LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki LLM-ohjelmat Monitieteiset oikeustieteen opinnotssa 2019 Shkodër Albaniassa

Erikoistunut varatuomari tutkinto mahdollistaa asianajajien tehostamaan tai muuttamaan asiantuntemusta tietyllä alalla lain. Ovat joitden tietyllä alueella voi avata uusia mahdollisuuksia.

Monitieteellinen laki on laillisten opintojen ala, joka yhdistää lakia ja muita aiheita yhdessä monitahoisen ymmärryksen tavoitteen kanssa. Opiskelijat voivat päättää keskittyä mihinkään aihepiiriyhdistelmiin, kuten psykologiaan ja rikosoikeudelliseen tutkintoon.

Tämä maa on toinen koti laadun korkeakoulujen koulutuksen useissa yliopistoissa alkaen University of Albania. Maassa on myös säätäneet lakeja, jotka varmistavat, että jokainen yliopisto on varustettu oppimisen tilat, kuten kirjasto mm.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Oikeustieteen tutkinnot Monitieteiset oikeustieteen opinnotssa Shkodër Albaniassa 2019

1 tulosta kohteessa Monitieteiset oikeustieteen opinnot, Shkodër Filter

Master of Science in yhden syklin anoppi kanssa State University of Scutari Luigj Gurakuqi / Albania

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Kampus Full-time 5 vuotta Lokakuu 2019 Italia Santa Maria Capua Vetere Albania Shkodër + 2 lisää

Department of laki SUN, Vuodesta. 2016/2017, on aktivoinut uuden integroidun opintojakson kanssa State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albania). Kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa kaksoistutkintoon eli kaksoistutkintoon maisterin tutkimuksen Law.