12 LLM Ohjelmat sisään Monitieteiset oikeustieteen opinnot sisään Pohjois-Amerikka for 2024

LLM Ohjelmat sisään Monitieteiset oikeustieteen opinnot sisään Pohjois-Amerikka for 2024Filter
    • Boston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Yleinen oikeustieteen maisteriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet lain tutkinnon ja haluavat parantaa oikeustaidonsa keskittymällä tiettyyn alaan tai nousevaan lakialueeseen.

    • Dallas, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    36 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Yleinen LL.M. ohjelma tarjoaa laillisille tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden laajentaa taustansa tiettyihin erikoistuneisiin oikeudellisiin alueisiin ottamalla käyttöön kehittyneitä kursseja ja seminaareja ja tekemällä erikoistunutta tutkimusta. Useimmat tutkinnon suorittaneet opiskelijat keskittyvät esimerkiksi yritys- ja kauppaoikeuteen, kansainväliseen oikeuteen, teollis- ja tekijänoikeuksiin, oikeuskäytäntöön ja menettelyihin, luonnonvaroja koskevaan lakiin tai omaisuusoikeuteen.

    • Carlisle, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    LL.M. Penn State's Dickinson Law -ohjelma antaa Yhdysvaltojen ulkopuolella koulutetuille opiskelijoille ja lakimiehille korkean tason ymmärryksen Yhdysvaltain oikeusjärjestelmästä.Ohjelman peruskurssit tutustuttavat ainutlaatuisiin analyyttisiin menetelmiimme.Opiskelijat voivat sitten valita kursseja "Lakimies As…" -opetussuunnitelmastamme jaettuna erikoisalojen mukaan ja luoda yksilöllisiä kappaleita kiinnostuksen kohteiden perusteella.

    • Irvine, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Oikeustieteen kandidaatin tutkinto-ohjelma Kalifornian yliopistossa, Irvine School of Law tarjoaa korkeatasoista lakisääteistä koulutusta asianajajille, tuomareille, valtion virkamiehille ja muille, jotka haluavat saada koulutusta oikeusjärjestelmästä ja oikeusvaltiosta Yhdysvalloissa.

    • New York, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Elää ja opi Brooklynissa, joka on jatkuvasti kehittyvä kansainvälinen kulttuuri- ja innovaatiokeskus. Brooklyn Law School sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Wall Streetistä, kansainvälisen rahoituksen epicentrista ja Silicon Alleesta, joka on teknologian aloittavien yritysten keskus. Uppoudu todelliseen oppimisympäristöön, jossa LL.M. opiskelijat kasvavat sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

    • State College, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Penn State Law: n kansainväliset opiskelijat matkustavat tuhansia kilometrejä State Collegeen yhdellä ainoalla askeleella: uppoutuvat luokkahuoneeseemme, kirjastoihimme ja yhteisöihimme oppiakseen poikkeuksellisilta professoreilta ja ikätovereilta ympäri maailmaa.

    • Madison, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Master of Laws-Legal Institutions (LL.M.-LI) -tutkinto-ohjelma on kurssipohjainen oikeustieteen maisteriohjelma opiskelijoille, jotka ovat saaneet lakitutkinnon, kuten oikeustieteen kandidaatin, yliopiston ulkopuolelta. Yhdysvallat. OTK-LI-tutkinto on ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat oppia Yhdysvaltain laista ja yleisen oikeuden analyysistä.

    • Seattle, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Seitsemän oikeustieteen maisteriohjelmaa (LL.M.) keskittyvät moniin asianajajien houkuttelevimpiin ja haastavimpiin jatko-opintoihin. Suunniteltu sekä ulkomailla koulutetuille lakimiehille että JD-tutkinnon omaaville kotimaisille opiskelijoille, LL.M. Washington Universityn (UW) lakiohjelmat antavat lakimiehille mahdollisuuden syventää tietämystään ja laajentaa taitojaan.

    • Philadelphia, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Penn Carey Lawn LLM-ohjelma on yli sata vuotta vanha ja tunnustettu parhaiden joukossa, houkuttelemalla huippuopiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen opiskelu edistyneissä oikeudellisissa aiheissa, joka on suunniteltu ensisijaisesti Yhdysvaltain ulkopuolella koulutetuille lakimiehille.

    • Champaign, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Oikeustieteen maisteri (LLM) on keskitason ammattitutkinto, joka on suunniteltu ulkomaisille koulutetuille lakimiehille tai opiskelijoille, joilla on perustutkinto oikeustieteessä tai muulla alalla. Illinoisin yliopiston LLM-ohjelma on kokopäiväinen kahden tai kolmen lukukauden ajan tai se voidaan jakaa kahteen lukukauteen vuodeksi työnantajan tukemille opiskelijoille.

    • Fayetteville, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Ensimmäinen korkeakoulututkinto maatalous- ja elintarvikelainsäädännössä perustettiin University of Arkansas School of Law yli 30 vuotta sitten. Siitä lähtien LL.M. Maatalous- ja elintarvikelainsäädäntöohjelma on johtanut kansakunnan tällä tärkeällä lakialueella, joka on yhdistänyt lakimiehet ruokajärjestelmäämme maatilalta lautaselle.

    • Minneapolis, Yhdysvallat

    Englanti

    Yhdistä yksi Yhdysvaltojen parhaista lakikouluista yhteen sen parhaimmista kaupungeista ja sinulla on University of Minnesota lakikoulu. Minnesota Lawn oikeustieteen kandidaatti ohjelmat tarjoavat kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille tiukan akateemisen kokemuksen, joka paljastaa heille laajan joukon laillisia taitoja ja tietoja. Minnesota Law tarjoaa Business Law LL.M. ja yleinen OTK ja mahdollisuus ansaita yksi 11 keskittymästä.