LAWSTUDIES

Näytä kaikki Oikeustieteen maisteria (LLM) Oikeusmenettelyssa

Oikeustieteen kandidaatti voi olla erilaisissa tarkoituksissa eri maissa. Useimmissa englanninkielisissä maissa LLM toimii teknisenä tarkasteluna tietylle oikeudelliselle haaralle opiskelijoille, joilla on jo Juris-tohtori. Muissa maissa se voisi toimia peruskoulututkinnoksi, joka vaaditaan asianajajana.

Mikä on LLM oikeudellisessa menettelyssä? Oikeudenkäynnissä viitataan tavallisesti perustuslain rikkauteen ja tuomioistuinkäsittelyyn. Tutkijat voivat tarkastella kansainvälistä prosessioikeutta tai keskittyä menettelyyn tietyissä maissa. Monilla yliopistoilla on useita vaadittuja ja valinnaisia ​​kursseja. Opetussuunnitelma vaihtelee usein koulusta toiseen, mutta siihen voi kuulua rikosprosessin ja tutkinnan, tuomitsemisen ja rikosprosessin kaltaisia ​​kursseja, perheväkivallan politiikkaa, rikosoikeudellisia moraalisia pulmia, poliittista ja yritys korruptiota sekä rangaistusta ja tuomitsemista.

Oikeutettujen menettelyjen parempi ymmärrys voi tehdä jatko-opiskelijalle kilpailukykyisemman hakijan ja jopa johtaa korkeampaan aloituspalkkaan. Tämä johtuu osittain tämän koulutuksen kautta saaduista taidoista. Opiskelija voi parantaa viestintää, kriittistä ajattelua ja johtamistaitoja.

LLM: n kustannukset voivat vaihdella suuresti yhdestä koulusta toiseen. Suuri se riippuu ohjelman kestosta. Useimmat LLM-ohjelmat voidaan suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä haluttuun kouluun tiedustellakseen opetusta.

LLM oikeudenkäyntimenettelyssä voi johtaa lukuisiin työpaikkoihin juridisessa teollisuudessa. Jotkut opiskelijat ovat siirtyneet asianajajiksi, päälakimiehiksi, tuomioistuinten hallintovirkamiehiksi, criminologeiksi, menettelys konsultteiksi, perustuslakiasiantuntijoiksi, nuorisoviranomaisten virkamiehiin, tuomareihin, välittäjiin ja neuvonantajiin. Tarkat mahdollisuudet voivat vaihdella henkilön aiemman koulutuksen ja työhistorian perusteella. Jotkut tutkijat voivat halutessaan käyttää tätä tutkintoa perustana vieläkin koulutukselle.

Kun oppilaat ovat valmiita hakemaan, he saattavat olla kiinnostuneita siitä, että kaikkialla maailmassa tarjoavat koulut tarjoavat LLM-ohjelmia. Opi lisää verkko- tai kampuskoulutusohjelmista on helppoa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

1 tulosta kohteessa Oikeusmenettely Filter

Master prosessioikeuden

Grupo Tiradentes
OTK
Maalis 2021
<
Täyspäiväinen
<
374 tuntia
Portuguese (Brazil)
Kampus

Tarve parantamiseksi käytännössä ja hankkia uusia teoreettisen tiedon ajaa ja osoittaa lakimiesammattien tärkeyttä täydennyskoulutukseen sen eri muodoissa, erityisesti tultua ...

Lue lisää