Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki 2 Oikeustieteen maisteria (LLM) Kansalaisoikeuslainsäädäntössa

LLM on tutkinto, joka on myönnetty henkilöille, jotka ovat päättäneet harjoittaa maisterinsa oikeudellisissa opinnoissa. Yksilöt voivat valita LLM: n saadakseen asiantuntemuksen erikoistuneesta oikeudellisesta alueesta, kuten konkurssi- tai talousoikeudesta.

Mikä on kansalaisoikeuksia koskeva LLM? Tämä ohjelma on suunniteltu siten, että opiskelijat ajattelevat kriittisesti vähemmistöjen kohtaamista asioista tänään. Kurssit voivat keskittyä naisten oikeuksiin, sukupuolikysymyksiin, kotimaisiin ihmisiin, maahanmuuttajiin tai muuhun ryhmään, jonka säännöllisesti kohdennetaan enemmistö. Näiden kurssien tavoitteena on parantaa osallistujien analyysiä ja kriittisiä analyyttisiä taitoja, jotta he voivat toteuttaa lakisääteisiä uudistuksia tai vähintään kehittää teorioita siitä, miten johtaa tulevaa lakisääteistä uudistusta.

Yksityishenkilöillä, jotka suorittivat tutkintotodistuksen kansalaisoikeuksilla, on yleensä syvä myötätunto ja ymmärrys kaikille ihmisille ja kulttuureille. Monilla tutkinnon suorittaneilla on myös syvä oikeus- ja vääränlainen tunne ja kyky ajatella syvää ja järkevää tietoa siitä, miten mennä korjaamaan virheitä. Jokainen näistä piirteistä voi palvella heitä hyvin kaikilla elämän osa-alueilla.

LLM: n kustannukset vaihtelevat huomattavasti ja riippuvat useista tekijöistä. Paikannuksensa ja valitun laitoksen lisäksi yksilöiden on otettava huomioon myös elinkustannukset.

Yksityisoikeudellisista tutkintotodistuksista valmistuneet tutkinnot voivat tulla yksityisoikeudellisista yksityisoikeudellisista asianajajista, kansalaisoikeusaktivisteista tai suuryritysten asianajajista. Koska useimmat yritykset tarvitsevat käytäntöjä ja menettelytapoja syrjinnän riskin lievittämiseksi, tämän ohjelman suorittaneet voivat löytää työtä yrityssektorilla. Jotkut saattavat tulla julkisoikeudellisten asianajajien puolesta puolustaen niiden henkilöiden oikeuksia, joilla ei ole resursseja.

Monet koulut tarjoavat online LLM-ohjelmia, jotka sopivat opiskelijoille, joilla on kokopäiväisiä työpaikkoja tai perheitä, jotka huolehtivat. Saat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtävään täyttämällä lyijyn.

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Kansalaisoikeuslainsäädäntö

The University of Oklahoma - College of Law

Sijaitsee sydämessä alkuperäisen Intian alueelta, OU laki tarjoaa ihanteellisen ympäristön tutkimuksen intiaani lain ja kysymyksiä alkuperäiskansoja ... [+]

Sijaitsee sydämessä alkuperäisen Intian alueelta, OU laki tarjoaa ihanteellisen ympäristön tutkimuksen intiaani lain ja kysymyksiä alkuperäiskansoja. Oklahoma sisältää lähes neljäkymmentä heimojen kansojen ja toiseksi suurin intiaani väestön Yhdysvalloissa. Kun otetaan huomioon niiden läsnäolo ja alueen historiasta, Intian laki vaikuttaa lähes kaikilla oikeudellinen käytäntö, joten se elinvoimainen ja kasvava ala.

OTK vuonna Alkuperäiskansat laki voidaan suorittaa yhden vuoden täysipäiväistä opiskelua tai kaksi vuotta osa-aikaiset opinnot.

University of Oklahoma - College of Law - OTK

John B. Turner varatuomari Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kursseja, saatavilla vain OU, ja avulla opiskelijat voivat valita kolmesta erikoisalojen: energiaa ja luonnonvaroja, alkuperäiskansojen oikeuden tai Yhdysvaltain Legal Studies (ulko-koulutettuja lakimiehiä).... [-]

Yhdysvallat Norman
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS University of London

SOAS LLM Law and Gender SOAS tarjoaa poikkitieteellisen, älyllisesti ja poliittisesti palkitsevan ja kollegiaalisen tilan, joka on suunniteltu kriittisiin ja vaikuttaviin ... [+]

Osallistumismuoto: Kokopäiväinen tai Osa-aikainen

Lakien ja sukupuolten tasa-arvoon liittyvä SOAS LLM tarjoaa poikkitieteellisen, älyllisesti ja poliittisesti palkitsevan ja kollegiaalisen tilan, joka on suunniteltu kriittisiin ja vaikuttaviin sidosryhmiin lain ja sukupuolen kanssa keskittyen erityisesti etelään globaalisti sekä sekä historiallisiin että nykyaikaisiin sukupuolen harjoittamiseen liittyviin oikeudellisiin ja alegaalisiin pyrkimyksiin, seksuaalinen, rotu, alkuperäiskansojen luokka, kasti, vammaisuus, konfliktin jälkeinen tilanne, siirtomaa-aikainen ja ympäristöoikeus. Opiskelijamme ja opetushenkilöstömme ovat erityisen perehtyneitä feministiseen, queer- ja kriittiseen rotujen teoreettiseen lähestymistapaan ristikkäisyyteen ja ovat syvästi mukana huipputeknologiaprojekteissa ' SOAS alueiden' ulkopuolella ja sen ulkopuolella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi