen kandidaatti pyrkii saavuttamaan tämän tavoitteen täysimääräisesti.

Oikeustieteen kandidaattien lisäksi muiden tutkintojen haltijoille voidaan myöntää samat vaatimukset kuin muut yliopistot.

Opetussuunnitelman uudistamisen jälkeen saadun kokemuksen perusteella vuonna 2003/2004 alun perin määriteltiin neljä erityisalaa: yksityisoikeus, liike- ja yritysoikeus, rikosoikeus, julkinen ja kansainvälinen oikeus; ymmärrettiin, että nämä olisivat nykyaikaisina juristin päätoimialoja. Kunkin alueen sisällön määrittely tehtiin saman kriteerin mukaisesti. Muiden erikoisalojen syntymisen vahvistaminen johti seuraavien vuosien aikana verolainsäädännön alueen luomiseen ja oikeustieteen ja johtamisen maisterin käynnistämiseen. Pian tämän jälkeen avattiin vielä kolme erikoisalaa: hallinto-oikeus, julkinen, kansainvälinen ja eurooppalainen oikeus ja työoikeus.... [-]

Portugali Porto
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi