Filter
Oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto
Yhdistynyt kuningaskunta England Stoke Gifford

Suositut LLM-ohjelmat Stoke Gifford Iso-Britanniassa 2019/2020

Erikoistunut varatuomari tutkinto mahdollistaa asianajajien tehostamaan tai muuttamaan asiantuntemusta tietyllä alalla lain. Ovat joitden tietyllä alueella voi avata uusia mahdollisuuksia.

LLM on jatko oikeustieteellisen tutkinnon, jota harjoitetaan opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen lain. Valmistuneet tämän erikoiskoulutusta usein pätevä toimimaan maailmanlaajuinen oikeudellinen ympäristöissä.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Selaa Oikeustieteen tutkintoja Stoke Gifford Iso-Britanniassa 2019/2020

Read More Read less

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Yhdistynyt kuningaskunta
England
Stoke Gifford
Opiskelutyyppi
Tahti
University Of the West Of England, Bristol

Osa kattavista LLM-ohjelmien valikoimistamme, LLM kansainvälisessä laissa tarjoaa mahdollisuuden opiskella kansainvälisen oikeuden perusteita edistyneellä tasolla, joka y ... [+]

Osa laajaa valikoimaa LLM-ohjelmia, LLM kansainvälisessä oikeudessa tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella kansainvälisen oikeuden perusteet korkeatasoisella tasolla, yhdistämällä teoria käytännössä.

Tarkoitat kansainvälisen oikeusjärjestelmän perusperiaatteita ja -järjestöjä sekä kehität nykyajan kansainvälisen oikeuden keskeisten kysymysten asiayhteyteen ja kriittiseen käsitykseen. Opintojen syvyys ja laajuus tarjoavat sinulle mahdollisuuden työskennellä joko kansainvälisessä oikeudessa tai kansainvälisissä järjestöissä.

raidatKansainvälinen pankki- ja rahoituslainsäädäntöKansainvälinen kauppa ja talouslakiKaupallinen lakiYmpäristölaki ja kestävä kehitysErilaiset moduulit... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stoke Gifford
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi