LAWSTUDIES.FI

Näytä kaikki Suosituinta LLM-ohjelmaa Kolumbiassa 2019/2020

Opiskelijat eri puolilta Etelä-Amerikasta, ja maailma on valinnut varatuomari Kolumbiassa. Se on ihanteellinen paikka monille etsivät kehittynyt oikeustieteellisen tutkinnon ansiosta se kasvaa näkyvyyttä alueella ja kaikki tämä hieno maa tarjoaa, kuten moderni ja vilkas kaupungeissa, upeita rantoja, viidakoita, ja paljon seikkailuja kokea. LLM Kolumbiassa voi olla enemmän kuin koulutusta, mutta myös mahdollisuus kulttuurin upotus, ammatillista kehittymistä ja kansainvälistä kokemusta.

Ansaitseminen LLM Kolumbiassa avulla opiskelijat voivat saada asiantuntemusta tietyllä alalla lain, auttaa heitä etenemään urallaan seuraavalle tasolle. Opiskelijat voivat valita keskittyminen esimerkiksi kansainvälisen oikeuden, ihmisoikeuslainsäädäntö, ympäristönsuojeluun ja verotus muiden joukossa. Valmistuneet kanssa LLM Kolumbian mahdollisuudet uran Latinalaisen Amerikan alueella sekä maailmanlaajuisesti.

Harkitse LLM Kolumbian seuraava askel urallasi.Lue lisää alla!

Tulokset Filter

OTK

Universidad Sergio Arboleda
Kampus Full-time Tammikuu 2020 Kolumbia Bogotá Santa Marta

OTK Ohjelma tarjoaa ammattilaisille ruutuun omiaan vahvistamaan ja hankkia osaamista tiedot ja taidot akateemisen vuonna