LAWSTUDIES

Täältä löydät Etäopiskelu LLM-ohjelmat Oikeustieteen opinnotssa Portugalissa 2021

OTK tai OTK on kansainvälisesti tunnustettu jatkotutkinto laki. OTK ohjelmat ovat yleensä avoinna niille, jotka ovat ensin saanut oikeustieteen kandidaatti.

Lait ja asetukset ovat olemassa, jotta ihmisiä voitaisiin ohjailla oikeaan suuntaan. Erilaisiin lakeihin ja asetuksiin törmää lähes missä tahansa, niin koulutusjärjestelmissä, ravintolatoiminnassa kuin kansainvälisessä politiikassakin.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Oikeustieteen tutkinnot Oikeustieteen opinnotssa Portugalissa 2021

1 tulosta kohteessa Oikeustieteen opinnot, Portugali, Etäopiskelu Filter

Kiinteistölainsäädännön jälkeinen valmistuminen

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Maisteri
OTK
Helmi 2021
<
Osa-aikainen
<
5&nbsp;-&nbsp;6 kuukautta
Portuguese (Portugal)
Online

Tämän koulutuksen tarkoituksena on hankkia nykyistä ja erikoistunutta tietoa kiinteistölainsäädännöstä läpileikkaamalla lähestymistapaa kiinteistöjen oikeudelliseen järjestelm ...

Lue lisää