Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Latvia

Näytä kaikki Suosituinta LLM-ohjelmaa Latviassa 2019/2020

Opiskelijat ympäri maailmaa ovat tehneet valinnan LLM Latviassa. Graduate laki ohjelmat Latviassa ovat erinomainen laatu ja opiskelijat, jotka haluavat opiskella tässä kauniissa maassa voi kokea kaikki se on tarjota. Ei ole koskaan tylsää päivää opiskelijat voivat tutustua vilkas ja hauska kaupungeista upeaan arkkitehtuuriin, viehättäviä ja historiallisia kyliä, lomakohteissa Itämeren ja luonnonkaunis kansallispuistoja.

OTK Latviassa on tarkoitettu opiskelijoille etsivät asiantuntemusta erikoisaloilla lain, kuten Eurooppa-oikeuden, ihmisoikeudet, kansainvälinen oikeus, kauppaoikeus, ja rahoitus. Opiskelijat ansaitsevat LLM Latvia osallistuu tiukka työselostus, tutkimus, seminaarit ja harjoittelupaikkoja ja useimmiten on kirjoittaa gradu. OTK Latviassa on erinomainen valinta niille, jotka haluavat edetä urallaan tai siirtää uran keskittyä, ja monet opiskelijat mennä töihin yksityisille yrityksille, monikansalliset yritykset tai julkiset organisaatiot.

Ota seuraava askel oman akateemisen ja ammatillisen uran LLM Latviassa. Lisätietoja ohjelmista alla!

Read More Read less

Tulokset

Baltic International Academy

Ohjelma: Yksityinen Law Tyyppi: Täydellinen koulutusohjelma ... [+]

Ohjelma: Yksityinen Law Tyyppi: Täydellinen koulutusohjelma Degree voidaan saada: Master Pituus: 1,5 vuotta (3 ehdot) Kieli : venäjä Maksu vuodessa : * 1800 EUR (EU-opiskelijoille) / 2500 EUR (EU: n ulkopuolisille opiskelijoille) * Lisätietoja : Asuntolainan maksu alkaa 165 euroa. Lisätietoa majoitusmahdollisuuksista on saatavilla linkin kautta: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Admission Committee tai katso verkkosivu.

Opetussuunnitelma

Logiikka ja tieteellisen tutkimuksen menetelmiä Pedagogiikka ja psykologian korkeakoulujen Issues teoriassa valtion ja lain Ajankohtaisista siviilio... [-]
Latvia Riga
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Venäjän kieli
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi