Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Norja

Näytä kaikki Suosituinta LLM-ohjelmaa Norjassa 2019

OTK tai OTK perehdyttää uusia heitä kiinnostavia sekä mahdollisuus edelleen erikoistua nykyistä alueilla käytäntö ja yleensä vain niille, jotka saavutetaan kunnia asema aiemmista laillisista tutkimuksia.

Opiskelijat, jotka jatkaa varatuomari (Master of Law) viettävät yksi-kaksivuosi opiskeluun tietyn alueen lakia. Heidän jatkokoulutus valmistaa heitä työskentelemään erikoisalojen kuten kansainvälisessä oikeudessa tai vero-oikeuden.

Norja (Norge) on läntisin, pohjoisin - ja itse asiassa itäisin - kolmen Skandinavian maat. Norja on tunnettu sen hämmästyttävä ja monipuolinen maisemia. Vuonot maan länsiosassa ovat pitkiä kapeita lahtia, reunustaa molemmin puolin korkeat vuoret, jossa meri tunkeutuu kaukana sisämaassa. Lopullinen vastuu koulutuksen kuuluu Norja opetus ja tutkimus.

Pyydä lisätietoa Suosituimmat Oikeustieteen tutkinnot Norjassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

UIT The Arctic University of Norway

Valtameret kattavat yli 70 prosenttia maan pinnasta. Se on elintärkeää kommunikaatiolle, sotilaalliselle ja strategiselle käytölle sekä sen eläville ja elottomille luonno ... [+]

Valtameret kattavat yli 70 prosenttia maan pinnasta. Se on elintärkeää kommunikaatiolle, sotilaalliselle ja strategiselle käytölle sekä sen eläville ja elottomille luonnonvaroille. Viime vuosina merenkulun biologisen monimuotoisuuden merkitys on kasvanut. LL.M. Ohjelman tavoitteena on laajentaa perinteistä lähestymistapaa merioikeuteen lainkäyttöalueilla niin, että siihen sisältyy myös huomattava lainsäädäntö, kuten biologisten luonnonvarojen säilyttäminen ja kestävä käyttö sekä biologisen monimuotoisuuden ja ympäristön suojelu. Vaikka tutkimusohjelmalla on selkeä globaali profiili, sillä on myös selkeä arktinen ulottuvuus. Suuri osa Arktista koostuu merialueista. Globaali ilmastonmuutos kohdistuu yhä enemmän näihin aloihin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten navigointiin, öljyn ja kaasun hyödyntämiseen, kalastukseen ja tutkimukseen. Arktiset alueet tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia tutkia sekä globaaleja että alueellisia oikeudellisia lähestymistapoja meriympäristön suojelemiseksi ja säilyttämiseksi. Tromsøn tutkimusyhteisö on maailman johtava merialueiden arktisiin aiheisiin, mukaan lukien luonnontieteet, historia, poliittinen tiede ja oikeus. Tromssan yliopiston lisäksi Norjan Polar-instituutti sijaitsee Tromsssa. Tavoitteena LL.M. ohjelma on esitellä opiskelijat tällaisiin näkymiin, joiden avulla he voivat parantaa kykyään ymmärtää lain toimintaa ja oppia tulkitsemaan sitä.... [-]

Norja Tromsø
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi