LAWSTUDIES

Näytä kaikki 2 Oikeustieteen maisteria (LLM) Oikeusetiikkassa

Monille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan lakia, ansaitsevat korkeakoulututkinnon voi yleensä antaa heille erikoistuneita tietoja valitsemastaan ​​alalla alalla. Yleensä opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon, LLM-ohjelma on yksi tapa valmistautua opiskelijoita menestymään lain alalla.

Mikä on LLM oikeudellisessa etiikassa? Tällainen ohjelma tyypillisesti opettaa opiskelijoille etiikan monimutkaisuutta liike-elämässä erityisesti terveydenhuollon alalla. Tapaustutkimusten ja esitysten kautta oppilaat voivat oppia mielenterveyttä, lisääntymistä, elinten luovutusta ja lääketieteellisiä lakeja. Kurssit kattavat yleensä laajat aiheet, kuten ihmisoikeudet, ammatillinen vastuu ja tutkimusmenetelmät.

LLM-ohjelmaan osallistuvilla opiskelijoilla on yleensä useita avaintaitoja, jotka auttavat heitä sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässään. Analyyttisten taitojen avulla opiskelijat voivat selata monimutkaisia ​​lakeja, kun taas vahvat viestintätaidot auttavat oppilaita rakentamaan verkkoja ja muodostamaan yhteyden asiakkaisiin. Organisaation taidot ovat hyödyllisiä uran rakentamisessa ja tasapainottaessa henkilökohtaista elämää.

LLM-ohjelma kestää tyypillisesti yhden vuoden kokopäivätyössä. Kustannukset vaihtelevat tutkintoon johtavan koulun mukaan, koska kaksi yliopistoa ei ole täsmälleen samankaltaisia, varsinkin kun on kyse lukukausimaksuista.

Päivittäisten lääketieteellisten edistysaskelten vuoksi eettisten taustojen laillisten ammattilaisten kysyntä kasvaa. Opiskelijat voivat tulla julkisen politiikan analyytikoiksi tai he voivat päättää toimia lääketieteen etiikan konsultteina. Monet haluavat käyttää tietonsa opettamaan ja tulla lääketieteen etiikan professoreiksi. Toiset löytävät työpaikkoja, jotka edustavat oikeudellisia asioita lääketieteellisen etiikan lakimiehenä. Jotkut nauttivat työskentelevänsä takana taustalla tutkijoina.

Joillekin opiskelijoille ei ole mahdollista osallistua säännöllisesti kampuksella järjestettäviin luokkiin. Ilmoittautuminen online-luokkiin voi joskus olla parempi vaihtoehto, koska opiskelijoilla on yleensä enemmän joustavuutta omia aikataulujaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Oikeusetiikka Filter

LLM lääketieteellisessä laissa ja etiikassa

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
OTK
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Yksilöllinen ja väestön terveys on kasvava sosiaalinen huolenaihe. Hyvän terveyden saavuttaminen ja tehokas terveydenhuolto edellyttävät innovaatiota. Monilla aloilla on rooli ...

Lue lisää

OTK terveys laki ja etiikka

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
OTK
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Tämä kurssi käsittelee kasvavaa kiinnostusta käyttöliittymän lääketieteen, lain ja etiikka. Kanssa kasvava paine resurssointi National Health Service ja nykyinen keskustelu yk ...

Lue lisää