Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Norja Tromsø

Suositut LLM-ohjelmat Tromsø Norjassa 2019

OTK tai OTK on kansainvälisesti tunnustettu jatkotutkinto laki. OTK ohjelmat ovat yleensä avoinna niille, jotka ovat ensin saanut oikeustieteen kandidaatti.

LLM on jatko oikeustieteellisen tutkinnon, jota harjoitetaan opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen lain. Valmistuneet tämän erikoiskoulutusta usein pätevä toimimaan maailmanlaajuinen oikeudellinen ympäristöissä.

Norja (Norge) on läntisin, pohjoisin - ja itse asiassa itäisin - kolmen Skandinavian maat. Norja on tunnettu sen hämmästyttävä ja monipuolinen maisemia. Vuonot maan länsiosassa ovat pitkiä kapeita lahtia, reunustaa molemmin puolin korkeat vuoret, jossa meri tunkeutuu kaukana sisämaassa. Lopullinen vastuu koulutuksen kuuluu Norja opetus ja tutkimus.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Tromsø Norjassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

UIT The Arctic University of Norway

Valtameret kattavat yli 70 prosenttia maan pinnasta. Se on elintärkeää kommunikaatiolle, sotilaalliselle ja strategiselle käytölle sekä sen eläville ja elottomille luonno ... [+]

Valtameret kattavat yli 70 prosenttia maan pinnasta. Se on elintärkeää kommunikaatiolle, sotilaalliselle ja strategiselle käytölle sekä sen eläville ja elottomille luonnonvaroille. Viime vuosina merenkulun biologisen monimuotoisuuden merkitys on kasvanut. LL.M. Ohjelman tavoitteena on laajentaa perinteistä lähestymistapaa merioikeuteen lainkäyttöalueilla niin, että siihen sisältyy myös huomattava lainsäädäntö, kuten biologisten luonnonvarojen säilyttäminen ja kestävä käyttö sekä biologisen monimuotoisuuden ja ympäristön suojelu. Vaikka tutkimusohjelmalla on selkeä globaali profiili, sillä on myös selkeä arktinen ulottuvuus. Suuri osa Arktista koostuu merialueista. Globaali ilmastonmuutos kohdistuu yhä enemmän näihin aloihin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten navigointiin, öljyn ja kaasun hyödyntämiseen, kalastukseen ja tutkimukseen. Arktiset alueet tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia tutkia sekä globaaleja että alueellisia oikeudellisia lähestymistapoja meriympäristön suojelemiseksi ja säilyttämiseksi. Tromsøn tutkimusyhteisö on maailman johtava merialueiden arktisiin aiheisiin, mukaan lukien luonnontieteet, historia, poliittinen tiede ja oikeus. Tromssan yliopiston lisäksi Norjan Polar-instituutti sijaitsee Tromsssa. Tavoitteena LL.M. ohjelma on esitellä opiskelijat tällaisiin näkymiin, joiden avulla he voivat parantaa kykyään ymmärtää lain toimintaa ja oppia tulkitsemaan sitä.... [-]

Norja Tromsø
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi