Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Oikeustieteen maisteria (LLM) Lakisääteinen riskinhallintassa

Opiskelijoille, joilla on kilpailuetua ja edistyneitä tietoja, LLM on jatko-opinto maailmanlaajuisesti. Oikeustieteen kandidaatti tunnetaankin, että useimmat opiskelijat suorittavat opintonsa vuoden sisällä kokoaikaisesta osallistumisesta.

Mikä on LLM oikeudellisessa riskinhallinnassa? Liiketoiminnan ja lain risteyksessä opiskelijat, jotka suorittavat laillisen riskinhallinnan tutkinnon, ovat usein monitieteellisiä kurssikuormia. Henkilöstöhallinto, yritysten hallinnointi ja lainsäädännön noudattaminen ovat perinteisiä keskittymiä näille tutkinnoille. Kouluttavat oppilaat arvioimaan ja hallitsemaan taloudellisia ja oikeudellisia riskejä erilaisille yhteisöille. Valinnainen tarjonta sisältää tyypillisesti kirjanpito- ja eettikurssit sekä sääntelytutkimukset erikoistuneille oikeudellisille alueille, kuten terveydenhuolto, vakuutus, ympäristöoikeus ja rahoituspalvelut.

Opiskelijoilla on monia taitoja, joita voi kehittää opintojen aikana, mukaan lukien riskienhallinta, yritysjohtajuus ja kriittinen ajattelu. Hyvin arvostettu yksityisellä ja julkisella sektorilla, nämä piirteet voivat auttaa tutkijoiden asemaa urakehityksessä ja antaa heille mahdollisuuden tehdä hyviä taloudellisia päätöksiä.

Jokainen laitos rakentaa maksu-aikataulunsa eri tavalla, ja hinnat voivat vaihdella lukuvuodesta toiseen. Muihin mahdollisiin tekijöihin vaikuttavia tekijöitä ovat mm. Luottotunnit, oleskelulupa ja yliopiston sijainti.

Säännösten muuttuva luonne ja liiketoiminnan vakaa globalisaatio tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia tutkinnon suorittaneille. Vastaavasti virkamiesten ja yksityisen sektorin uraan, tutkinnon suorittaneet voivat pitää sellaisia ​​työpaikkoja kuin riskienhallintaan erikoistuneita konsultteja, sisäisen tarkastuksen johtajia, riskianalyytikkoja, valvontatoimistoja ja rahanpesun analyytikkoja. Toimialat, joissa nämä valmistuneet yleisesti löytyvät ovat terveydenhuolto, paikalliset ja kansalliset hallitukset, vakuutukset, tietoturva ja rahoituspalvelut.

LLM oikeudellisessa riskienhallinnassa voi tarjota sinulle avaimen avata useita uusia uran ovet. Vaikka jotkut ohjelmat edellyttävät vähintään osittaista kampuskoulutusta, monet erikoistumisotokset voidaan suorittaa kokonaan verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Lakisääteinen riskinhallinta

Thomas Jefferson School of Law

Opiskelija perehtyy taloudellisen noudattamisesta rahoituslaitoksille, ja myös lieventäminen riskin. Kun kasvava valtion sääntelystä alalla, tämä on kasvava ala työllisy ... [+]

OTK: Compliance ja riskienhallinta

Thomas Jefferson School of Law on tarjonnut LLM Compliance ja riskienhallinta vuodesta 2009, ja on alan johtava. Opiskelijat ansaitsevat tutkinto Kansainvälinen verotus ja Financial Services pitoisuus Compliance ja riskienhallinta.

Lisätietoja sähköpostitse graduateadmissions@tjsl.edu Opiskelija oppia taloudellisesta noudattamisesta rahoituslaitoksille, ja myös lieventäminen riskejä. Kun kasvava valtion sääntelystä alalla, tämä on kasvava ala työllisyyttä ja kypsä aika saada tietoa areenalla.

Ohjelma on tarjolla kokonaan verkossa, ja voi suorittaa vuoden aikana kokoaikatyössä. Ei ole asuinpaikkaa koskeva vaatimus. Taloudellinen tuki vaihtoehdot ovat käytettävissä täyttävien opiskelijoille.... [-]

Yhdysvallat San Diego
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi