$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Oikeustieteen maisteria (LLM) Oikeusenglantissa

Oikeustieteen kandidaatti (LLM) on akateeminen pätevyys keskitetyllä koulutusalalla. Monet näistä ohjelmista ovat tutkimuslähtöisiä, ja niille annetaan tutkinnon suorittaneille valinnainen polku tulevaisuuden koulutukseen. LLM: n valmistuminen voisi lisätä työelämän näkymiä sellaisten tekijöiden lisäksi, jotka ovat esimerkiksi oikeudellisen kokemuksen kertyneet vuodet ja valitun o… Lue lisää

Oikeustieteen kandidaatti (LLM) on akateeminen pätevyys keskitetyllä koulutusalalla. Monet näistä ohjelmista ovat tutkimuslähtöisiä, ja niille annetaan tutkinnon suorittaneille valinnainen polku tulevaisuuden koulutukseen. LLM: n valmistuminen voisi lisätä työelämän näkymiä sellaisten tekijöiden lisäksi, jotka ovat esimerkiksi oikeudellisen kokemuksen kertyneet vuodet ja valitun oikeustieteellisen koulun maine.

Mikä on LLM Legal English? Tutkimusalueessa yhdistyvät sekä oikeudelliset että kielelliset taidot, ja kursseihin voi kuulua siviili- ja rikosoikeuden, talousoikeuden, yleisen toimintaoikeuden ja kansainvälisen oikeuden tutkimus. Tähän ohjelmaan osallistuvat oppilaat voivat oppia Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmän perusasiat tai harjoittaa asianajotoimintaa ja suullista taitoa. Ohjelma voi olla sopiva tutkijoille, jotka haluavat laajentaa oikeudellisia pätevyystään mukaan lukien ne, jotka vaaditaan harjoittamaan Yhdysvalloissa.

Oikeudellisessa englanninkielisessä korkeakouluopiskelussa mukana olevat opiskelijat saavat usein mahdollisuuden tarkentaa oikeudellisen terminologian käyttöä ja tuntea paremmin kansainvälisen oikeuden. Ne, jotka eivät ole äidinkielenään englantia puhuvia puhujia, voivat osallistua tähän ohjelmaan parantaakseen oikeudellista englantiaan ja Yhdysvaltain oikeuden perusasiat.

LLM: n kustannukset vaihtelevat koulun mukaan ja kuinka kauan ohjelma kestää. Potentiaalisten opiskelijoiden on tarkasteltava huolellisesti vaihtoehtojaan ja jokainen koulu varmistaakseen, että he ovat löytäneet tarpeitaan vastaavan ohjelman.

Oikeustieteen kandidaatin tutkinnon suorittaneet voivat keskittyä kapeisiin kenttiin, kuten rikosoikeuteen tai kansainväliseen rahoituslainsäädäntöön. Ohjelman osanottajat voivat myös käyttää tutkintotodistusta siirtyessään oikeudelliselta alueelta toiselle. Valmistujat saattavat tulla henkisen omaisuuden lakimiehiksi tai ratkaista kansainvälisiä kiistoja, joissa on mukana englanninkielisiä maita ja muita kuin englantilaisia ​​maita. Tämä tutkinto voi myös avata työnäkymiä tutkimuksen ja akateemisen alan sisällä.

Oikeustieteen tohtoriohjelmia tarjoavat yliopistot ympäri maailmaa. Online-ohjelmia on tarjolla, ja oppilaat voivat osallistua arvostettuihin kouluihin siirtymättä maasta toiseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Indiana University Maurer School of Law
Bloomington, Yhdysvallat

Kaksivuotinen LLM, jossa on englanninkielinen lakiohjelma, on kaksivaiheinen ohjelma hakijoille, jotka eivät vielä täytä englannin kielen taitovaatimuksia suoralle pääsylle ta ... +

Kaksivuotinen LLM, jossa on englanninkielinen lakiohjelma, on kaksivaiheinen ohjelma hakijoille, jotka eivät vielä täytä englannin kielen taitovaatimuksia suoralle pääsylle tavanomaiseen LLM-koulutusohjelmaan. -
OTK
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Tammi 2023
Kampus