Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Etelä-Afrikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät LLM-ohjelmia Pankkilainsäädäntössa Etelä-Afrikassa 2020

Law ylioppilaita ja lakimiehet rutiininomaisesti soveltaa varatuomari saada asiantuntemusta erikoistunut oikeuden alueeseen, kuten vero-oikeuden tai kansainvälisen oikeuden tai siirtyä käytännössä alue toiseen.

OTK Pankki laki on jatko-opinnoista alalla pankki-laki, joka antaa asianmukaista opastusta perusperiaatteet turvallisuus-ja rahoituspalvelujen lakia. Laajuus tällä alalla kasvaa päivä päivältä ympäri maailmaa. Jotkut hyvin tietää yliopistot, jotka tarjoavat tämän verran Bostonin yliopistosta ja Georgian yliopistossa.

Etelä-Afrikka, virallisesti Etelä-Afrikan tasavalta, on maa, joka sijaitsee Etelä-kärki Afrikassa. Se on jaettu yhdeksään maakuntaan. Etelä-Afrikka ei ole vain hyppäämällä pisteen, se on itse loistava kohde rikas kulttuuri, eläimistö ja kasvisto ja historiaa.

Suositut Oikeustieteen tutkinnot Pankkilainsäädäntössa Etelä-Afrikassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Pankkilainsäädäntö, Etelä-Afrikka

University of Johannesburg

University of Johannesburg LLM: n pankkilaki -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille erityistietoja lakia koskevista näkökohdista, joilla on erittäin merkitystä ... [+]

University of Johannesburg LLM: n pankkilaki -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille erityistietoja lakia koskevista näkökohdista, joilla on erittäin merkitystä pankkialalla. Sen on tarkoitus suorittaa kokopäiväiset opiskelijat yhden vuoden sisällä ja osa-aikaiset opiskelijat yli kahden vuoden aikana.

Ohjelma koostuu pienestä väitöskirjasta (60 op) yhdessä kolmesta pakollisesta opetetusta moduulista (3x40 op):

(i) Pankkilaki (tarjotaan ensimmäisen lukukauden aikana): Tällä moduulilla on erillinen yksityisoikeudellinen painopiste. Rahan ja maksun keskeisiä käsitteitä tutkitaan johdannon avulla. Tätä seuraa tutkimus pankeista maksuvälittäjinä (erilaisissa kotimaisten ja kansainvälisten maksujen menetelmissä), pankeista takaajina (sekä itsenäisinä että lisävarusteina) ja pankeista lainanantajina. Lopuksi moduuli käsittelee pankkivastuuta, joka johtuu sopimuksesta, rikoksesta tai rikastuksesta. Suurinta osaa luennoista johtaa professori Charl Hugo, joka johtaa yliopiston pankkioikeuskeskusta. Vierailevia luennoitsijoita käytetään satunnaisesti heidän erityisen asiantuntemuksensa vuoksi.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi