close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Etäopiskelu LLM-ohjelmat Oikeustiedessa Madrid Espanjassa 2021

OTK Ohjelmat vaihtelevat pituuden, arvon ja määrän. Säännöllinen ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen artikkeli tai kaksi kolmen vuoden osa-aikaiset opinnot. Opiskelijat usein edetä opinnoissaan joko erikoistua tietyn alan, kuten kansainvälisen oikeuden tai luoda mukautetun opinto sopivat heidän henkilökohtaisten etujen tai ammatillisia tarpeita.Oikeustiede on laaja oppiaine, jolla on… Lue lisää

OTK Ohjelmat vaihtelevat pituuden, arvon ja määrän. Säännöllinen ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen artikkeli tai kaksi kolmen vuoden osa-aikaiset opinnot. Opiskelijat usein edetä opinnoissaan joko erikoistua tietyn alan, kuten kansainvälisen oikeuden tai luoda mukautetun opinto sopivat heidän henkilökohtaisten etujen tai ammatillisia tarpeita.

Oikeustiede on laaja oppiaine, jolla on pitkä ja värikäs historia. Oikeustieteen opiskelijat tutkivat niitä sääntöjä, joilla yhteiskunnat pyrkivät säätelemään yksilöiden käytöstä ja toimintaa. Oikeustieteellä on paljon alahaaroja, ja tulevien oikeustieteen opiskelijoiden kannattaakin jo ennen opintojen aloittamista miettiä, mihin niistä haluavat erikoistua.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Madrid City on Espanjan pääkaupungissa. Se on pääkaupunkiseudulla yli 3 miljoonaa asukasta. Se on areenalla nimeltä Las Ventas, joka isännöi vuosittain härkätaistelun tapahtuma. Kaupungissa on monia julkisia ja yksityisiä yliopistoja.

Ota yhteyttä yliopistoihin Etäopiskelu Oikeustieteen tutkinnot Oikeustiedessa Madrid Espanjassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
ISDE Madrid + USA + Barcelona
Madrid, Espanja

Perhe- ja lapsilainsäädännön erikoisalojen päällikkö antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tästä kutsusta elämäntapasi ja antaa sinulle tarvittavat ammattitaidot, jotta voit harj ... +

Perhe- ja lapsilainsäädännön erikoisalojen päällikkö antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tästä kutsusta elämäntapasi ja antaa sinulle tarvittavat ammattitaidot, jotta voit harjoittaa tätä asiaa asianajajana. Teorian ja käytännön täydellinen yhdistelmä Espanjan arvostetuimpien perhelakiyritysten käsissä tekee tästä maisterista täydellisen valinnan, jos haluat työskennellä erikoistuneessa yrityksessä tai luoda oman ammattiprojektisi. Nämä ammattilaiset saavat sinut tuntemaan ja hallitsemaan kaikki menettelylliset ja tekniset yksityiskohdat sekä viimeisimmät oikeuskäytännölliset suuntaukset ja täydentämään kaikkia niitä välttämättömiä työkaluja oikean ammatillisen suorituskyvyn saavuttamiseksi useimpien menettelyjen alusta loppuun. ystävällisellä tai kiistanalaisella tavalla. Kuinka houkutella asiakkaita, mitä pitää mielessä maksujen asettamiseksi tai mitkä ohjeet sinun tulisi ottaa huomioon parhaan puolustuksen saamiseksi tuomioistuimessa, ovat joitain taitoja, jotka sisäistät kattavimmalla ohjelmalla, joka on olemassa nykyisessä koulutustarjonnassa. . Hyvänä perhejuristina kouluttaminen on yksi selkeimpiä esimerkkejä ammatin harjoittamisesta todellisena kutsuna. Loppujen lopuksi tämä alue on tavallaan yhteenveto kaikesta, mitä laki on ja mitä se suojaa. Yhteinen ja yksilö, julkinen ja yksityinen ja erityisesti heikoimpien puolustaminen. Kaikki tämä tarkoittaa, että sille omistautuneet ammattilaiset ovat "erilaisia" ja heillä on selkeä kutsumus aiheeseen. -
OTK
Spanish (Spain)
Syys 2021
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä