LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki 8 Oikeustieteen maisteria (LLM) Linjauksetssa

Niille jatko lain astetta, jotka haluavat erikoistua tietyllä alueella, se voi olla hyödyllistä saada asiantuntemusta saamalla kandidaatti tai OTK. Tyypillisesti suorittaa yhden vuoden, tämän tyyppinen jatko oikeustieteellisen tutkinnon voi parantaa tietämystä ja kokemusta tietyn alan valinta.

Mikä on LLM Policy? Kun joku lakitutkinto haluaa keskittyä enemmän yksinomaan politiikasta lakien mukaan LLM Policy voi ansaita useilla eri aloilla. Yleisen edun mukainen lainsäädäntö ja politiikka, ympäristö- ja -politiikan sekä kansainvälinen kilpailu ja -politiikan ovat vain muutamia vaihtoehtoja. Koska politiikka pelata niin suuri merkitys laskemisesta lakeja parhaiten käyttöön, ja varmistaa auttavat ihmisiä eikä haittaa niitä, se voi olla hyvin palkitsevaa olla mukana luomassa, muuttaminen tai poistaminen politiikkaa.

Ansaita LLM politiikka voi tehdä sinulle enemmän toivottavaa asianajajan, koska jokainen yritys ja hallintoelin ympäri maailmaa tarvitsevat apua politiikkaansa jossain vaiheessa. Se voi myös lisätä tuottopotentiaalin ja voi jopa auttaa tasoittamaan tiesi muilla aloilla, kuten politiikan.

Kukin koulu, joka tarjoaa LLM Policy on erilaisia ​​opetusta hinnat eri tekijöiden perusteella, kuten koko koulun ja kuinka arvostetun se on. Mukana on myös erilaisia ​​kustannuksia kouluille perustuu missä maassa ne sijaitsevat.

On olemassa monenlaisia ​​uravaihtoehtoja joku kanssa LLM Policy. Voit harjoitella lain tullut lobbaaja, työskennellä hallituksen ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden, tai työskennellä aivoriihi tutkia ja analysoida ajankohtaisia ​​politiikan. On käytännössä lukemattomia tapoja harjoittaa politiikkaa lakia, koska jokainen teollisuus on työpaikkojen liittyvää politiikkaa.

On olemassa monia ihania kouluja maailmanlaajuisesti, jotka tarjoavat LLM Policy.Saatat myös pystyä ottamaan joitakin luokat verkossa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

8 tulosta kohteessa Linjaukset Filter

OTK terveys laki ja politiikka

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Online Full-time Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Hempstead

Laki ja politiikka suoraan vaikuttaa multitrillion dollarin terveydenhuollon alalla ja ihmiset se palvelee.

LLM / PGDip / PGCert julkisia hankintoja koskeva laki ja politiikka

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampuksella ja verkossa Part-time 10 - 24 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Tämän ainutlaatuisen, osa-aikaisen ohjelman ansiosta tämä ala tarjoaa syvällistä koulutusta tällä alalla.

OTK internet laki & politiikka / se ja televiestintälaki (etäopiskelu)

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Online Part-time 24 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

LLM Internet Law & Policy tunnetaan myös LLM IT ja telekommunikaatio Law. Kurssin rakenne ja moduulin valinnat ovat identtiset. Sinulla on valita vaihdettavissa otsikko, joka vastaa parhaiten haluamaasi sektori ja asemamaan.

OTK, dj, ja Ph.D., oikeudellisen ja politiikan ammatillista todistusten

Cambridge Graduate University
Kampus Syyskuu 2020 Yhdysvallat Cambridge

Cambridgen Graduate University College of Law, Policy & Global Studies on verraton akateeminen ohjelma, joka tarjoaa lain ja politiikan Masters ja tohtorin tutkinnot - OTK, Masters

LLM maahantulolakien ja politiikka

Middlesex University London
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo UK Online + 2 lisää

Tämä tutkinto tavoitteena on antaa opiskelijoille erikoistua aiheista maahantulolakien ja politiikan, niiden varustaminen kattavaa tietoa oikeudellisten järjestelmien säännellään henkilöiden vapaata liikkuvuutta unionin oikeudessa, kansainvälisiä lakeja ja käytäntöjä, jotka koskevat maahanmuutto-, turvapaikka- ja rajavalvontaa eurooppalaisesta ja UK näkökulmasta.

Öljy- ja kaasuoikeus ja politiikka LLM

University of Dundee - School of Social Sciences
Kampus Full-time 12 kuukautta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Maailman pitkän aikavälin talouskehitys riippuu tehokkaista, innovatiivisista ja luovista energialähteistä ja resursseista. Nämä puolestaan ​​luottavat henkilöihin, joilla on vankka käsitys oikeudellisesta, taloudellisesta, teknisestä ja poliittisesta taustastaan.

Oikeustieteen kandidaatti (LL.M.) laissa ja hallituksessa

American University Washington College of Law
Kampus Full-time Part-time 2 - 3 lukukaudet Syyskuu 2020 Yhdysvallat Washington + 1 lisää

Washington DC: n sydämessä LL.M. oikeusohjelmassa

LLM Yhdysvaltain lainsäädännössä

University of the Pacific
Kampus Full-time Tammikuu 2020 Yhdysvallat Sacramento

Yhdysvaltain lain ja politiikan LLM on suunniteltu erityisesti kansainvälisille lakimiehille tai lakisääteisille tutkijoille, jotka pyrkivät yleiseen johdantoon Yhdysvaltain lainsäädäntöön. Tutki Yhdysvaltain lainsäädännön perustaa ja olla valmis osoittamaan työntekijöiden ja asiakkaiden tietämystä Yhdysvaltain lainsäädännöstä.