$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Oikeustieteen maisteria (LLM) Islamilainen oikeusssa

LLM-ohjelmaa tai oikeustieteen kandidaattia käyttävät usein opiskelijat, joilla on jo vähintään yksi laillinen tutkinto. Ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden keskittyä tietylle laillisen etsinnän alueelle, kuten yhteiseen tai rikosoikeuteen, ja se on yleensä yhden vuoden päätoiminen opiskelija. Mikä on LLM islamilaisessa laissa? Tämä ohjelma keskittyy pääasiassa islamilaisi… Lue lisää

LLM-ohjelmaa tai oikeustieteen kandidaattia käyttävät usein opiskelijat, joilla on jo vähintään yksi laillinen tutkinto. Ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden keskittyä tietylle laillisen etsinnän alueelle, kuten yhteiseen tai rikosoikeuteen, ja se on yleensä yhden vuoden päätoiminen opiskelija.

Mikä on LLM islamilaisessa laissa? Tämä ohjelma keskittyy pääasiassa islamilaisiin maihin ja kaupunkeihin liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Tutkintoon liittyvää aihepiiriä koskeva väitöskirja voidaan vaatia, ja tenttien suorittaminen tietyissä kursseissa voi olla myös pakollista. Ohjelman piiriin kuuluvat alueet voivat olla islamilaiset lait, ihmisoikeudet ja islamilaiset lait, Lähi-idän laki ja yhteiskunta sekä Israelin ja Palestiinan konfliktien historia.

Tämän ohjelman opiskelijat saavat usein tuntemuksen islamilaisista tavoista, joiden avulla he voivat matkustaa luottavaisesti Lähi-idän alueelle. He voivat myös ymmärtää paremmin islamilaista lakia ja tämän alueen oikeudenkäyntiä, mikä tekee niistä arvokkaita oikeudellisia konsultteja monille yrityksille.

Tämän ohjelman kokonaiskustannukset vaihtelevat yliopistosta yliopistoon, ja rahoitustukipaketit ja apurahat saattavat olla saatavilla. Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä jokaiseen kouluun lopullisesta hinnasta ja muista taloudellisista tiedoista.

LLM: n islamilaiseen oikeuteen kuuluvat jatko-opiskelijat ovat usein vaatimuksia töistä oikeudellisissa yrityksissä, kansainvälisissä yrityksissä, pankkeissa ja kiinteistöalalla. Asemiin voi kuulua lakimiehiä, asianajaja, oikeushallinta, tutkimus kirjastonhoitaja ja lain julkaisija. Suuret yritykset, joilla on kauppaa islamilaisiin maihin, voivat palkata laillisia, rahoituksellisia ja kiinteistösijoittajia. Työ voi olla myös poliittisessa valtiossa ja valtion virastoissa.

Islamilaisen oikeuden ohjelmia tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa, niin kampuksella kuin verkossakin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
SOAS University of London
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Islamilainen laki SOAS LLM tarjoaa maailman johtavan erikoistumisen nopeasti kehittyvälle lakialalle, jolla on kasvava merkitys muslimien enemmistömaissa sekä monien muualla e ... +

Islamilainen laki SOAS LLM tarjoaa maailman johtavan erikoistumisen nopeasti kehittyvälle lakialalle, jolla on kasvava merkitys muslimien enemmistömaissa sekä monien muualla elävien muslimien elämässä. OTK käsittelee perusteellisesti muun muassa perheitä, finanssimarkkinoita, hyväntekeväisyyttä, valtioiden välisiä ja kansainvälisiä suhteita sekä globalisaatiota. Se tarjoaa alustan muslimimaailman eri osien katseluun ja ymmärtämiseen monipuolisista ja monipuolisista näkökulmista. Ohjelmaan sisältyvät moduulit tutkivat islamilaisen oikeuden periaatteiden merkityksiä ja sovelluksia Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja kansainvälisesti. He tutkivat oikeuskäytäntöä ja metodologiaa, perheoikeutta, rikosoikeutta ja rahoituslainsäädäntöä ja tarkastelevat kriittisiä alueita risteyksessä kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön kanssa. Laki ja yhteiskunta ovat yleensä aluekohtaisten moduulien painopistealueita, ja niissä kysytään lain sijaintia ja roolia ja suhdetta yhteiskuntaan, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sukupuoleen, kolonialismiin, valtiosääntöön ja moniarvoisiin oikeusjärjestelmiin liittyvät kysymykset. -
OTK
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
26 Syys 2022
30 Kesä 2022
Kampus