LAWSTUDIES

Näytä kaikki Oikeustieteen maisteria (LLM) Oikeudellinen kirjoittaminenssa

Oikeustieteen kandidaatti on jatko-opinto, joka keskittyy tietylle alueelle lain alaan. Oikeustieteen tohtorintutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus palata kouluun LLM: ää saadakseen erikoistuneita tietoja. Useimmat LLM-ohjelmat kestävät vuosittain.

Mikä on LLM laillisen kirjoittamisen? Se on opintojakso, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille tarvittavat taidot ja tietotaito ammattikirjeiden, toimistotietojen ja muiden oikeudellisten asiakirjojen laatimiseen. Osallistujat saattavat jopa saada käytännön harjoittelemaan neuvoja fiktiivisille asiakkaille. Tarkat kurssit, joihin henkilön on ryhdyttävä, riippuvat siitä, missä koulussa on läsnä, mutta ne voivat olla samanlaisia ​​kuin oikeudellisen kirjoittamisen periaatteet, muutoksenhakupyynnöt, siviilioikeudenkäynnin laatiminen, luottamus ja kiinteistöjen laatiminen sekä perheoikeuden kirjoitus. Opetussuunnitelma voi sisältää väitöskirjoja, projekteja, luentoja ja keskusteluja.

LLM Legal Writing parantaa opiskelijan kykyä kommunikoida tehokkaasti kirjallisen sanan kautta. Osallistujat voivat myös tulla paremmiksi luova ajattelijoiksi ja ajankohtaisiksi. Nämä taidot kaikki yhdessä tekevät henkilöstä kilpailukykyisempi työnhakija.

Opiskelijat saattavat haluta tietää LLM-ohjelman kustannukset ennen hakemuksen tekemistä. On kuitenkin monia tekijöitä, jotka voivat muuttaa lukumäärän määrää. Tästä syystä hakijoiden on puututtava yliopistoihin suoraan arvioiden perusteella.

Mitä oikeudelliset ammattilaiset tekevät LLM: ssä laillisessa kirjoituksessa? Jotkut tutkinnon suorittaneet ovat käyttäneet tätä koulutusta tulla toimittajiksi, oikeudellisiin analyytikoihin, sopimuskirjoihin, tuomareihin, asianajajiin, professoreihin, liittovaltion riita-asioihin, urheilujärjestäjiin ja välittäjäasiantuntijoihin. Hänen aiempaan työhönsä ja koulutushistoriaansa voi vaikuttaa henkilön uramahdollisuuksiin. Jotkut opiskelijat käyttävät tätä tutkintoa asteen koulutuksen lisäämiseksi.

LLM-ohjelmia tarjotaan kouluissa ympäri maailmaa. Maantiede ei voi vaikuttaa opiskelijoihin, koska monet yliopistot ovat verkko-oppimismahdollisuuksia. Oletko valmis hakemaan tai oppimaan lisää? Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Oikeudellinen kirjoittaminen Filter

Oikeustieteen maisteri (LLM) väitöskirjassa

University of Johannesburg
OTK
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Tämän pätevyyden tarkoituksena on antaa opiskelijalle mahdollisuus osoittaa tutkijakoulutuksen avulla kyky hallita edistyneellä tasolla tietystä aiheesta erityistietojen nykyt ...

Lue lisää